Şimdi Ara

...:::/T/A/K/I/M/:::/T/O/F/A/Ş/:::&:::/F/İ/A/T/:::... (89 üyesi ile) (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.078
Cevap
0
Favori
211.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Puntoların direksiyon hidroliği olmayabilir.Yanlış bilmiyorsam City fonksiyonu olan fiat modellerinde elektrohidrolik direksiyon vardır.Bunlarda da daha değişik bir sistem mevcut olabilir.Ayrıntılı bilgi verebilirim bikaç gün içinde isterseniz.Dayımın fiat servisi var sorup öğreneyim.
  • AMAN ABİ FİAT SERVİSİ VARSA SAKIN SORMA DUR GÖZÜNÜ SEVİYİM....BUNDAN SONRA SERVİS ALLAH BİR DESE İNANMAM....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

AMAN ABİ FİAT SERVİSİ VARSA SAKIN SORMA DUR GÖZÜNÜ SEVİYİM....BUNDAN SONRA SERVİS ALLAH BİR DESE İNANMAM....

abi bu arada diğer topicte arkadaşın biri belirtmiş bi de sana sorayım..araba boştayken devir 900 de oluyor ama bi bakıosun arasıra inip inip çıkıyor,stop etmiyor ama devir bi düşüp bi çıkıyor..nedeni ne olabilir?
  • tavsiyen için saol !! onların fiyatları nasıldır?

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: serom23

buda benim doblo içimden geldi koyiim dedim

http://img454.imageshack.us/img454/7928/pic0065eea2.jpg

makina güzelde bence bide krom kapı kolu takımı al derim.. forum yöneticisi gkhn ın yaptıklarını inceledim ve gerçekten çok kaliteli malzemeler..... sadece montajı doğru yapman gerekiyo..

bu arada shamsheytanı senin direksiyon elektrikli olmasın dün o aklıma geldi cafeden çıkınca

• eyw krds
    quote:

Orjinalden alıntı: shamsheytani

quote:

Orjinalden alıntı: serom23

buda benim doblo içimden geldi koyiim dedim

http://img454.imageshack.us/img454/7928/pic0065eea2.jpg

çok güzelmiş allah kaza bela vermesin

• artık bende bu klübün üyesiyim.herkese merhabalar
  • bende bende bu forumun üyesiyim.
    arabam: marea sx 2000 model
  • İlk önce daniel9878 ve fiatmarea arkadaşlarımıza hoş geldin diyorum..isimleriniz ilk sayfamızdaki üyr listesine eklendi... aktif olmanız dileğiyle....

gelelim sorulara;

shamsheytani anladığım kadarıyla sorun rölanti sensöründen ama diğer sensörlerdede hata olabilir..bide elektrikli cihazlar devreye girince (far sinyal dörtlüler fan kalorifer fanı vs) bi devir düşmesi olur ama bunun sonradan düzelmesi lazım bence direk bi ecu kontrolüne girsin ve çıkan hatalar silinmeden hangi sensörde ne olduğu bulunsun

serom23

Fiayt olarak piyasadan biraz pahalı ama kaliteli malzemeler Gkhn_ nickli arkadaşa pm at o zaten imalatcısı yardımcı olur heralde... kendini kasmadan her seferinde bi parçada alabilirsin örneğin ilk olarak kapı kolları sonra ayna nikelajı arka bagaj çıtası ...vs...vs..
  • yenigelen arkadaşlar hoşgeldiniz..topicimiz unutuldu yaw arkadaşlar tatilde heralde
  • ARKADAŞLAR BEN FİAT DOBLO 1.3 MULTİJET DÜŞÜNÜYORUM AMA KULLANAN ARKADAŞLARDAN ARTILARI EKSİLERİ NELERDİR ÖĞRENMEK İSTİYORUM. ŞEHİR İÇİ DEVAMLI GEZECEK Bİ ARABA İSTİYORUM SİZCEDE DOBLO 1.3 MULTİJET ALAYIMMI__?
  • quote:

hocam bakıyorum şimdi..kitapçık yoktu arabada geçen üstüne gittim istedim verdiler sağolsunlar..bi de geri vitese takarken gacırt diye bir ses geliyo arasıra nedeni nedir?debriyajdamı bir sorun var?diğer viteslerde herhangi bir sorun yook..

şimdi kitapçığa baktım da direksiyon bölümünde aynen şunlar yazıyor:
    Kramayer kumanda ve bazı tiplerde elektrik destekli direksiyon

benim arabada anlaşılan elektrik destekli..bunu da öğrenmiş olduk

Grandepunto'da direksiyon hidroliği diye bişey yok. Arabayı ilk alırken ustaya sordum nerede bunun hidroliği diye, "Yok bunlarda hidrolik falan" dedi. Daha doğrusu "bunlarda hidrolik yok" dedi. Onun yerine elektromekanik direksiyon varmış. Ama fiat'ın sitesinde elektrohidrolik yazıyor. Muhtemelen millet yanlış anlamasın diye öyle yazdılar.

• fiatcı kardeş yardım et başka topicede yazdım ama kimsenın yardım ettiği yok aşağıdaki woofer iş yaparmı sence.

...:::/T/A/K/I/M/:::/T/O/F/A/Ş/:::&:::/F/İ/A/T/:::...  (89  üyesi ile)

Blaupunkt GTb 300 Subwoofer

Hediye Puanı : 11

Sistem:Subwooferbox

Capı (mm):300

Nominal Güç Kapasitesi:250W

İmpuls Kapasitesi:750W

verim Oranı 2,83V/m:91 dB

Frekans Karekteristiği Hz:35-500 Hz

Empedans:4 Ohm

Diafram Malzemesi:Spun Paper

Montaj derinliği (mm):432x387x378

arkadaşlar sizce nasıl bişey..180 ytl fiyata buldum 15 taksit yapıyor peşin fiyatına..taksitli olması beni cezbetti ama acaba kalitesi nasıl?sizce alınası bi woofer mı?çok fazla profesyonel bişey yapmycgm bası iyi vursun yeter..ne dersiniz arkadaşlar fiyatına göre iyimi sizce?bunun yerine başka tavsiyeleriniz var mı?

• bende uye olmak ıstıyorum

fakat ımzamı dedıgınız sekılde yapamadım resme ızın vermıyor
    arabam : 99 model kartal 1.6 i.e
    msn:Bal_975@hotmail.com
  • quote:

fiatcı kardeş yardım et başka topicede yazdım ama kimsenın yardım ettiği yok aşağıdaki woofer iş yaparmı sence.

Blaupunkt GTb 300 Subwoofer

Hediye Puanı : 11

Sistem:Subwooferbox

Capı (mm):300

Nominal Güç Kapasitesi:250W

İmpuls Kapasitesi:750W

verim Oranı 2,83V/m:91 dB

Frekans Karekteristiği Hz:35-500 Hz

Empedans:4 Ohm

Diafram Malzemesi:Spun Paper

Montaj derinliği (mm):432x387x378

arkadaşlar sizce nasıl bişey..180 ytl fiyata buldum 15 taksit yapıyor peşin fiyatına..taksitli olması beni cezbetti ama acaba kalitesi nasıl?sizce alınası bi woofer mı?çok fazla profesyonel bişey yapmycgm bası iyi vursun yeter..ne dersiniz arkadaşlar fiyatına göre iyimi sizce?bunun yerine başka tavsiyeleriniz var mı?

emekten mesut elektroniktendenmi buldun? valla işe yararlılığına gelince bence çok deli bi makina ama rms gücü sanki biraz yanlış yazılmış gibi.... onu bi kontrol etsene

• quote:

Orjinalden alıntı: Bal_975

bende uye olmak ıstıyorum

fakat ımzamı dedıgınız sekılde yapamadım resme ızın vermıyor
    arabam : 99 model kartal 1.6 i.e
    msn:Bal_975@hotmail.com

arkadaşım ilk olarak aramıza hoşgeldin seni ilk sayfadaki listemize ekledim........
    imza kunusunu nadir gurece arkadaşımız biliyor geldiğinde çözecektir...

NAAAAADDDİİİİİİİİİİİİİİRRRRRRRRRRRRRRR YYYEEEEEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTİİİİİİİİİİİİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ.........................

• fiatcı yardımına ihtiyacaım war tesisat konusunda şu topice bi bak (

http://forum.donanimhaber.com/m_8851414/tm.htm ) veya kısaca özetleyeyim durumu: almayı düşündügüm amfi:http://www.weblebi.com/Default.aspx?Pt=14&Pid=VET_C0BY30ai3w9ekBVFgg

# TÜM JAMESON ÜRÜNLERİ EURO STANDARTI CE BELGELİDİR
    # 2 yıl garantili
    # 4x375 Watt
    # 4/3/2 Köprü bağlantılı
    # Mosfet güç kaynağı
    # Isıya ve kısa devreye karşı korumalı
    # Süper Bass
    # Aktif crossover

bu amfiyle yukarıdaki woofer veya maximum 1000w lik bi woofer(ama yukarıdaki kafama yattı açıkçası)+kenwood 240lık 2tane hoparlör+bide arabanın 4 tane dandik hoparlörü beslemek istiyorum..bütçe kısıtlı oldugu için teyp işine daha spnra girecem ya arabadakini kullanıcam ya da elimde pioneer eski bi teyp var 35*4 çıkışı var+amfi çıkışı var..

arabadaki teybi değiştirmek istemeyişimin nedeni direksiyondan kumanda var ama arabadaki teypte amfi çıkışı varmı bilmiyorum..ne dersen bana bir fikir ver?? woofer bu hoşuma gitti acaba sesi nasıldır?? senın sozune inanırım sen al dersen alırım inanki ama yapmak istedigim çok profesyonelce bişi değil biraz bass olsun ,yüksek seslerde bozulmasın yeter

edit: amfi iş yapar mı abi?

http://www.weblebi.com/Default.aspx?Pt=14&Pid=bxC_WRHL8rtFbJubIB8V6w amfi için 2.seçenek bu..çıkışlar az gibi sen ne diosun hangisini seçeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shamsheytani -- 23 Ağustos 2006; 13:44:26 >

• valla fiyatı uygunsa al derim ama jameson pek iyi bi marka değil biz arkadaşın şahinine taktık dandik osava sub ı bile kaldırmıyor yani güç olayları biraz alabeleli..bence konya sokaktan trident veya boschmann ı bi araştır hatta pazarlık et ve bu markalardan birini al derim.. beslemeye gelince

teybinin orjinalinde anfi çıkışı bildiğim kadarıyla yok dönüştürücü alıcan buda 25 ytl civarı yanlız montajı yapana söyle otomatik anten çıkışını kontağa bağlamasın teypte var....

besleme konusundada bence dört kanal bi anfi al orjinal hoparlörlere teyp yeter iki ovali iki kanala sub ıda köprüle tek kanala gir deli olur..önlerede bi takım tweeter gir işlem tamamdır...
  • quote:

valla fiyatı uygunsa al derim ama jameson pek iyi bi marka değil biz arkadaşın şahinine taktık dandik osava sub ı bile kaldırmıyor yani güç olayları biraz alabeleli..bence konya sokaktan trident veya boschmann ı bi araştır hatta pazarlık et ve bu markalardan birini al derim.. beslemeye gelince

teybinin orjinalinde anfi çıkışı bildiğim kadarıyla yok dönüştürücü alıcan buda 25 ytl civarı yanlız montajı yapana söyle otomatik anten çıkışını kontağa bağlamasın teypte var....

besleme konusundada bence dört kanal bi anfi al orjinal hoparlörlere teyp yeter iki ovali iki kanala sub ıda köprüle tek kanala gir deli olur..önlerede bi takım tweeter gir işlem tamamdır...

konya sokakta taksit imkanı varmı bilemiyorum taksitle alırsam kendimi fazla sıkıntıya sokmam.. woofer konusunda anlaştık mı?blaupunkt iyi diosun dimi??

şu amfi iş yaparmıhttp://www.weblebi.com/Default.aspx?Pt=14&Pid=bxC_WRHL8rtFbJubIB8V6w

4 Kanal STREAM DESIGN amplifikatör
    4/3 Kanal
    Maksimum Çıkış: 4 x 100W
    Ölçülen Çıkış: 4 x 50W
    MOSFET power supply
    Altın Kaplama
    Boyutlar (WxHxD): Yaklaşık 350x55x238
    Frekans (Hz) 5 - 50.000
    Tolerans (dB) + 0 / - 3
    Sinyal - Gürültü Oranı (dB) 100
    1 kHz'de Toplam Harmonik Bozulma (%) < 0.005

Teknik Özellikler:

- Amplifikatör
    Class A/B Stereo Amplifier
    Channel Configuration (number of stereo channels) 4 / 3
    High Pass Filter, selectable (Hz) 80, -12 dB/oct
    Low Pass Filter, selectable (Hz) 80, -12 dB/oct
    - Nominal Çıkış Gücü, (DIN 45500)
    Max. channel configuration at 4 ohm (W) 4 x 55
    Min. channel configuration at 4 ohm (W) 2 x 65 + 1 x 130
    Max. channel configuration at 2 ohm (W)
    - Nominal Çıkış Gücü, RMS 20 -A32 20000 Hz
    Max. channel configuration at 4 ohm (W) / THD (%) 4 x 50 / 0.04
    Min. channel configuration at 4 ohm (W) / THD (%) 2 x 50 + 1 x 120 W / 0.1
    Max. channel configuration at 2 ohm (W) / THD (%) 4 x 60 / 0.1
    - Maksimum Çıkış Gücü, (1 kHz)
    Max. channel configuration at 4 ohm (W) 4 x 100
    Min. channel configuration at 4 ohm (W) 2 x 125 + 1 x 250
    max. channel configuration at 2 ohm (W) 4 x 125
    - Diğerleri
    Giriş Kanal Sayısı: - mono 4
    Balanced Input Circuit YES
    Load Capability (ohm) 2
    MOSFET Power Supply
    Speaker Level Input
    Toroidal Transformer
    Line In: Input sensitivity (V) 0.3 - 6
    Voltage Amp. with independent Power Supply
    Current drain (A) - rated output power at 4 ohm 30
    Ağırlık (kg): 3.1
    - Boyutlar
    Genişlik (mm) - yaklaşık 350
    Yükseklik (mm) - yaklaşık 55

derinlik (mm) - yaklaşık 238

• saolun arkadaşlar yardımcı oldugunuz için
    yokmu hiç yardımcı olcak ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: PASHAAA

saolun arkadaşlar yardımcı oldugunuz için
    yokmu hiç yardımcı olcak ya

bence alma direk şehir içi kullanılacak fiatın oldukça ekonomik araçları var.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.