Şimdi Ara

...:::/T/A/K/I/M/:::/T/O/F/A/Ş/:::&:::/F/İ/A/T/:::... (89 üyesi ile) (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
0
Favori
211.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler baya bir anlaşılmazlık olmuş anlaşılan....neyse...

ben bi kaç gün daha internete giremiyebilirim haberiniz olsun...

bu arada fiat_ı nerdesin ya görünmüyon?
  • Bende Fiat listeye ekleyin.

palio multijet 1,3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manero -- 20 Eylül 2006; 1:23:07 >
  • Way be demek bizim fiatın böyle güzel modelleride varmış demek vallah, bu siteyi buldum bulalı internet hayatım değişti her türlü soru ve sorunlarınıza cevap geliyor.Bu siteyi yapanlardan Allah razı olsun...Ha bu arada bende tam bir BMW hastasıyım yaaa..

...:::/T/A/K/I/M/:::/T/O/F/A/Ş/:::&:::/F/İ/A/T/:::...  (89  üyesi ile)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Manero

Bende Fiat listeye ekleyin.

palio multijet 1,3

arkadaşım aramıza hoşgeldin.....

makina kaç model?
  • Selam kardeşim araba 2005 model ama çok hoşuma gidiyo yaa şu maviye baksana hangi arabada var yaaaa???
  • 2004 model

quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

quote:

Orjinalden alıntı: Manero

Bende Fiat listeye ekleyin.

palio multijet 1,3

arkadaşım aramıza hoşgeldin.....

makina kaç model?
  • ralli harika ya
  • Fiat listesine benide ekleyin
    98 UNO SX İE
  • 2006 model-16 valf benzinli albea kullanıyorum.km 7000 de.geçen hafta izmir-fethiye yolunda 1050 km yaptım.dişli asvaltta asvalt sesi çeri ço girdi.birde aracım en küçük tumsekte zıplama yapıyor.yaniyumaşak degil.latıkler lassA.lastık havaları normal.çözum ne acaba....
  • yaw bacaktan operasyon falan geçirdim bide internet bozuldu üstüne ama olsun HEM FİAT AŞIKLARI BURDALAR HEMDE BİZİM DOBLO BURDA!ama biz yinede grande puntp düşünüyoruz dynamic 1.3 tüm paketler dahil!bi yorum getirebilirmisiniz arkadaşlar dobloyu satıp yerine onu almak??????(DOBLO 2006 MODEL DYNAMİC LÜX COMBİ)
  • Arkadaşlar benide yazabilirmisiniz
    2000 model Palio S 1.2
  • quote:

ermansey
    Fiat listesine benide ekleyin
    98 UNO SX İE

ARKADAŞIM İLK ÖNCE ARAMIZA HOŞGELDİN MİRAFİORİNİN RALLİ VERSİYONU GERÇEKTEN MUHTEŞEM VE HAKKINI VEREN BİR ARAÇ VE HALA EN İYİ MOTOR MODİFİKASYONU YAPILAN ARAÇLARDAN BİRİSİ...

quote:

ONURUM88
    2006 model-16 valf benzinli albea kullanıyorum.km 7000 de.geçen hafta izmir-fethiye yolunda 1050 km yaptım.dişli asvaltta asvalt sesi çeri ço girdi.birde aracım en küçük tumsekte zıplama yapıyor.yaniyumaşak degil.latıkler lassA.lastık havaları normal.çözum ne acaba....

İlk olarak zıplama olayı lastik havaları normalse lastik yüzeyinden olabilir eğer ani bir fren falan yaptıysan tek bir bölüm silinmiş ve burası yere vurduğunda hem ses hemde zıplama yapabilir...bir diğer sebebi ise lastiğin yük endeksinin aşılmasıdır eğer araç izin verilenden fazla yüklüyse zıplama normaldir..bunun dışında ön takım arızası olabilir ama pek sanmambence lastiği iyice kontrol ettir ses olayına gelince en sessiz ve rahat lastik senbin aracın için michelin energy ancak bu dahi dişli asvaltta ses yapar bunu engellemek için aracına ziebart gövde altı ses yalıtımı yaptır derim ama bendede eski kasası var o kadar ses açıkçası beni pek rahatsız etmiyor ama tabi yinede sen bilirsin...

quote:

FİAT_ci
    yaw bacaktan operasyon falan geçirdim bide internet bozuldu üstüne ama olsun HEM FİAT AŞIKLARI BURDALAR HEMDE BİZİM DOBLO BURDA!ama biz yinede grande puntp düşünüyoruz dynamic 1.3 tüm paketler dahil!bi yorum getirebilirmisiniz arkadaşlar dobloyu satıp yerine onu almak??????(DOBLO 2006 MODEL DYNAMİC LÜX COMBİ)

galan gadanı alıyım geçmiş olsun fiat_cı nerelerdesin ya özlettin kendini he.....fazla ayrı kalma

gelelim soruna yerinde olsam dobloya binerdim çünki doblo büyük ve geniş bir araç şahsden ben trafikte dobloyla çok rahat ediyorum geniş ferah ama tabi karar senin grande puntoda tasarım harikası bir araç alıcaksanda alma demem..

quote:

org

Arkadaşlar benide yazabilirmisiniz
    2000 model Palio S 1.2

arkadaşım sende hoşgelidm bu mesajdan sonra eklemeleri yapıcam...bu arada aracının yakıtı ne alemde?

• arkadaşım sende hoşgelidm bu mesajdan sonra eklemeleri yapıcam...bu arada aracının yakıtı ne alemde?

Yakıt fazla yaw hala ...
  • Orjinalden alıntı: org

arkadaşım sende hoşgelidm bu mesajdan sonra eklemeleri yapıcam...bu arada aracının yakıtı ne alemde?

Yakıt fazla yaw hala ...

benzinlimi araç?
  • eski arabamız uno idi. hala görünce içim sızlar. çok güzeldi, çok rahattı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gymim

eski arabamız uno idi. hala görünce içim sızlar. çok güzeldi, çok rahattı.

benimde kendi aldığım ilk arabam unoydu.... 1400 cc atmosferik 145 hp yapmıştım ve tokatlamadığım 106 yoktu arada bir yolda görürümde o arabayı benimde içim gider....ne tatlı bi arabaydı o unolar...
  • Bende üyeyim
    Araç: 95 model Uno 70_s
    Bütün Uno culara ve fiat çılara slm...
  • Arkadaşlar beni de ekleyin.
    2006 Fiat Punto 1.4 16v
  • sevdim burayı bende üye olmak istiyorum
    biraycaglar
    biraycaglar@gmail.com
    94 sahin benim uğraslarımla tam bi doğan oldu sanki :)
  • oldm olası eski arabalara hayranımdır ama tercihim son model sıfırlardan yana kullanmaya tercih ederim
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.