Şimdi Ara

...:::/T/A/K/I/M/:::/T/O/F/A/Ş/:::&:::/F/İ/A/T/:::... (89 üyesi ile) (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
0
Favori
211.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: PASHAAA

ARKADAŞLAR BEN FİAT DOBLO 1.3 MULTİJET DÜŞÜNÜYORUM AMA KULLANAN ARKADAŞLARDAN ARTILARI EKSİLERİ NELERDİR ÖĞRENMEK İSTİYORUM. ŞEHİR İÇİ DEVAMLI GEZECEK Bİ ARABA İSTİYORUM SİZCEDE DOBLO 1.3 MULTİJET ALAYIMMI__?

Bence al ama yüke fazla gelmez ona göre eğer ticari amaçlı kullanıcaksan 19 multijetini al derim
  • Bu arada bu imzayı(Fiat team) kullanamıyorum arkadaşlar.Kabul etmiyo imzayı nasıl yapacaz birine şifremi versem yapabilirmi acaba?
  • Tüm fiatcı arkadaşlara merhaba.
    Bende 2004 model Stilo Dynamic var.Bugün forumda dolaşırken Opel'de Cruise Control'ün sonradan 130YTL karşılığında takılabildiğini gördüm. Yazılım atarak halledilebiliyormuş.
    Fiatlarda da bu işlem yapılabiliyormu, fiyatı ne kadar?
    Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.Hoşçakalın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ademy

Bu arada bu imzayı(Fiat team) kullanamıyorum arkadaşlar.Kabul etmiyo imzayı nasıl yapacaz birine şifremi versem yapabilirmi acaba?

valla benim imza kodumu yazıyım bi deneyin gene olmazsa şifreni değiştir bana mail at ordan bide ben deniyim yaptıktan sonra şifreni geri eski halina sokarsın..... bunu bi kopyala yapıştır yap bakalım:

[center][image]http://img140.imageshack.us/img140/4198/fiattofas9nf.jpg[/image]  
    [size=1][link=http://forum.donanimhaber.com/m_7005394/tm.htm]...::: /T/A/K/I/M/:::/F/I/A/T/:::&:::/T/O/F/A/Ş/ :::...[/link][/size]
  • quote:

Orjinalden alıntı: tgg

Tüm fiatcı arkadaşlara merhaba.
    Bende 2004 model Stilo Dynamic var.Bugün forumda dolaşırken Opel'de Cruise Control'ün sonradan 130YTL karşılığında takılabildiğini gördüm. Yazılım atarak halledilebiliyormuş.

yapılır ama servisinde baya bi tutar bence burdan ziyade servisini arayıp bi öğren derim..
  • Olmuyo Fiatçı saol genede yaw.Bu imza da fena deil napalım artıkk...
  • slm arkadaşlar 1.4 doblo combi kullanan varmı memnunlarmı araçtan ve km ne yakıyor bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim...!!!
  • bende 2006 model fiat doblo multijet 1,9 dynamiclüx doblo var. arabanın arka tarafı fazla zıplatıyor. ne yapmam gerekiyor, arabanın lastik hava ölçüleri ve lastik seçimi konusunda yazlık ve kışlık lastik (kışlık olarak vakumlu lastik almak istiyorum. önerileriniz nelerdir. selamlar

• Aynı sorun bendede var ne yapmamız gerekir?? Ford connect 90 bg
  • aynı sorun benim araçtada var arkadaşlar doblo 1.4 arka taraf çok zıplatıyor bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim....
  • Beyler bi saniye üçünüzdede arka tarafı zıplatıyosa bu bi aracın arızasından olamaz...... connect lerin arka süspansiyonları makaslı bu yüzden zıplama normal o yükü görmeden kolay koılay yumuşamaz ama bendede doblo vardı ve dediğiniz sorun yükü 1 tonu geçince başlıyodu oda zaten normaldi kapasitenin çok üstünde yüklüyoduk ama boşken dahi doblo gayet rahattı..bu sorunu yeni kasa doblolarda çok düydüm eskilerde bi sorun yok benim tahminimce bu yeni kasada uzun şasiyi fazla yük için çıkardıklarında arka süspansiyon sistemilerini hepsinde aynı fazla ağırlığa dayanıklı yaptıklarından olabilir..bence arkaya bi sağa bi sola 50 şer kglik çuval koyun o zaman kesmesi lazım eğer dediğimdense yok yine yapıyosa lastik havaları bunuda bi kontrol ettirin derim... hatta lastikleri komple kontrol ettirin ani frende bi yüzey silinmiş ve yüzey yere geldikçe zıplıyo olabilir-çünki şu an benim aracımda öyle bi sorun var....

• slm fiatçı arkadaş kusura bakma özür ben sonradan farkettim şimdi söyleyim :::::. bende bu topice üye olabilirmiyim.......
  • slm benim doblodada makas sistemi var ondan galiba ama ticari amaçlı kullanmıyorum....bide bi sorum varya yakıtları biraz fazla galiba bi fikriniz varmı km yaklaşık 250.000tl yakıyo nasıl bu oran ARACIM 1.4 DOBLO COMBİ BENZİNLİ.....bu arada lpg taktırmak istiyorum lpg topicinde yazdım bide size sormak istedim hangi markayı önerirsiniz garanti kapsamında araç lpg taktırdığında garanti iptal oluyormu veya garantiyi deldirmeden nerde yaptırabilirim hafta sonu ankaraya gelmeyi düşünüyorum.....önerilerinizi bekliyorum ya biraz uzun old ama bilgisi olanlar cvp verirseniz sevinirim...şimdiden tşkler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

quote:

Orjinalden alıntı: tgg

Tüm fiatcı arkadaşlara merhaba.

yapılır ama servisinde baya bi tutar bence burdan ziyade servisini arayıp bi öğren derim..

Bugün Fiat yetkili elemanlarıyla görüştüm. Hız sabitleyicinin sonradan takılamayacağını söylediler.Diğer bazı markalarda bu işlem yapılabiliyor. Malisef teknik servis olarak yeterli değiliz galiba...

• quote:

asi36
    slm benim doblodada makas sistemi var ondan galiba ama ticari amaçlı kullanmıyorum....bide bi sorum varya yakıtları biraz fazla galiba bi fikriniz varmı km yaklaşık 250.000tl yakıyo nasıl bu oran ARACIM 1.4 DOBLO COMBİ BENZİNLİ.....bu arada lpg taktırmak istiyorum lpg topicinde yazdım bide size sormak istedim hangi markayı önerirsiniz garanti kapsamında araç lpg taktırdığında garanti iptal oluyormu veya garantiyi deldirmeden nerde yaptırabilirim hafta sonu ankaraya gelmeyi düşünüyorum.....önerilerinizi bekliyorum ya biraz uzun old ama bilgisi olanlar cvp verirseniz sevinirim...şimdiden tşkler

asi ilk olarak aramıza hpşgeldin seni ilk sayfaya ekliyorum soruna gelince dediğim gibi doblonun yeni kasalarını biraz yük amaçlı yapmışlar bu yüzden eskisi gibi rahat değil... yakıta gelince kullanımınlada alakalı ama 250.000 şu şartlarda o kasadaki bi araç için normal sayılabilir ama 230civarı yakması lazım....

lpg için mecburen sıralı sistem kullanacaksın senin aracının manifoltu plastik buna mecbursun marka olarak ya prince yada tartarini al derim..tartarini içinde skoda uludağ var aslanbey caddesi kazımkarabekirde oraya git derim..... meltem hanımla görüşürsen gereken yardımı yapar....

quote:

tgg
    Bugün Fiat yetkili elemanlarıyla görüştüm. Hız sabitleyicinin sonradan takılamayacağını söylediler.Diğer bazı markalarda bu işlem yapılabiliyor. Malisef teknik servis olarak yeterli değiliz galiba...

ben boşunamı diyorum FİAT IN NE SERVİSİ NEDE SERVİSTE USTASI VAR DİYE.. Sen ankaramıydın yer önereyim?

• Ben de epeydir bu forumdayım ama biraz sessiz kalmıştım neyse geç olsun temiz olsun bende de 95 tempra sxa var.Fiat vazgeçilmez bir tutkudur...
  • arkadaşlar 97 model şahin s 1.4 motor.
    bu araç hakkında sorum var.
    s özelliği sadece merkezi kiilt özelliği mi getiriyor bu arabaya
    hidrolik direksiyon yok arabada, olması gerekmiyor mu?
    bi de bu arabanın 1.4 motoru mu , 1.6 motoru mu daha çok tutuluyor. fiyat olarak hangisi daha ucuz ?

cevaplar için şimdiden teşekkürler
  • kimse yoook mu burda
  • valla millet gösterdiğiniz araclar manyak
    bu arada bende de 2000 model brava var
  • quote:

Orjinalden alıntı: bekir__

arkadaşlar 97 model şahin s 1.4 motor.
    bu araç hakkında sorum var.
    s özelliği sadece merkezi kiilt özelliği mi getiriyor bu arabaya
    hidrolik direksiyon yok arabada, olması gerekmiyor mu?
    bi de bu arabanın 1.4 motoru mu , 1.6 motoru mu daha çok tutuluyor. fiyat olarak hangisi daha ucuz ?

cevaplar için şimdiden teşekkürler

Bildiğim kadarıyla s özelliği o dönemde motorda yapılan değişiklikler ile süper benzin kullanıldığını ifade ediyordu.S ten öncekiler normal benzin kullanıyodu.Bide tek nokta enjeksiyon dedikleri sistem olabilir o motorda.Şahinde 1.6 herzaman daha çok tutulur ve daha pahalı olan da odur.Ama 1.4 te muhtemelen Şahin için yeterlidir.Problem çıkarmıyosa sorun yok demektir.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.