Şimdi Ara

T.C. Organizasyon Bakanlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

T.C. Organizasyon Bakanlığı

(En Son Oy Tarihi: 29.11.2011)
Giriş
  • Belki ütopik bir düşünce olabilir ama her anlamda sınıfta kaldığımız organizasyon alanında daha profesyonel kurumsal bir yapılanmayla ülkenin organizasyon eksikliklerinin bitirilebileceği görüşündeyim.

Örnek vermek gerekirse, Erciş depreminde müdahalelerde geç kalınmasından yardım dağıtımlarındaki fiyaskolara kadar organizasyonda ne kadar acemi davrandığımızı görmeyenimiz kalmadı.

Devleti ilgilendiren herhangi bir organizasyon işinde (afet, etkinlik, tören, ulaşım, iletişim vb.) bu bakanlık görevlendirilmeli ve olaylara daha profesyonel yaklaşılmalı.

Sizce gereksiz mi, külfetli mi yoksa gerçekten iyi bir fikir mi?

• orgazm bakanlığı diye okudum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phoenix__

orgazm bakanlığı diye okudum

Mavi ekran.
  • her kuşu öptük bir bu kaldı
  • Bürokrasinin de fazlası zarardır.
  • Sen onu T.C. Lojistik Bakanlığı olarak değiştir en iyisi. Daha fiyakalı duruyor.
  • Organizasyon değil Koordinasyon denir o işe. Organize etmekle Koordine etmek farklı şeyler. Zaten Afet ve Koordinasyon merkezi mevcut. niye bunu bakanlığa çevireceksiniz ki? Afet ve Koordinasyon merkezinizi sağlıklı çalışacak, işlemleri akli olarak yönetebilecek, bu yetiye sahip adamlardan oluşturursanız sıkıntı çekmezsiniz. Hepsini geçin bu biraz bilinç biraz da tecrübe işi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.