İTALYAN DİYORSUN AMA MEKANİK NEDE OLSA ODA BOZULUR:) ,
yaw fiatci bu motorun hp sini fln arttırıolarmıs galiba nasıl oluo o ya zararlı mı? (doblo 1.3)
bende tofas fiata üyeyim bundan böle 1985 model sahinim ve 1998 bravo 1.6 sx 16v ile
bravo için foto koyamıyorum hiç çekmemişim
Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım , geniş ferah araçlar yapan fiat-tofaş dostu olarak. Benim Doblo 1.2 benzinli versiyonum var 2005 model lpg yaptırdım. İlk yaptırdığımda sorun yoktu sonradan (1,5 ay sonra )Sabahları geç çalışmaya başladı 3-4 marşta alıyor. Buı arada yakıt tüketimi ş.içi 300 tl'den 150 tl düştü. Servise gittim versiyon yüklediler sorun gene çözülmedi , tavsiyeniz varsa sevinirim ( Voltran sıralı taktırmıştım)
YA ARKADAŞLAR İDEASI OLANLAR GELİN BİZDE BİRLİK OLALIM GÜÇLENELİM BİZLERİ EZMESİNLER
NE OPEL NE RENAULT NE TOYOTA NE BMW NE MİTSUBİSHİ NE CİTROEN NE FORD NEDE KENDİNEİ BEĞENMİŞ BÜTÜN ARABALAR HEPİNİZE 5 AMA 5 BAŞARF BU BEBEK:) KÜÇÜK AMA GURURLU
quote:
Orjinalden alıntı: özlem37
NE OPEL NE RENAULT NE TOYOTA NE BMW NE MİTSUBİSHİ NE CİTROEN NE FORD NEDE KENDİNEİ BEĞENMİŞ BÜTÜN ARABALAR HEPİNİZE 5 AMA 5 BAŞARF BU BEBEK:) KÜÇÜK AMA GURURLU
Biri iice abarttı ...
gerçekler acıdır ama yinede yenir:)
eee abartacaksın ki herkez baksın demiii:)
Arkadaşlar kusura bakmayın işler nedeniyle yine geç kaldım..
ilk olarak yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin demek istiyorum...
özlem37 ablacığım anlaşılan sendede idea aşkı var.. gerçekten çok güzel araç ama ağırlık merkezi ayarlarlaması hiç doğru yapılmamış yani güvenipte çok yüksek hızlarla viraja girme derim..
serom23 o sana kalmış istersen 1.9 dobloyu sana 450 hp yaparım rahatlıkla.... zarar şöyle olur yapılan sistem talimatlarda olmazsa zararlı ama bilinçli yapılırsa çokta zarraı olmaz...
LPGHARİKA sorunu detaylı anlatırmısın?
FiatClubTürkiyenin admini olarak sizleri yeni keşfettiğim için sizlerden en baştan özür diliyorum... Fiata bu kadar gönül vermiş insanların burada olması mutluluk verici...
bendeki fiatlara gelirsek Bende 2001 Marea HLX (72binde) Kardeşimde 2005 Panda Dualogic (32binde) Şirket aracı 2006 1.3 Multijet Doblo (21binde)
yüksek hızla viraja girmiyorum merak etmeönce EMNİYET...
ARABAMA NAZAR DEĞDİ.......
arkadaşlar ben üye olamadım siz ekleyin beni araç:fiat marea elx 2001 renk:gümüş gri isim gürkan msn:akaygurkan@hotmail.com
quote:
FiatClub FiatClubTürkiyenin admini olarak sizleri yeni keşfettiğim için sizlerden en baştan özür diliyorum... Fiata bu kadar gönül vermiş insanların burada olması mutluluk verici...
bendeki fiatlara gelirsek Bende 2001 Marea HLX (72binde) Kardeşimde 2005 Panda Dualogic (32binde) Şirket aracı 2006 1.3 Multijet Doblo (21binde
estafurullah ne demek... bu arada admin olduğun fiatteam mi yoksa fiatclub turkey mi?
quote:
özlem37 ARABAMA NAZAR DEĞDİ.......
Noollldukiii?
quote:
akayogullari arkadaşlar ben üye olamadım siz ekleyin beni araç:fiat marea elx 2001 renk:gümüş gri isim gürkan msn:akaygurkan@hotmail.com
arkadaşım hoşgeldin aramıza gereken eklemeyi ben yapıyorum senin bişey yapmana gerek yok..bu arada marea bende tam anlamıyla hastalık...deli makina...
HİÇ KİMSE GEÇMİŞ OLSUN DEMEDİ BAK ÇOK ALINDIM
NAZAR DEĞDİ DEDİM ÇÜNKÜ ARACIMDAN HİÇ DUYMADIĞIM SESLER GELDİ GERÇİ FİAT SERVİSİ ANINDA TEŞHİSİ KOYDU VE DÜZELDİ ŞİMDİ ÇOK İYİ HATTA MÜKEMMEL ONCA ÜZÜLDÜĞÜMLE KALDIMBİDE İÇ DIŞ KORUMA YAPTIRDIM GERÇİ BU HAVADA KAÇ GÜN GİDER