Şimdi Ara

...:::/T/A/K/I/M/:::/T/O/F/A/Ş/:::&:::/F/İ/A/T/:::... (89 üyesi ile) (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
0
Favori
211.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mareaların fabrika çıkışı lpg olanları var bence onlardan alınıp güzelce binilebilir
  • slm arkadaşlar.. foruma yeni üye oldum. 2005 1.3 multijet albea'm var. ve chip taktırtmak istiyorum. multijete chip taktıran arkadaşlar varsa veya takılmış multıjetin durumunu performansını ve chip'in fiyatını bilen arkadaşlar varsa çok memnun olurum.en az 2 aydır internette arıyorum soruyorum ama chipli bi multijet gören bilen bulamadım. sonunda burayı buldum. mail'im ve msn adresin Crazyboyalanya@hotmail.com
  • bendede 1.3 albea var.. araba boşta hareket ederken yakıt multijetlerin hepsinde 2.0 lt oluyor.yol bilgisayarında sorun yok yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazyboyalanya

bendede 1.3 albea var.. araba boşta hareket ederken yakıt multijetlerin hepsinde 2.0 lt oluyor.yol bilgisayarında sorun yok yani.

• Arkadaşlar kusura bakmayın hafta sonu yarışa diye çıktım istanbula gittim elimde olmayan bazı nedenlerden dolayı yeni gelebildim....

quote:

sefa_gs
    ben buraya üye olmak istiyorum
    ama nasıl üye olunduğunu bilmiyorum.
    yardımcı olursanız sevinirim.
    teşekkürler

Arkadaşım üyeyim demen yeter hemen listeye ekliyorum.. şu an imza kodumuzda bir sorun var onu çözünce verdiğimizdede istersen imzanı benimki gibi değişebilirsin...

quote:

Dragcı
    Selam emre usta nasılsın? ben albeacı emrah...

abi geçen hafta ivedikte ne yaptın öyle ya tam kalkışına denk geldim imprezayı ayırdın gittin...

Bu arada benim makinanında resmini koymuşsun buraya sağolasın.........

benide üye et bari buraya bol bol başının belası oluyum...

Üye adı: dragcı
    Araç: 1.2 16 v çelik gri albea (senin en büyük rakibin )

şaka bi yana abi bi ara yanına uğruycamda şu lamda sensörlerini değişelim araba gitmiyo ya.....

Ulan burdadamı rahat yok arkadaş senden? tamam senide üye ediyim bari.... bu arada imprezacı iyi kudurdu canım... sensörleride bu aralar yoğunum ben seni ararım konuşuruz ok? bu hafta içi bi yaşar usta yapıcam orda dertleşirizi anlatacağım şeyler var bi ton şey oldu istanbulda.....

quote:

shamsheytani

fiatcı benim arabanın standart donanımında elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar,gecikmeli sönen follow me home far yazıyor internet sitesinde..ama ben bu özellikleri kullanamıorum aynaların ısıtmalı oldugunu kış gelmeden anlayabilirmiyim veya nasıl anlayabilirim?bi de gecikmeli sönen farların da nasıl kullanıldıgını biliosan yazarsan sevinirim..bu arada polen filtresi ni anlatmışssın arkadaşa..bana tam bi adres verirmisin bende alıp değiştireyim çünkü h.sonu kayseriye gidecem değiştirmek iyi olur diyedüşünüyorum..bugun torpidonun altına baktım sol tarafına (senın tarif ettigin yere)ordaki kapak çıkarsa polen filtresi ordadır heralde di mi?şimdiden cevapların için teşekkürler

erenuz arkadaşım sağolsun yokluğumu aratmamış gereken açıklamayı yapmış..... bende altına imzamı atarım..

quote:

crazyboyalanya
    slm arkadaşlar.. foruma yeni üye oldum. 2005 1.3 multijet albea'm var. ve chip taktırtmak istiyorum. multijete chip taktıran arkadaşlar varsa veya takılmış multıjetin durumunu performansını ve chip'in fiyatını bilen arkadaşlar varsa çok memnun olurum.en az 2 aydır internette arıyorum soruyorum ama chipli bi multijet gören bilen bulamadım. sonunda burayı buldum. mail'im ve msn adresin Crazyboyalanya@hotmail.com

chip ile ilgili genel bilgilere otomotiv geneldeki kısayollardan chip tuning hakkında diye bakarsan benim yazılareım var..bunun dışında biz yaptık ve daha bi çok değişiklik oldu ama gücü 170 hp ye kadar çıkardık ama normal chipte talimatta kalırsan %30 hp artışın olur..normal kullanımdada %10-15 yakıtın düşer.. fiyatıda dışarıdan yaptıracağın için 800 ytl yi bulur iyi bişey....

• quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

Arkadaşlar kusura bakmayın hafta sonu yarışa diye çıktım istanbula gittim elimde olmayan bazı nedenlerden dolayı yeni gelebildim....

quote:

sefa_gs
    ben buraya üye olmak istiyorum
    ama nasıl üye olunduğunu bilmiyorum.
    yardımcı olursanız sevinirim.
    teşekkürler

Arkadaşım üyeyim demen yeter hemen listeye ekliyorum.. şu an imza kodumuzda bir sorun var onu çözünce verdiğimizdede istersen imzanı benimki gibi değişebilirsin...

quote:

Dragcı
    Selam emre usta nasılsın? ben albeacı emrah...

abi geçen hafta ivedikte ne yaptın öyle ya tam kalkışına denk geldim imprezayı ayırdın gittin...

Bu arada benim makinanında resmini koymuşsun buraya sağolasın.........

benide üye et bari buraya bol bol başının belası oluyum...

Üye adı: dragcı
    Araç: 1.2 16 v çelik gri albea (senin en büyük rakibin )

şaka bi yana abi bi ara yanına uğruycamda şu lamda sensörlerini değişelim araba gitmiyo ya.....

Ulan burdadamı rahat yok arkadaş senden? tamam senide üye ediyim bari.... bu arada imprezacı iyi kudurdu canım... sensörleride bu aralar yoğunum ben seni ararım konuşuruz ok? bu hafta içi bi yaşar usta yapıcam orda dertleşirizi anlatacağım şeyler var bi ton şey oldu istanbulda.....

quote:

shamsheytani

fiatcı benim arabanın standart donanımında elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar,gecikmeli sönen follow me home far yazıyor internet sitesinde..ama ben bu özellikleri kullanamıorum aynaların ısıtmalı oldugunu kış gelmeden anlayabilirmiyim veya nasıl anlayabilirim?bi de gecikmeli sönen farların da nasıl kullanıldıgını biliosan yazarsan sevinirim..bu arada polen filtresi ni anlatmışssın arkadaşa..bana tam bi adres verirmisin bende alıp değiştireyim çünkü h.sonu kayseriye gidecem değiştirmek iyi olur diyedüşünüyorum..bugun torpidonun altına baktım sol tarafına (senın tarif ettigin yere)ordaki kapak çıkarsa polen filtresi ordadır heralde di mi?şimdiden cevapların için teşekkürler

erenuz arkadaşım sağolsun yokluğumu aratmamış gereken açıklamayı yapmış..... bende altına imzamı atarım..

quote:

crazyboyalanya
    slm arkadaşlar.. foruma yeni üye oldum. 2005 1.3 multijet albea'm var. ve chip taktırtmak istiyorum. multijete chip taktıran arkadaşlar varsa veya takılmış multıjetin durumunu performansını ve chip'in fiyatını bilen arkadaşlar varsa çok memnun olurum.en az 2 aydır internette arıyorum soruyorum ama chipli bi multijet gören bilen bulamadım. sonunda burayı buldum. mail'im ve msn adresin Crazyboyalanya@hotmail.com

chip ile ilgili genel bilgilere otomotiv geneldeki kısayollardan chip tuning hakkında diye bakarsan benim yazılareım var..bunun dışında biz yaptık ve daha bi çok değişiklik oldu ama gücü 170 hp ye kadar çıkardık ama normal chipte talimatta kalırsan %30 hp artışın olur..normal kullanımdada %10-15 yakıtın düşer.. fiyatıda dışarıdan yaptıracağın için 800 ytl yi bulur iyi bişey....

170 Hp multijet için geçerli değil demi. yani chiple.oda 800 ytl ye oluyorsa onu taktıralım.ama nerede.bi yardımcı olursanız.

• biz o gücü turboyu intercooler ı enjektörleri falan değişerek yani baya bir uğraşarak ulaştık ama chiple çıkabileceğin en sağlıklı güç +% 30 hp dir...... yer olarakta sen hangi şehirdesin?
  • ARKADAŞLAR BEN FİATCI Bİ LAFIM ŞAHSA HAKARET SAYILMIŞ NE HİKMETSE UZAKLAŞTIRILDIM BANA ULAŞMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR;

www.fiatteam.com forumlarından

fiatci@mynet.com msn ve mailimden ulaşabilir.....kendinize iyi bakın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Fiatci_

ARKADAŞLAR BEN FİATCI Bİ LAFIM ŞAHSA HAKARET SAYILMIŞ NE HİKMETSE UZAKLAŞTIRILDIM BANA ULAŞMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR;

www.fiatteam.com forumlarından

fiatci@mynet.com msn ve mailimden ulaşabilir.....kendinize iyi bakın...

ben Antalya/alanya'dayım. bu chip'e kesin taktım ben ama fiyat'a kimisi diyor 300 350 euro kimisi diyor 500-600 euro. bu chip aynı chip değilmi.aracı bende 170 hp çıkarmak istiyorum.alanyadakilere kapak olsun diye.

• Ya fiatçı, harbiden nooluyo bu foruma ya, bir konuya cevap yazmıştım (şu volvo tartışması aslında önemli bile değil) konu tamamen silinmiş. Forum yöneticileri klasik Türk mantığı "benim fikrimden olmaya herkesi susturayım" mantığı ile hareket ediyorlar herhalde. Zaten toplum olarak başkalarına saygı duymayı öğrenmedik, öğrenemedik, öğrenememekte direniyoruz, bu gidişle de öğrenemeyeceğiz. Tarih boyunca bu yüzden sürekli devletler kurup kendimiz yıkmışız (Türklerin kurdukları devletleri Türklerden başkası yıkamaz bu gerçekten doğrudur) Bir de övünürüz hep...
  • quote:

Orjinalden alıntı: erenuz

Ya fiatçı, harbiden nooluyo bu foruma ya, bir konuya cevap yazmıştım (şu volvo tartışması aslında önemli bile değil) konu tamamen silinmiş. Forum yöneticileri klasik Türk mantığı "benim fikrimden olmaya herkesi susturayım" mantığı ile hareket ediyorlar herhalde. Zaten toplum olarak başkalarına saygı duymayı öğrenmedik, öğrenemedik, öğrenememekte direniyoruz, bu gidişle de öğrenemeyeceğiz. Tarih boyunca bu yüzden sürekli devletler kurup kendimiz yıkmışız (Türklerin kurdukları devletleri Türklerden başkası yıkamaz bu gerçekten doğrudur) Bir de övünürüz hep...

Ya benim uzaklaştırıldığım sebep anladığım kadarıyla şu... arkadaşın biri araba sürmeye başlama yaşıma inanmadı yalan söylüyosun dedi... neyse bende benim ekmeğimi senmi veriyosun? yalan söylesem ne söylemesem ne dedim bunun yüzünden dört gün aldık iyimi..... birazdan yönetimden açıklamasını istiycem..böyle olmaz..... ben ne küfür nede hakaret ettim... anlaşılan birileri beni burda istemiyo ama bu kafayla burda üye falan kalmaz........

• arkadaşlar ben geldim bi kaç gündür yoktum şehir dışındaydım özlemişim forumu ama fiatcının uzaklaştırıldıgını gördügümde walla cok uzuldum neyseki geri gelmiş aman abi sen bize lazımsın gözünü seveyim forumda kaçtane doğru düzgün bilgili adam var...bu arada kayseriye gidip geldim ve şunu söylemek istiyorum multijet teknolojisini icat eden adamın yedi sülalesine dua ettim ne hayırlı bi iş yapmış.yedek parçası ucuz,heryerde bulunuyor,servis yaygın,hacmine gücüne göre istedigim performansı rahatlıkla veriyor ve en güzeli yakıt tüketimi.125ytl mazotla 1100 km yol yaptım klima açıktı+bunun 300km si şehir içi gerisi şehirler arası..1.3 motor ama beni ne araba sollarken ne de rampada üzmedi arkadaşlar şaşırdı 1.3 motoru bu kadar beklemioduk diye..walla mazotun da fiyatı biraz daha düşük olsa ekmek almaya bile arabayla giderim heralde

• quote:

Orjinalden alıntı: shamsheytani

arkadaşlar ben geldim bi kaç gündür yoktum şehir dışındaydım özlemişim forumu ama fiatcının uzaklaştırıldıgını gördügümde walla cok uzuldum neyseki geri gelmiş aman abi sen bize lazımsın gözünü seveyim forumda kaçtane doğru düzgün bilgili adam var...bu arada kayseriye gidip geldim ve şunu söylemek istiyorum multijet teknolojisini icat eden adamın yedi sülalesine dua ettim ne hayırlı bi iş yapmış.yedek parçası ucuz,heryerde bulunuyor,servis yaygın,hacmine gücüne göre istedigim performansı rahatlıkla veriyor ve en güzeli yakıt tüketimi.125ytl mazotla 1100 km yol yaptım klima açıktı+bunun 300km si şehir içi gerisi şehirler arası..1.3 motor ama beni ne araba sollarken ne de rampada üzmedi arkadaşlar şaşırdı 1.3 motoru bu kadar beklemioduk diye..walla mazotun da fiyatı biraz daha düşük olsa ekmek almaya bile arabayla giderim heralde

Eyvallaj shamsheytanı sağolasın.....

bu arada şehirdışındaki ortalama hızın kaçtı?

• abiler bende katılmak istiom ama imzayı yapamadım bi türlü, uygun deil dio yaa!! üff!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: serom23

abiler bende katılmak istiom ama imzayı yapamadım bi türlü, uygun deil dio yaa!! üff!!

Arkadaşım ilk önce aramıza hoşgeldin seni listeye ekledim imza kodunuda bi elden geçiriyim veriyim tekrar denersin..
  • [image]http://img140.imageshack.us/img140/4198/fiattofas9nf.jpg[/image][link=http://forum.donanimhaber.com/m_7005394/tm.htm]...::: /T/A/K/I/M/:::/F/I/A/T/:::&:::/T/O/F/A/Ş/ :::...[/link]

İmza kodu olarak bunu bi deneyin..

...::: /T/A/K/I/M/:::/F/I/A/T/:::&:::/T/O/F/A/Ş/ :::...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiatci -- 8 Ağustos 2006; 20:38:51 >
  • h.b abi de bu imza delirtcek simdi beni
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

quote:

Orjinalden alıntı: shamsheytani

arkadaşlar ben geldim bi kaç gündür yoktum şehir dışındaydım özlemişim forumu ama fiatcının uzaklaştırıldıgını gördügümde walla cok uzuldum neyseki geri gelmiş aman abi sen bize lazımsın gözünü seveyim forumda kaçtane doğru düzgün bilgili adam var...bu arada kayseriye gidip geldim ve şunu söylemek istiyorum multijet teknolojisini icat eden adamın yedi sülalesine dua ettim ne hayırlı bi iş yapmış.yedek parçası ucuz,heryerde bulunuyor,servis yaygın,hacmine gücüne göre istedigim performansı rahatlıkla veriyor ve en güzeli yakıt tüketimi.125ytl mazotla 1100 km yol yaptım klima açıktı+bunun 300km si şehir içi gerisi şehirler arası..1.3 motor ama beni ne araba sollarken ne de rampada üzmedi arkadaşlar şaşırdı 1.3 motoru bu kadar beklemioduk diye..walla mazotun da fiyatı biraz daha düşük olsa ekmek almaya bile arabayla giderim heralde

Eyvallaj shamsheytanı sağolasın.....

bu arada şehirdışındaki ortalama hızın kaçtı?

fiatcı 4 yerde radar vardı onları gördügümde 80-90 boşyolda 130-140 ortalama 100-110 heralde..yollar okadar güzeldi ki dümdüz konya ovası gibi değerler iyi değilmi fiatcı?

• ha buarada fiatcı arabaya cd çalar taktıracam düşündügüm model bu

http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=1721028
    http://www.pioneerelectronics.com/pna/v3/pg/product/details/0,,2076_310069880_291048449_tab=B,00.html?compName=PNA_V3_ProductDetailsComponent

bu ürünü amerikadan getirtmeyi düşünüyorum ama ordaki teyplerin frekans uyumsuzlugu varmış türkiye ile bunun hakkında bilgin varmı+halledilebilecek bişeymi bu?bide arkaya bi woofer koysam çok yüksek güçte bişe olmayacak amfisiz çalıştırabilirmiyim bu teyple?benim araca herhangi ek bişe yaptırmalımıyım teyp takmak için...

• İlk olarak tüketimin çokı çok iyi..araba yakmamış koklamış....(ah bide benimki öyle olsa şehiriçi km de 420 yakmaya başladı) teybe gelince abi 7750 yi benim azerbaycandan bi arkadaşım kaçak bu fiyatında altına getirdi..bence itfaiyedeki kaçaklara bi bak sonra karar ver derim..o bundanda güzel bence...
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.