Şimdi Ara

...:::/T/A/K/I/M/:::/T/O/F/A/Ş/:::&:::/F/İ/A/T/:::... (89 üyesi ile) (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
0
Favori
211.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Fiatci

İlk olarak tüketimin çokı çok iyi..araba yakmamış koklamış....(ah bide benimki öyle olsa şehiriçi km de 420 yakmaya başladı) teybe gelince abi 7750 yi benim azerbaycandan bi arkadaşım kaçak bu fiyatında altına getirdi..bence itfaiyedeki kaçaklara bi bak sonra karar ver derim..o bundanda güzel bence...

itfaiye ye gidecem de azerbeycandan nasıl getirdi arkadaşın?bizde getirtebilirmiyiz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: shamsheytani

quote:

İlk olarak tüketimin çokı çok iyi..araba yakmamış koklamış....(ah bide benimki öyle olsa şehiriçi km de 420 yakmaya başladı) teybe gelince abi 7750 yi benim azerbaycandan bi arkadaşım kaçak bu fiyatında altına getirdi..bence itfaiyedeki kaçaklara bi bak sonra karar ver derim..o bundanda güzel bence...

itfaiye ye gidecem de azerbeycandan nasıl getirdi arkadaşın?bizde getirtebilirmiyiz?

valla oğlan bu işle uğraşıyo şu sıralar türkiyede hatta elimde bi takım hoparlör falan var diyodu yarın görüşücem o zaman sorarım olmazsa..
  • quote:

quote:

quote:

valla oğlan bu işle uğraşıyo şu sıralar türkiyede hatta elimde bi takım hoparlör falan var diyodu yarın görüşücem o zaman sorarım olmazsa..

ÇOK İYİ olur fiat alabilirsen

• Bu gece yanına gidicem sorarım olmazsa....

geçen bi kenwood hoparlör var falan diyodu bizim hoparlör tamircisi bi arkadaş var o bakmış çok deli sakın satma demiş ben görmedim ama istersen onuda konuşuyum?
  • quote:

Bu gece yanına gidicem sorarım olmazsa....

geçen bi kenwood hoparlör var falan diyodu bizim hoparlör tamircisi bi arkadaş var o bakmış çok deli sakın satma demiş ben görmedim ama istersen onuda konuşuyum?

ona da bak kardeş kafaya koydum alacam bişeler sen bak fiyat al konuşuruz daha sonra
  • quote:

quote:

ona da bak kardeş kafaya koydum alacam bişeler sen bak fiyat al konuşuruz daha sonra

Dayı dün gece konuştum bu seferki gelişinde hepsini itfaiyeye okutmuş sadece elinde bi takım kenwood hoparlör kalmış........ ama isterse yaz sonu tekrar gidicem yollarım diyo...
  • quote:

quote:

quote:

Dayı dün gece konuştum bu seferki gelişinde hepsini itfaiyeye okutmuş sadece elinde bi takım kenwood hoparlör kalmış........ ama isterse yaz sonu tekrar gidicem yollarım diyo...

iyiolur abi ben de bu arada biraz daha araştırayım sen bana yaklaşık fiyat söylersen ona göre ayarlıyım maddi durumuaslında direk şu modeli istiyorum demiyorum çok fazla bilgim yok bu konuda ama benim teyp yüksek seslerde cızırtı yapıyor,dinlenmiyor..2tane 240w lık kenwood hoparlör eklettim ses kalitesi çok güzel ama gel gör ki yüksek seslerde dinlenmiyor o zamanda tadı cıkmıyor..bi de merak ettiğim şey cok kuvvetli bişey olmamak kaydıyla woofer taksam illa da anfimi almam gerek?

• HERKESE SELAMLAR BEN DE FIAT DIŞINDA ARABA KULLANMAYI DÜŞÜNMEYEN BİRİYİM.LİSE ÇAĞLARINDA DOĞAN HAYALİMDİ AMA HAYAT ŞARTLARI MALUM İLK ARABAM UNO OLDU.2 YIL BİNDİM ARABA 94 60S Tİ.KİM NE DERSE DESİN BEN ÇOK SEVİYODUM.GEÇEN HAFTA FIATTA 2006 MODEL ARAÇLARDA KUPON İNDİRİMİ VARDI.18 800 YTL YE PANDA DYNAMIC STİL PAKETLİ ALDIM ARABAMI DA ÇOK UYGUN FİYATA BİNİCİYE SATTIM MÜŞTERİ ÇIKTI.FORUMDA HEMEN HEMEN TÜM MODELLERİ KONUŞMUŞSUNUZ.BENİM DE KATKIM OLSUN İSTEDİM.PANDA 2004 YILIN OTOMOBİLİ SEÇİLMEYİ FAZLASIYLA HAKETMİŞ.DAHA KOLAY KULLANILABİLECEK BİR OTOMOBİL OLDUĞUNU SANMIYORUM VE FAZLASIYLA YETERLİ KONFORU VAR.HERKESE TAVSİYE EDERİM...SELAMLAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: ademy

HERKESE SELAMLAR BEN DE FIAT DIŞINDA ARABA KULLANMAYI DÜŞÜNMEYEN BİRİYİM.LİSE ÇAĞLARINDA DOĞAN HAYALİMDİ AMA HAYAT ŞARTLARI MALUM İLK ARABAM UNO OLDU.2 YIL BİNDİM ARABA 94 60S Tİ.KİM NE DERSE DESİN BEN ÇOK SEVİYODUM.GEÇEN HAFTA FIATTA 2006 MODEL ARAÇLARDA KUPON İNDİRİMİ VARDI.18 800 YTL YE PANDA DYNAMIC STİL PAKETLİ ALDIM ARABAMI DA ÇOK UYGUN FİYATA BİNİCİYE SATTIM MÜŞTERİ ÇIKTI.FORUMDA HEMEN HEMEN TÜM MODELLERİ KONUŞMUŞSUNUZ.BENİM DE KATKIM OLSUN İSTEDİM.PANDA 2004 YILIN OTOMOBİLİ SEÇİLMEYİ FAZLASIYLA HAKETMİŞ.DAHA KOLAY KULLANILABİLECEK BİR OTOMOBİL OLDUĞUNU SANMIYORUM VE FAZLASIYLA YETERLİ KONFORU VAR.HERKESE TAVSİYE EDERİM...SELAMLAR

öncelikle aracın hayırlı olsuın allah kaza bela göstermesin çok şirin bi tipi var pandaların..kim ne derse desin fiat küçük sınıftaki arabalarda sektörün lideri bence...bu arada bugun arabamda direksiyon ışığı yandı direksiyon hafiften ağırlaştı sanayide ustamın yanına gittim direksiyon hidroliği bitmiştir dedim ama usta dediki bu araba da direksiyoın hidroliği yokşaşırdım açıkçası önemli bişey değil dedi soketlerde temeassızlık falan olmuştur zaten ustamın yanına giderken ışık söndüfiatcı kesin bilgin vardır bu konu hakkında bi el at gözünü seveyim

• valla shamsheytanı senin arabada direksiyon hidroliği nasıl yokmuş anlamadım? kaputu açınca sağda sarı kapaklı koca bi depo var ama bu hidrolikte öyle canı sıkıldıkça bitmez hatta eksilme dahi olmaz..eğer böyle bi sorun varsa hemen düzgün bi ustaya kontrole git....bunun dışında bu aralar benim direksiyonda dengesizlik yapıyor.... özellikle bu ecu muhabbetlerinden sıcağı gördümü ışık falanda yanabilir.ağırlık ise yola bağımlı olabilir...

AMA SÜREKLİ AĞIRSA VE HİDROLİK EKSİLMİŞSE VE LAMBA YANIYOSA HEMEN İYİ BİR USTAYA GİT DERİM..ŞİMDİ BURDAN YORUM YAPMAK OLMAZ....

Tesisat işinede gelince son seste cızırtı olayı şu demektir... kullandığın hoparlörler teyp çıkışından güçlüdür bu yüzdende sonm seste bozarlar..bide bas ve tiz ayarını sıfır yapıp balanslarıda tam ortalayıp dene derim ama büyük ihtimal ilk dediğim olay...

woofer a gelince teybe bağladığında hem ses alamazsın hemde her an çıkışlar yanabilir.... onun için bi anfi şart.... hatta bence dört kanal bi anfi al ikisine hoparlörleri diğer ikisinide köprüleyip sub a gir önede bi takım tweeter sonra tadından yinmez walla

• benim arabanın motoru işte burada nerde bunun direksiyon hidroliği gösterebilirmisin fiatcı ustam?

...:::/T/A/K/I/M/:::/T/O/F/A/Ş/:::&:::/F/İ/A/T/:::...  (89  üyesi ile)
  • ha bu arada fiatcı dediğin gibi arabanın teybinin çıkışları gerçekten çok zayıf 4*40w haliyle yetmiyor...inşallah güzel bi teyple işe başlarsak şöyle orta halli bi set yapmayı düşünüyorum arabada senin yönlendirmelerinle tabiki...çok sağolasın hocam her soruma cevap veriyorsun zaten 2mizde olmasak topic tarih olacak...yardımların için çok teşekkür ederim...
  • motorunda baya bi temizmiş he

Şaka bi yana motor aynı motor fakat hidrolik kontrol kapağı aynı yerde değil..palioda dobloda albeada stiloda aynı yerde bi seninki farklı ama iki seçenek var..

birincisi çok zayıf ama fren hidroliğiyle aynı yerde

ikincisi ise yağ çubuğunun resme göre solda kalan siyah silindir şeklindeki malzemenin oralarda...kitapçıktanda bi bak derim.....

sarı yada siyah bir kapak olacak ve üstünde direksiyon resmi olacak...
  • geçen multijet bi doblonun motora baktım kabak gibi ortada direksiyon hidroliği dediğin gibi kocaman bi direksiyon işareti var ama kafayı yiycem bakmadıgım yer kalmadı bulamadım usta lifte kaldırdı altta da göremedinasıl iştir anlamadım
  • buda benim doblo içimden geldi koyiim dedim

http://img454.imageshack.us/img454/7928/pic0065eea2.jpg
  • quote:

Orjinalden alıntı: serom23

buda benim doblo içimden geldi koyiim dedim

çok güzelmiş allah kaza bela vermesin
  • quote:

makina güzelde bence bide krom kapı kolu takımı al derim.. forum yöneticisi gkhn ın yaptıklarını inceledim ve gerçekten çok kaliteli malzemeler..... sadece montajı doğru yapman gerekiyo..

bu arada shamsheytanı senin direksiyon elektrikli olmasın dün o aklıma geldi cafeden çıkınca

• quote:

quote:

makina güzelde bence bide krom kapı kolu takımı al derim.. forum yöneticisi gkhn ın yaptıklarını inceledim ve gerçekten çok kaliteli malzemeler..... sadece montajı doğru yapman gerekiyo..

bu arada shamsheytanı senin direksiyon elektrikli olmasın dün o aklıma geldi cafeden çıkınca

ustada öyle dedi elektrikli dedi seninki sende böyle diyince kafam karıştı biraz..anlaşıldı benim direksiyon elektriklihocambu arada teyp hakkında fiyat bekliorum senden öğrenirsen pm at

• ya bi katapçığa baksana bende merak ettim şimdi bak.......
  • hocam bakıyorum şimdi..kitapçık yoktu arabada geçen üstüne gittim istedim verdiler sağolsunlar..bi de geri vitese takarken gacırt diye bir ses geliyo arasıra nedeni nedir?debriyajdamı bir sorun var?diğer viteslerde herhangi bir sorun yook..

şimdi kitapçığa baktım da direksiyon bölümünde aynen şunlar yazıyor:
    Kramayer kumanda ve bazı tiplerde elektrik destekli direksiyon

benim arabada anlaşılan elektrik destekli..bunu da öğrenmiş olduk
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.