Şimdi Ara

...:::/T/A/K/I/M/:::/T/O/F/A/Ş/:::&:::/F/İ/A/T/:::... (89 üyesi ile) (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
0
Favori
211.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: fiesta1903

bende fiat/tofaş team e katılmak istiyorum
    doğan L 1.6

arkadaşım aramıza hoşgeldin ismini ilkk sayfamıza ekliyorum....
  • quote:

Orjinalden alıntı: serom23

buda benim doblo içimden geldi koyiim dedim

http://img454.imageshack.us/img454/7928/pic0065eea2.jpg

çok ii olmuş arabaya ayrı bi hava katmış ama krom kapı kollarınıda halletsen çok süper olur yani birbirini tamamlar
    karasız belasız sürüşler dilerim

• 2004 Model Fiat Punto almayı düşünüyorum hatta alıyorum bugün. 67 binde ABS li olan modeli. Fiyat olarak 16000 YTL ödüyorum sizce nasıl kazası yok boyası var ustalardan ok geldi. Ne dersiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: storm_of_oceans

2004 Model Fiat Punto almayı düşünüyorum hatta alıyorum bugün. 67 binde ABS li olan modeli. Fiyat olarak 16000 YTL ödüyorum sizce nasıl kazası yok boyası var ustalardan ok geldi. Ne dersiniz?

abs siz benzinli punto zaten yok.

dizellerde opsiyoneldi.

benzinli aldığını tahmin ederek söylüyorum.biraz daha pazarlık yapabiliyorsan yap.
  • Dizel alıyorum yazmamışım pardon
    quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

quote:

2004 Model Fiat Punto almayı düşünüyorum hatta alıyorum bugün. 67 binde ABS li olan modeli. Fiyat olarak 16000 YTL ödüyorum sizce nasıl kazası yok boyası var ustalardan ok geldi. Ne dersiniz?

dizellerde opsiyoneldi.

benzinli aldığını tahmin ederek söylüyorum.biraz daha pazarlık yapabiliyorsan yap.
  • listeye benide eklerseniz sevinirim
    araçlar 2001 marea 1.6 elx otomatik
    2006 grande punto 1.4 77hp active
  • Arkadaşlar aracımı aldım listeye benide ekleyin
  • quote:

Akincl
    quote:

dizellerde opsiyoneldi.

oo akıncıl seniş aramızda görmek büyük şeref....birader en koyu fiatcı sensin bizim bölümdeki mesajını saysan 10 u geçmez birazda buraya takıl dostluğumuz pekişsin...

soruyu soran arkadaşa gelince aracını almış hayırlı uğurlu olsum aramıza hşgeldin ismini listeye ekliyorum...

quote:

ozzye36
    listeye benide eklerseniz sevinirim

sende aramıza hoşgeldin..marea ne renk dayı?

• quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

quote:

ozzye36

pluton yeşili
    imzamda resmi var
  • GERİ GELDİM ama hala duruyo bizim doblo!!!müjdeler olsun 2007 doblolarda sorunu çözmüşler bizede bi kıyak geçip halletiiler sorunumuzu FİATCİ bilr bizim sorunuTEKRAR SELAMINALEYKÜM VE RAHMETULLAHİ VE BERAKATÜ
  • quote:

araç dizelse gerçekten uygun fiyat hayırlı olsun
  • Bişi sorcam yol bilgisayarında hız limiti ayarı var mı okumuştum gene forumda bi yerde ama ben bi türlü bulamadım. Yol bilgisayarı hakkında dökümantasyon var mı

Bide yol bilgisayarının refresh rate i biraz düşük geldi ayrıca boşta 2 litre yakıyo doğru mu :D

Uzaktan kumandası arızalı çıktı yenisi için serviste toplam 150 milyon istiyolar bide kod kartı lazım dediler nası iş bu ya...

Motor çok seriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

quote:

Akincl
    quote:

dizellerde opsiyoneldi.

oo akıncıl seniş aramızda görmek büyük şeref....birader en koyu fiatcı sensin bizim bölümdeki mesajını saysan 10 u geçmez birazda buraya takıl dostluğumuz pekişsin...

soruyu soran arkadaşa gelince aracını almış hayırlı uğurlu olsum aramıza hşgeldin ismini listeye ekliyorum...

quote:

ozzye36

öyle valla

buraya nadir bakıyorum.

@storm

Yol bilgisayarında hız limiti uyarısı var.dökümantasyon olarak kullanım klavuzundan başka birşey yok

boşta iken 2 yakmıyor.yazılım min 2 gösteriyor.

kesinlikle boşta gitme.sadece durduğun zaman boşa al.

kod kartı tabiki lazım.onu gözün gibi saklayacaksın.

kod yeni anahtara kopyalanıcak.

sana birşey söyliyim 150 ytl bedava.

• Kumandayı tamir ettim hiç veremem kusura bakmasın 150 ytl filan. Neye dayanarak 150 YTL bedava anlamadım açıkcası. Kumandası çalışmayan varsa baskı devresine kadar çözmüş durumdayım yardımcı olabilirim.

Bide hangi yağı kullanıyorsunuz ben bügün Mobil 1 0W - 40 koydurdum en iyisi bu yaptılar önümüz kış çok km yapacaksan iyi olur filan dediler. 40 ytl fazla vererek 90 ytl ye değiştirdim 4 lt. Hepsini almışmıdır onuda gözümden kaçırdım bilen var mı?
  • quote:

Kumandayı tamir ettim hiç veremem kusura bakmasın 150 ytl filan. Neye dayanarak 150 YTL bedava anlamadım açıkcası. Kumandası çalışmayan varsa baskı devresine kadar çözmüş durumdayım yardımcı olabilirim.

Bide hangi yağı kullanıyorsunuz ben bügün Mobil 1 0W - 40 koydurdum en iyisi bu yaptılar önümüz kış çok km yapacaksan iyi olur filan dediler. 40 ytl fazla vererek 90 ytl ye değiştirdim 4 lt. Hepsini almışmıdır onuda gözümden kaçırdım bilen var mı?

Arkadaşım git bir opel servisine yeni anahtar fiyatlarını öğren .150 bedava kalır.

tamir edebiliyorsan et tabiki.ben sana tamir ettirme mi dedim?

kim kusura bakıyor.?senin cebeinden para çıksın diye mi uğraşıyoruz biz.
  • quote:

quote:

Kumandayı tamir ettim hiç veremem kusura bakmasın 150 ytl filan. Neye dayanarak 150 YTL bedava anlamadım açıkcası. Kumandası çalışmayan varsa baskı devresine kadar çözmüş durumdayım yardımcı olabilirim.

Arkadaşım git bir opel servisine yeni anahtar fiyatlarını öğren .150 bedava kalır.

Opel in anahtarları nere bununki nere kıyaslamak ne kadar doğru olur sence... Tek bir buton aç kapa sadece bu. Bana pahalı geldi o yüzden veremem dedim 150 milyon yoksa kusura bakma lafı sana değildi gerçi sana yönelik hiç bişi demedim ama sen sinir yapmışsın biraz... neyse sağol genede kaç litre yağ alıyor bilen yok mu yavv...

• quote:

quote:

quote:

Opel in anahtarları nere bununki nere kıyaslamak ne kadar doğru olur sence... Tek bir buton aç kapa sadece bu. Bana pahalı geldi o yüzden veremem dedim 150 milyon yoksa kusura bakma lafı sana değildi gerçi sana yönelik hiç bişi demedim ama sen sinir yapmışsın biraz... neyse sağol genede kaç litre yağ alıyor bilen yok mu yavv...

Allahım sen sabır ver.opel orda bir örnek.demek istediğim fiyat ucuz.

siz fiat düşmanımısınız, fiat kullanıcısı mısınız ben çözemiyorum.

• Opelin anahtarı tabiki fiat dan pahalı olacak kıyaslamak ne derece doğru diyorummmm...

Fiat düşmanı filan değilim sakin ol biraz.
  • quote:

Opelin anahtarı tabiki fiat dan pahalı olacak kıyaslamak ne derece doğru diyorummmm...

kusura bakma,pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sephiroth -- 18 Eylül 2006; 14:53:08 >
  • Sorun değil olur böyle şeyler. Bu arada ben bu aracı çok sevdim gerçekten ... Kapıda mazda 323 var ona binesim hiç gelmiyo
    quote:

quote:

Opelin anahtarı tabiki fiat dan pahalı olacak kıyaslamak ne derece doğru diyorummmm...

kusura bakma,pardon
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.