Şimdi Ara

...:::/T/A/K/I/M/:::/T/O/F/A/Ş/:::&:::/F/İ/A/T/:::... (89 üyesi ile) (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
0
Favori
211.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bugün Fiat yetkili elemanlarıyla görüştüm. Hız sabitleyicinin sonradan takılamayacağını söylediler.Diğer bazı markalarda bu işlem yapılabiliyor. Malisef teknik servis olarak yeterli değiliz galiba...

ben boşunamı diyorum FİAT IN NE SERVİSİ NEDE SERVİSTE USTASI VAR DİYE.. Sen ankaramıydın yer önereyim?

Ben Kastamonudayım ancak ailem Ankara'da olduğu için sık sık Ankara'ya gidip geliyorum, yardımcı olursan sevinirim.
    Bu arada hız sabitleyici konusunda; Kastamonu Fiat'la değil, Fiat'ın İstanbul'daki müşteri hizmetleriyle görüşererek hız sabitleyicinin Fiat'lara sonradan takılamıyacağını öğrendim.
  • Arkadaşlar forumdaki sorun nedeniyle geç kaldım kusura bakmayın gelelim sorulara

quote:

YSF_023
    Ben de epeydir bu forumdayım ama biraz sessiz kalmıştım neyse geç olsun temiz olsun bende de 95 tempra sxa var.Fiat vazgeçilmez bir tutkudur...

aramıza hoşgeldin ismini baştaki listemize ekliyorum...

quote:

bekir__
    arkadaşlar 97 model şahin s 1.4 motor.
    bu araç hakkında sorum var.
    s özelliği sadece merkezi kiilt özelliği mi getiriyor bu arabaya
    hidrolik direksiyon yok arabada, olması gerekmiyor mu?
    bi de bu arabanın 1.4 motoru mu , 1.6 motoru mu daha çok tutuluyor. fiyat olarak hangisi daha ucuz ?

cevaplar için şimdiden teşekkürler

arkadaşım s en düşük versiyon ve karbüratrö anlamına gelir tüm tofaş siatlarda...tutma olayına gelirsek 1.4 zaten tek şahinde var şahin alanlarda bunu ararlar.....

quote:

manyak67
    valla millet gösterdiğiniz araclar manyak
    bu arada bende de 2000 model brava var

eyvallah sağolasın...ben özellikle barchettaya hastayım..senide bizim klübe üye edel,im o zaman ne dersin?

quote:

tgg
    Ben Kastamonudayım ancak ailem Ankara'da olduğu için sık sık Ankara'ya gidip geliyorum, yardımcı olursan sevinirim.
    Bu arada hız sabitleyici konusunda; Kastamonu Fiat'la değil, Fiat'ın İstanbul'daki müşteri hizmetleriyle görüşererek hız sabitleyicinin Fiat'lara sonradan takılamıyacağını öğrendim.

müşteri hizmetleri bilmezki sen bi yetkili servise git görüş olmaz derlerse yer önereyim...

• quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

quote:

tgg

müşteri hizmetleri bilmezki sen bi yetkili servise git görüş olmaz derlerse yer önereyim...

Müşteri hizmetleri tabiki bilmez, sadece not alıp teknik servisle görüştükten sonra durumu bildirdiler.
  • Benm Palio Var Kaportaya Girmesi Lazım 3-4 Yerinde Çizik Var Rengi Çelik Grisi Kaç Para Masraf Tutar Arkadaslar Ortalama ?
  • arkadaşlar hepinizi TuninGTeaM e bekliyoruz
    TuninGTeaM
    siz fiatçılarıda aramızda görmekten mutluluk duyarız
  • Bende üye olmak istyorum arabam 2001 Brava
  • arkadaşlar meraba ben yeniyim nasıl imza alacam
  • ya arkadaşlar benim bir doğan slx sim war neden çok yakıyo sebebini bilen warsa yardımcı olun
  • quote:

Orjinalden alıntı: doğan slx seven

ya arkadaşlar benim bir doğan slx sim war neden çok yakıyo sebebini bilen warsa yardımcı olun

Dünyanın En Küçük Arabası Olduğu İçin Dostum
  • quote:

tgg
    Müşteri hizmetleri tabiki bilmez, sadece not alıp teknik servisle görüştükten sonra durumu bildirdiler.

sen dediğim gibi serviste yüzyüze görüş yine yapamayız derlerse başka bi formül bulalım..

quote:

crunch_xxx
    Benm Palio Var Kaportaya Girmesi Lazım 3-4 Yerinde Çizik Var Rengi Çelik Grisi Kaç Para Masraf Tutar Arkadaslar Ortalama

Görmeden bişey demek imkansız kaporta işi ne tutar o arabanın göçüğüne bağlı ancak boya iyi bi yerde yaptırırsan orjinal boya kullandırırsan ve aracı komple soydurursan 1500 ytl ye kadar çıkabilir...

quote:

malimusavir
    arkadaşlar hepinizi TuninGTeaM e bekliyoruz
    TuninGTeaM
    siz fiatçılarıda aramızda görmekten mutluluk duyarız

link verebilirmisin..bende üye olmak isterim..

quote:

doğan slx seven

arkadaşlar meraba ben yeniyim nasıl imza alacam

quote:

ya arkadaşlar benim bir doğan slx sim war neden çok yakıyo sebebini bilen warsa yardımcı olun

Arkadaşım ilk olarak aramıza hoşgeldin....imza kodunu ben tekrar yazıyım olmazsa bu işle nadir arkadaşımız ilgileniyor onla bi görüşüyümde kodu veririm...

arabanın çok yakmasına gelince...ilk olarak şunu sorayım
    -ARACIN BAKIMLARI TAM VE EKSİKSİZ YAPILDIMI?
    -LASTİK VE JANT EBATI DEĞİŞTİMİ?
    -ARAÇ YERE YAKINLAŞTIRLDIMI?

•  ...:::/T/A/K/I/M/:::/T/O/F/A/Ş/:::&:::/F/İ/A/T/:::...  (89  üyesi ile)

...::: /T/A/K/I/M/:::/F/I/A/T/:::&:::/T/O/F/A/Ş/ :::...

üye adı:anil1925
    araç:2006 1.3 multijet eski kasa doblo
  • quote:

Orjinalden alıntı: PASHAAA

ARKADAŞLAR BEN FİAT DOBLO 1.3 MULTİJET DÜŞÜNÜYORUM AMA KULLANAN ARKADAŞLARDAN ARTILARI EKSİLERİ NELERDİR ÖĞRENMEK İSTİYORUM. ŞEHİR İÇİ DEVAMLI GEZECEK Bİ ARABA İSTİYORUM SİZCEDE DOBLO 1.3 MULTİJET ALAYIMMI__?

slm PASHAA ben san ayardımcı olabilirim belki öncelikle arabadan memnun kalıp kalmaman senn isteklerine bağlı.Ben 9 aydır kullanıyorum 1.3 multijet dobloyu gayette memnunum.Arabanın bi kaç eksisi var elbette.Mesele kulladığım araba 140 ı gördüğü anda direksiyonda aşırı bi titreme oluyo.Bunu sadece direksiyonu tutan değil aynı şekilde diğer yolcularda rahatlıkla hissediyor. yüksek hızla virajlara girmem elbette bu arabalarla fiyasko olur.Sonuçta bu arabalar yüksek ve yüksek olduğu içinde savurması normal.

Şehir içi kullanımı bu arabanın bana göre çok rahat.Çukura girdiğinde ön taraf fazla hissetmemesine rağmen arka taraf oldukça fazla hissediyormuş Şahsen ben bagajdada gitim oldukça rahattı dediğim gibi herşeyden önce senn isteklerin önemli.Sen ben hızı seviyorum diyosan bu arabadan fazla bişey bekleme öncelikle onu belirteym.Ama sen bence git ilk önce test sürüşü yap ondan sonra karar ver.Şimdilik söliceklerim bu kdr yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

• quote:

Orjinalden alıntı: anil1925

quote:

Orjinalden alıntı: PASHAAA

ARKADAŞLAR BEN FİAT DOBLO 1.3 MULTİJET DÜŞÜNÜYORUM AMA KULLANAN ARKADAŞLARDAN ARTILARI EKSİLERİ NELERDİR ÖĞRENMEK İSTİYORUM. ŞEHİR İÇİ DEVAMLI GEZECEK Bİ ARABA İSTİYORUM SİZCEDE DOBLO 1.3 MULTİJET ALAYIMMI__?

slm PASHAA ben san ayardımcı olabilirim belki öncelikle arabadan memnun kalıp kalmaman senn isteklerine bağlı.Ben 9 aydır kullanıyorum 1.3 multijet dobloyu gayette memnunum.Arabanın bi kaç eksisi var elbette.Mesele kulladığım araba 140 ı gördüğü anda direksiyonda aşırı bi titreme oluyo.Bunu sadece direksiyonu tutan değil aynı şekilde diğer yolcularda rahatlıkla hissediyor. yüksek hızla virajlara girmem elbette bu arabalarla fiyasko olur.Sonuçta bu arabalar yüksek ve yüksek olduğu içinde savurması normal.

Şehir içi kullanımı bu arabanın bana göre çok rahat.Çukura girdiğinde ön taraf fazla hissetmemesine rağmen arka taraf oldukça fazla hissediyormuş Şahsen ben bagajdada gitim oldukça rahattı dediğim gibi herşeyden önce senn isteklerin önemli.Sen ben hızı seviyorum diyosan bu arabadan fazla bişey bekleme öncelikle onu belirteym.Ama sen bence git ilk önce test sürüşü yap ondan sonra karar ver.Şimdilik söliceklerim bu kdr yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

Arkadaşım ilk olarak aramıza hoşgeldin... gelelim aracındaki soruna sorun diyorum çünki ben eski kasaylada yeni kasaylada baya uzun yol yaptım ve 200 km leri geçtiğimde oldu ve dediğin gibi sorun yaşanmadı...

bunun nedenlerini sıralıyım bi baktır.. ilk olarak lastik balanslarını kontrol ettir bu sırada lastik yüzeyinde düzensiz bi silinme balon vs varmı bunlara baktır ilk ihtimal budur... sonrasındada ön düzeni kontrol ettir düşük bir ihtimal ama akslardanda olabilir.... bide bunu tam yükteykenmi yoksa boşkendemi yapıyor?

• ilgilendiğin için saolBen bu sorunumu fiat servisiyle konuştum ama arabayı bi türlü götürmek fırsat olmadı.10000 bakımına götürünce bütün sorunlarımı tek tek dile getiricem.Dediğin gibi bu arabanın 140ta direksiyonu bu kdr titretmesi anormal bi durum.Daha önce de fiat servisiyle telefon aracılığıyla görüştüm araba yeni olduğu için yapıyodur açılması lazım fln gibisinde şeyler söylediler.8000 kmde ve hala titreme varBu direksiyon titremeleri araç boşken oluyor doluyken deneme fırsatım pek olmadı zaten.Birde 1.3 multijet arabanın 100 km de 7.0 lt yakıt tüketmesi normal mi.Araç genellikle şehir içindee kullanılıyor ve bana bu yakıt tüketimi fazla geldi gibi.Nyse şimdilik bu kdr ilgilendiğin için tekrar teşekkürler...

• bişey soracam. geçen bi yerde okumuştum da doğrumu diye merak ettim.
    şuan kuş serisi dediğimiz modeller üretilip başka bi ülkeye mi gönderiliyo? böyle bişey var mı yoksa uydurma mı ?
  • ya beyler burda neden kimse cvp wermiyo???
  • quote:

anil1925
    ilgilendiğin için saol Ben bu sorunumu fiat servisiyle konuştum ama arabayı bi türlü götürmek fırsat olmadı.10000 bakımına götürünce bütün sorunlarımı tek tek dile getiricem.Dediğin gibi bu arabanın 140ta direksiyonu bu kdr titretmesi anormal bi durum.Daha önce de fiat servisiyle telefon aracılığıyla görüştüm araba yeni olduğu için yapıyodur açılması lazım fln gibisinde şeyler söylediler.8000 kmde ve hala titreme var Bu direksiyon titremeleri araç boşken oluyor doluyken deneme fırsatım pek olmadı zaten.Birde 1.3 multijet arabanın 100 km de 7.0 lt yakıt tüketmesi normal mi.Araç genellikle şehir içindee kullanılıyor ve bana bu yakıt tüketimi fazla geldi gibi.Nyse şimdilik bu kdr ilgilendiğin için tekrar teşekkürler...

lafımı olur ya nede olsa hepimiz fiatcıyız bence servisi falan boşver dediğim kontrolleri dışarıda bi yerde yaptır derim..

quote:

bekir__

bişey soracam. geçen bi yerde okumuştum da doğrumu diye merak ettim.
    şuan kuş serisi dediğimiz modeller üretilip başka bi ülkeye mi gönderiliyo? böyle bişey var mı yoksa uydurma mı ?

o haber doğru... belki yollarda görürsün sıfır km amblajlı tırın üstünde gidiyolar.bunlar genelde azerbaycan gibi tük ülkelerine gidiyor ve bizimkilerden farkı klimalılar direksiyonlarında tofaş amblemi yerine şahin kafası var ve ön camlarında export yazıyor..özellikle azerbaycanda lüks sınıfına koyuluyomuş bu araçlar..

quote:

doğan slx seven
    ya beyler burda neden kimse cvp wermiyo???

soru neydi?

• Hocam Benm Palio Full Sadece Üst Hariç KAporta 500 e Anlastım Orjinal Boya Nası Sokiim Mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: crunch_xxx

Hocam Benm Palio Full Sadece Üst Hariç KAporta 500 e Anlastım Orjinal Boya Nası Sokiim Mi ?

fiyat çok ucuz ama ustaya ve boyaya dikkat et derim....

bu arada arkadaşlar işler nedeniyle bi kaç gün aranızda yokum haberiniz olsun...
  • bende fiat/tofaş team e katılmak istiyorum
    doğan L 1.6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiesta1903 -- 13 Eylül 2006; 11:41:50 >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.