Şimdi Ara

...:::/T/A/K/I/M/:::/T/O/F/A/Ş/:::&:::/F/İ/A/T/:::... (89 üyesi ile) (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
0
Favori
211.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

...:::/T/A/K/I/M/:::/T/O/F/A/Ş/:::&:::/F/İ/A/T/:::...  (89  üyesi ile)
  • Vayyy hemşerime bak be çok güzel
  • tüm tofaş-fiat takımı üyelerinin regaip kandilini kutlar
    hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

tüm tofaş-fiat takımı üyelerinin regaip kandilini kutlar
    hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim

sağolasın kardeşim tüm müslüman aleminin regaip kandili mübarek olsun
  • palio 1.2 16 v 2004 model sahibiyim. klimadan koku geliyor ve sanki klima yeterince soğutmuyor eskisi kadar sizce nedeni polen filtresi mi , polen filtresi ise ben değiştirebilir miyim, hava filtresini değiştirmek kadar kolay mı en son değişeli 8 000 km yani 4 ay oldu ankaradayım marka fiyat önerebilirmisiniz. k.bekirdeki oto ünlüden alabilirim. uygundur fiyatları diye duydum.
  • aman shamsheytanı bugün bende niyetlendim içiyim diyede kandilmiş...... başka sefere deviririz ama...

arkadaşlar hepimizin kandili mübarek olsun.........

quote:

fidelio76
    palio 1.2 16 v 2004 model sahibiyim. klimadan koku geliyor ve sanki klima yeterince soğutmuyor eskisi kadar sizce nedeni polen filtresi mi , polen filtresi ise ben değiştirebilir miyim, hava filtresini değiştirmek kadar kolay mı en son değişeli 8 000 km yani 4 ay oldu ankaradayım marka fiyat önerebilirmisiniz. k.bekirdeki oto ünlüden alabilirim. uygundur fiyatları diye duydum.

ilk olarak kendin değişirmisin bilemem eğer biraz el becerin varsa yaparsın..... değişimide sana yazıyorum.... ama bence bi ustada değiştir....

ilk olarak sağ ön taraftan ön göğüsün altına bi ışık tut ve orta konsolda kalorifer peteğine doğru bakanyerde dikdörtgen bir altta birde üstte vidalı bi kapak bulacaksın vidaları gevşet ve geçme yerlerini kırmadan çıkar zaten filtreyi beyaz olarak görürsün yanını onu çek yanlız dikkat et parçalanabilir biraz nazik ol sonra yenisini yerine takıp kapağı kapat.....

bu arabaların filtreleri çok çabuk doluyor heleki tozlu ortamda kullandınsa dahada çabuk doluyor anlattığın sorun polen filtresi sorunudur.değişince geçer ama bi süre sonra yine olur......

marka olarak ben kendi aracımda fuji ninkini kullanıyorum fiyatı normal satışı 4 ytl civarı falan oto ünlüden al derim ama mutlaka ambalajında albea yazsın diğerlerini veriyolar olmuyor ona çok dikkat et.....

• Arkadaşlar bu forumda hiç Brava sı olanlar yok. Ben de katılayım da liste tam olsun bari.

2001 Brava SX Gökyüzü Mavisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İSTANBULLUHOCA -- 28 Temmuz 2006; 1:18:25 >
  • yaz bakalım fiatcı bi fiatcı daha geldi(gecenin bu saatinde böyle iğrenç espriler çıkıyor kızmayın)
  • teşekkürler fiatçı iyi ki varsın. ben bu arada sana daha evvel baskı balata markası falan sormuş lancearmstrongum nam-ı diğer valeocu.
  • fiatci iç döşemeyi koltukları yanları kosla oxi action ile silebilirsin demiştin ama yarım kilosu 15 ytl o ne öyle. bunun yerine başka formüller gerçekleştireceğim. bingonun bir ürününü aldım kosla sıvı türü 1 lt. 3.5 ytl herhalde onunla silecem.
  • quote:

İSTANBULLUHOCA
    Arkadaşlar bu forumda hiç Brava sı olanlar yok. Ben de katılayım da liste tam olsun bari.

2001 Brava SX Gökyüzü Mavisi

arkadaşım aramıza hoşgeldin hemen ilk sayfaya listeye seni ekliyorum...... bu arada makina iyiymiş he..

quote:

shamsheytani
    yaz bakalım fiatcı bi fiatcı daha geldi(gecenin bu saatinde böyle iğrenç espriler çıkıyor kızmayın)

valla o saatlerde bende bolu dağında senin tarzda espri yapıp pilot arkadaşı delirttim ...ruh halini çok iyi anlıyorum çünki bende öyleydim..

quote:

fidelio76
    teşekkürler fiatçı iyi ki varsın. ben bu arada sana daha evvel baskı balata markası falan sormuş lancearmstrongum nam-ı diğer valeocu.
    quote:

fiatci iç döşemeyi koltukları yanları kosla oxi action ile silebilirsin demiştin ama yarım kilosu 15 ytl o ne öyle. bunun yerine başka formüller gerçekleştireceğim. bingonun bir ürününü aldım kosla sıvı türü 1 lt. 3.5 ytl herhalde onunla silecem.

valla ilk etapta valeoda ısrarlıyım benim baskı balatada gi,tmek üzere bende ondan alıcam..... temizliğe gelince o biraz pahalı ama dediğini aldıysan bi elbise fırçasıyla sil derim en iyi öyle çıkar..yada halı yıkama makinasıyla tavan ve yan kaplamalar hariç al derim...

• Arkadaşlar bugün fiat marea ya baktım Acaip bir kampanya varmış. Benim arabaya 11.250 veriyorlar. 21.250 ise yeni marea. Arada 10.000 ytl var. Arabayı sadece mareanın geniş bagajı yüzünden değiştirmeyi düşünüyorum. ( Tatile giderken benim bravanın bagajı hanımın ıvır zıvırına dar geliyor. ) Acaba mantıklı ve hesaplı bir değişim olur mu?
  • Valla sen bilirsin ama bence çok iyi bir değişim....
  • bence de iyi bir değişim olur
    hem bagajı geniş
    hem illa yeni araba yeni arabadır
  • ben buraya üye olmak istiyorum
    ama nasıl üye olunduğunu bilmiyorum.
    yardımcı olursanız sevinirim.
    teşekkürler
  • Selam emre usta nasılsın? ben albeacı emrah...

abi geçen hafta ivedikte ne yaptın öyle ya tam kalkışına denk geldim imprezayı ayırdın gittin...

Bu arada benim makinanında resmini koymuşsun buraya sağolasın.........

benide üye et bari buraya bol bol başının belası oluyum...

Üye adı: dragcı
    Araç: 1.2 16 v çelik gri albea (senin en büyük rakibin)

şaka bi yana abi bi ara yanına uğruycamda şu lamda sensörlerini değişelim araba gitmiyo ya.....

• fiatcı benim arabanın standart donanımında elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar,gecikmeli sönen follow me home far yazıyor internet sitesinde..ama ben bu özellikleri kullanamıorum aynaların ısıtmalı oldugunu kış gelmeden anlayabilirmiyim veya nasıl anlayabilirim?bi de gecikmeli sönen farların da nasıl kullanıldıgını biliosan yazarsan sevinirim..bu arada polen filtresi ni anlatmışssın arkadaşa..bana tam bi adres verirmisin bende alıp değiştireyim çünkü h.sonu kayseriye gidecem değiştirmek iyi olur diyedüşünüyorum..bugun torpidonun altına baktım sol tarafına (senın tarif ettigin yere)ordaki kapak çıkarsa polen filtresi ordadır heralde di mi?şimdiden cevapların için teşekkürler
  • Follow me home şöyle çalışıyor, motoru durdur anahtarı çıkar, sellektör atar gibi far kolunu çek gösterge panelinde 30 yazar. Bu farlar 30 saniye aydınlatacak demektir. selektörü bir iki kere daha çekersen 30-60-90 gider.
    Isıtmalı aynaya gelince onun gösterge panelinde filan herhangi bir işareti yok yalnızca arka cam resistansı açınca o da devreye giriyor. Polen filtresini oto ünlüden alabilirisin. Yeri: Kazım karabekirden tandoğandan keçiören istikametine doğru giderken Atatürk kültür merkesini geç, köprünün üstünden düz devam et, askiyi geç, 500 metre ilerde sağ tarafta bir shell benzinlik var hemen yanından sağa sokak dönüyor ordan içeri gir 50 metre ilerde solda.
    Polen filtresi bende de tıkanmıştı aynı anlattığın gibi klima soğutmuyodu, değiştirdim süper oldu.

quote:

Orjinalden alıntı: shamsheytani

fiatcı benim arabanın standart donanımında elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar,gecikmeli sönen follow me home far yazıyor internet sitesinde..ama ben bu özellikleri kullanamıorum aynaların ısıtmalı oldugunu kış gelmeden anlayabilirmiyim veya nasıl anlayabilirim?bi de gecikmeli sönen farların da nasıl kullanıldıgını biliosan yazarsan sevinirim..bu arada polen filtresi ni anlatmışssın arkadaşa..bana tam bi adres verirmisin bende alıp değiştireyim çünkü h.sonu kayseriye gidecem değiştirmek iyi olur diyedüşünüyorum..bugun torpidonun altına baktım sol tarafına (senın tarif ettigin yere)ordaki kapak çıkarsa polen filtresi ordadır heralde di mi?şimdiden cevapların için teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: erenuz

Follow me home şöyle çalışıyor, motoru durdur anahtarı çıkar, sellektör atar gibi far kolunu çek gösterge panelinde 30 yazar. Bu farlar 30 saniye aydınlatacak demektir. selektörü bir iki kere daha çekersen 30-60-90 gider.
    Isıtmalı aynaya gelince onun gösterge panelinde filan herhangi bir işareti yok yalnızca arka cam resistansı açınca o da devreye giriyor. Polen filtresini oto ünlüden alabilirisin. Yeri: Kazım karabekirden tandoğandan keçiören istikametine doğru giderken Atatürk kültür merkesini geç, köprünün üstünden düz devam et, askiyi geç, 500 metre ilerde sağ tarafta bir shell benzinlik var hemen yanından sağa sokak dönüyor ordan içeri gir 50 metre ilerde solda.
    Polen filtresi bende de tıkanmıştı aynı anlattığın gibi klima soğutmuyodu, değiştirdim süper oldu.

quote:

Orjinalden alıntı: shamsheytani

fiatcı benim arabanın standart donanımında elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar,gecikmeli sönen follow me home far yazıyor internet sitesinde..ama ben bu özellikleri kullanamıorum aynaların ısıtmalı oldugunu kış gelmeden anlayabilirmiyim veya nasıl anlayabilirim?bi de gecikmeli sönen farların da nasıl kullanıldıgını biliosan yazarsan sevinirim..bu arada polen filtresi ni anlatmışssın arkadaşa..bana tam bi adres verirmisin bende alıp değiştireyim çünkü h.sonu kayseriye gidecem değiştirmek iyi olur diyedüşünüyorum..bugun torpidonun altına baktım sol tarafına (senın tarif ettigin yere)ordaki kapak çıkarsa polen filtresi ordadır heralde di mi?şimdiden cevapların için teşekkürler

çok teşekkür ederim bilgiler için..dediğin gibi yapmıştım ama ne işe yarar bilmiodum daha doğrusu farlara bakmamıştım tekrar deneyecegım tesekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: İSTANBULLUHOCA

Arkadaşlar bugün fiat marea ya baktım Acaip bir kampanya varmış. Benim arabaya 11.250 veriyorlar. 21.250 ise yeni marea. Arada 10.000 ytl var. Arabayı sadece mareanın geniş bagajı yüzünden değiştirmeyi düşünüyorum. ( Tatile giderken benim bravanın bagajı hanımın ıvır zıvırına dar geliyor. ) Acaba mantıklı ve hesaplı bir değişim olur mu?

Bu acaip kampanyada 21250 ytl ye verdikleri marea modelinin tam olarak hangisi oldugunu belirtebilir misiniz?www.fiat.com.tr sitesinde marea vip 1.6 modeli 25500 ytl civarinda gorunuyor. abs ve klimasi var. Ancak sehir içi tuketim 11 lt/100 km seviyesinde... Ben de bir iki aya kadar bir multijet makina alacagim, simdi bir de bu 21250 ytl lik marea cikmasin...

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.