arkadaslar merhaba ben 1 aydır tatilde oldugumum için knightı oynayamadım ve size bu bir ay içinde olan degişiklikler hakkında sorularım var . belki beni bu siteden tanıyanınız vardır az emegim gecmedi neyse asıl sorulara geleyim
bir ay için fire drake ile piyasa ne duruma geldi o zmnlar piyasa cok ucuzdu su anda nasıl ?
yeni dupe filan bulundu mu ? ( insallah bulunmamıstır sorma nedenin piyası yükseliyo ya dupe bulununca ondan )
ya kısacası 1 ay lık sürede neler degişti kısaca anlatırmısınız
şimdiden tesekkürler.....
EMEGE SAYGI
bende tatildeydim bilmiyom
cevap yok mu ya
UP
FD ile gelen questler sayesinde chitin chitin shell fiyatlari dibe vurdu.Ama rebirth ozelligi ile +7MD +7Shard fiyatlari ucusa gecti(rebirth, itemleri +7 de +8gibi yanmasını saglıo)Lvl kasmak az da olsa kolaylastı.Bu kadar
Ya o kadar kişi okumus kimse 1 ay içinde ne degişti bilmiyor mu yaaaaaa
iyice berbat bir hal aldı
oyunda 1 saat dur helal be dc dc dc dc dc dc dc restart restart restart lag lag lag lag lag bıktık yaw
Ya o kadar kişi okumus kimse 1 ay içinde ne degişti bilmiyor mu yaaaaaa
pardon cevap gelmiş
quote:
Orjinalden alıntı: C.J.Sparrow
oyunda 1 saat dur helal be dc dc dc dc dc dc dc restart restart restart lag lag lag lag lag bıktık yaw
aynen
cevaplarınız için saolun oyunu bastan indirdim girecem girebilisem
al işte yine restart gm demin patos 1'e res atılcak dedi bıktım artık bıktımmmm
ESKİ APOS PARTİLERİ FELAM DAĞALDI CİVCİVLERİ KASMAK BİTTİ AMA CİVCİV KALANLARIN İSİMLERİ BEYAZIMSI Bİ RENK HALİNDE KALDI :d
gm ler öküzleşti canları sıkıldıkça restart atmaya başladılar ve neden sen bu restart saatleri hep ya savaş vakitleri ya da questlere denk gelmeye başladı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme