Şimdi Ara

#### T A T İ L ####

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar merhaba ben 1 aydır tatilde oldugumum için knightı oynayamadım ve size bu bir ay içinde olan degişiklikler hakkında sorularım var .
    belki beni bu siteden tanıyanınız vardır az emegim gecmedi
    neyse asıl sorulara geleyim

bir ay için fire drake ile piyasa ne duruma geldi o zmnlar piyasa cok ucuzdu su anda nasıl ?

yeni dupe filan bulundu mu ? ( insallah bulunmamıstır sorma nedenin piyası yükseliyo ya dupe bulununca ondan )

ya kısacası 1 ay lık sürede neler degişti kısaca anlatırmısınız

şimdiden tesekkürler.....

EMEGE SAYGI

• bende tatildeydim bilmiyom
  • cevap yok mu ya

UP
  • FD ile gelen questler sayesinde chitin chitin shell fiyatlari dibe vurdu.Ama rebirth ozelligi ile +7MD +7Shard fiyatlari ucusa gecti(rebirth, itemleri +7 de +8gibi yanmasını saglıo)Lvl kasmak az da olsa kolaylastı.Bu kadar
  • Ya o kadar kişi okumus kimse 1 ay içinde ne degişti bilmiyor mu yaaaaaa

• iyice berbat bir hal aldı
  • oyunda 1 saat dur helal be dc dc dc dc dc dc dc restart restart restart lag lag lag lag lag bıktık yaw
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    B E Y L E R :d [S
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaan_42

Ya o kadar kişi okumus kimse 1 ay içinde ne degişti bilmiyor mu yaaaaaa

pardon cevap gelmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: C.J.Sparrow

oyunda 1 saat dur helal be dc dc dc dc dc dc dc restart restart restart lag lag lag lag lag bıktık yaw

aynen
  • cevaplarınız için saolun oyunu bastan indirdim girecem girebilisem
  • al işte yine restart gm demin patos 1'e res atılcak dedi bıktım artık bıktımmmm
  • ESKİ APOS PARTİLERİ FELAM DAĞALDI CİVCİVLERİ KASMAK BİTTİ AMA CİVCİV KALANLARIN İSİMLERİ BEYAZIMSI Bİ RENK HALİNDE KALDI :d
  • gm ler öküzleşti canları sıkıldıkça restart atmaya başladılar ve neden sen bu restart saatleri hep ya savaş vakitleri ya da questlere denk gelmeye başladı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.