Şimdi Ara

...:::/T/A/K/I/M/:::/T/O/F/A/Ş/:::&:::/F/İ/A/T/:::... (89 üyesi ile) (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
0
Favori
211.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet aracım benzinli , 9,5 - 10 litre yakıyo şehir içi servise falanda götürdüm aracı ama yok yakıt normal diyolar şimdilik idare ediyoruz .
  • sayın fiatcı teşekkur ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEMİRCİEFE -- 26 Eylül 2006; 20:42:39 >
  • Arkadaşlar ilk önce bir kaç gündür evi falan taşıdım internete giremedim kusura bakmayın...

ilk olarak aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyorum..isimleriniz ilk sayfamıza eklenmiştir..

bu arada her türlü sorunuz için msn adresim Fiatci@mynet.com

onurum88 önemli değil.....
  • Bende varım üye olmak istiyorum aracım:Fiat scudo 2.0 jtd tesekkürler..Paylasım her zman önemlidir.

guneyonural@gmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guneyonur -- 30 Eylül 2006; 11:57:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: guneyonur

Bende varım üye olmak istiyorum aracım:Fiat scudo 2.0 jtd tesekkürler..Paylasım her zman önemlidir.

guneyonural@gmail.com

Aramıza hoşgeldin ismini baştaki listemize ekledim..

ee senin makina nasıl? gidişine ben tavım onların çok deli..
  • bende katılmak istiyorum.. benide alın:)
    araba 92 Kartal SL (tempra motor:)

memethemyn@gmail.com

ilk araba: 1988 kartal
    2. araba: 1992 kartal SL
    3. araba: okulu bitirince komşunun 97 metalik gri kartalı var onu düşünüyorum...
  • slm arkadaşlar
    valla buraya yeni üye oldum doğru yeremi yazıyorum bilmiyorum ama bir sorum olacak
    benim 92 model tempra sxa aracım var rahmetli babamındı kendisi şehit olunca bana kaldı. araba 92 den beri bizde.
    sorum şu aracım 5. vitesteyken 90'ı geçince power lambası yanıyor. ve sanki çok bağırıyormuş gibi geliyor sebebi ne olabilir. bide bazan içeri benzin kokusu geliyor.
  • 60. üye de ben olam bari

impress

2007 FIAT DOBLO 1.3 MULTIJET ACTIVE
  • quote:

Orjinalden alıntı: can66

slm arkadaşlar
    valla buraya yeni üye oldum doğru yeremi yazıyorum bilmiyorum ama bir sorum olacak
    benim 92 model tempra sxa aracım var rahmetli babamındı kendisi şehit olunca bana kaldı. araba 92 den beri bizde.
    sorum şu aracım 5. vitesteyken 90'ı geçince power lambası yanıyor. ve sanki çok bağırıyormuş gibi geliyor sebebi ne olabilir. bide bazan içeri benzin kokusu geliyor.

öncelikle nur içinde yatsın.

power ışığının 5. vites 90 a yanması gibi bir olay yok. o ışığın yanmasına sebep olan etken yanılmıyorsan 3500 d/d geçmiş olmanızdır. motor bu devirden sonra daha atak olduğu için güç konumuna geçmiş gibi bir izlenim uyandırıyor. 3500 ü geçmez iseniz ekonomi, geçerseniz performans (power) olarak görüyor. yani herhangi bir vitesde gaza biraz abanır 3500 d/d yi geçerseniz power ışığı yanacaktır tabii benzini de biraz yer

benzin kokusunun gelmesi ise bagaj fitilinin eskimiş olmasıdır genellikle. önce bir ustaya götürüp benzin tesisatını kontrol ettirin, eğer birşey çıkmaz ise önce bagaj fitilini, yine geçmezse arka kapı fitilini değiştirin. kolay gelsin

• Araba ureticileri yeni modellerine isim bulmak icin bir yandan yirtinip bir yandan buyuk miktarlarda para harcamaktadir, fakat Fiat Sedici'nin ismi tamamen bedavaya gelmistir şöyleki; Fiat marka direktoru Luca de Meo telefonda bir arkadasina "ya, iste fiat yeni bir dort carpi dort arac cikariyor " diye anlatmaktadir. bu sirada de meo'nun yedi yasindaki oglu Giulio carpim tablosunu calismaktadir ve "baba dort carpi dort sedici(italyanca onaltı)" der. bu isim cok hosa gider. kisa bir arastirmadan sonra fiat bu ismi kullanabilecegini ogrenir ve Sedici isminde karar kilinir.

Nekadar doğru bilmiyorum ama hoşuma gitti, alıntı yaptım.Bu araç bir iki ay içerisinde Türkiyede satılmaya başlanacakmış.Sizce tutar mı? Ne dersiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ademy

Araba ureticileri yeni modellerine isim bulmak icin bir yandan yirtinip bir yandan buyuk miktarlarda para harcamaktadir, fakat Fiat Sedici'nin ismi tamamen bedavaya gelmistir şöyleki; Fiat marka direktoru Luca de Meo telefonda bir arkadasina "ya, iste fiat yeni bir dort carpi dort arac cikariyor " diye anlatmaktadir. bu sirada de meo'nun yedi yasindaki oglu Giulio carpim tablosunu calismaktadir ve "baba dort carpi dort sedici(italyanca onaltı)" der. bu isim cok hosa gider. kisa bir arastirmadan sonra fiat bu ismi kullanabilecegini ogrenir ve Sedici isminde karar kilinir.

Nekadar doğru bilmiyorum ama hoşuma gitti, alıntı yaptım.Bu araç bir iki ay içerisinde Türkiyede satılmaya başlanacakmış.Sizce tutar mı? Ne dersiniz?

iyi tanıtım yapabilirlerse tutar .sonuçta 40 milyarın çok az altında bir başlangıç fiyatıyla gelse iyi iş yapar.

yeni terios dan büyük ve üst sınıf.

ayrıca bu araç macaristan da suzuki fabrikasında suzuki sx-4 ile ortak üretiliyor.

araçlar nerdeyse tamamen aynı.çekiş sistemi de başarılı.

• tşk ederim.

lakin asıl sorunumda zaten 3000 devirin altındayken power lambasının yanması. hani çok sert kullansan,m bile normalde 5. vitesteyken 3000 devirde 110 u buluyo araç ama işte nedendir bilmiyorum 3000 devire gelmeden yanmaya başlıyo bu meret ve araba çok bağırıyo.
  • torkunu 2900 d/d de alıyor o motor. belki torku aldığı anda yakıyordur. soruyu anlayamadım dün galiba kusura bakma
  • Kimse Çağırmadı, ben de kendim geldim; Bende bu Fiat takımındayım bundan sonra! Beni de yazın!!!
  • İlk önce yeni üye lan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum kusura bakmayın işlerim yoğun biraz yeni ekleyebildim.arkadaşlar imza işini yönetime danışıcam bakalım neden olmuyor...

İmpress;

61 inci oldun şansına küs
  • Fiat cilar UNO cular bi ist buluşması yapalım yaw... nedersiniz...
  • BENDEDE FİAT İDEA VAR BENİDE ÜYE YAPINNN
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

quote:

Orjinalden alıntı: guneyonur

Bende varım üye olmak istiyorum aracım:Fiat scudo 2.0 jtd tesekkürler..Paylasım her zman önemlidir.

guneyonural@gmail.com

Aramıza hoşgeldin ismini baştaki listemize ekledim..

ee senin makina nasıl? gidişine ben tavım onların çok deli..

Tseskkür ederim eklediğin için valla cok memnunuz aractan hem binek performansı alıyoruz hemde tam bir aile aracı...Şehir içinde cok atak son suratte gayet iyi kadran cevirmisligimiz var.

• BU ARABAYA BAYILIYORUM....BENİM OLDUĞU İÇİNMİ ACABA

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.