< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
*** T-CROSS KULLANICI KULÜBÜ *** (14. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Valla şaşırtıcı, ilerde opsiyon ücretiyle aynı üniteye lisanslayıp o şekilde konfigüre mi edecek acaba?
Home arayüzü eski cihazlara da gelse keşke.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelordof -- 7 Mart 2024; 18:28:31 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arabayı alırken opsiyon olarak almazsanız, sonradan servislerden alınmaz diye düşünüyorum. Ama yurtdışından belki illegal olarak alınabilir...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olabilir.
-
Sizde tcross mu var. Ayni ekranlardan görüntü paylasabilirmisiniz. 2023 ve oncesi modellerdw yüklü lisansları ve hangi ünitenin kullanıldığını merak ediyorumda
Yok hocam , Tiguan 2023 var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar 2022 model t-cross aracın sağ dikiz aynasının plastik çerçeve kısmı ve aynası kırıldı ve bir türlü bu parçaları bulamıyorum. Nereye sorsam ayna komple değişecek diyorlar ki geri kalan parçalar sapasağlam, hadi diyelim ki değiştirelim dedik komple ayna da yok piyasada. Bu aracın uyumlu olduğu başka bir model var mıdır yada bu parçaları nereden bulabilirim?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
www.onlineyedekparca.com
Volkswagen T-Cross 2019 Model Sonrası Sağ Ayna Kapağı Orijinal - OnlineYedekParca.comhttps://www.onlineyedekparca.com/urun/volkswagen-t-cross-2019-model-sonrasi-sag-ayna-kapagi-orijinal -
3D Kauçuk paspas mı yoksa hazır yapılanlar var sıvı geçirmez temizlenmesi kolay filan diye reklamlarda inst. da olanlardan, hafta sonu istanbulgarage var antalya da sertti içime sinmedi 3 ay oldu alalı hala orjinalleri duruyor.
-
Merhaba 3 ve 12 nolu parcalara ihtiyacim var, fotografini gun icinde yukleyecegim, simdiden tesekkurler ilgilendiginiz icin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sanırım parça kodları elinizde yok. Şaseni özelden yazarsan arabanızın parça kodlarına bakarım.
-
Resimdeki parça kodunu bulamadım. troc ve taigo aynasına benziyor. ama emin olmak için şaseden bakmak lazım...
Ayna parça kodu : 2G7 857 522
Çerçeve parça kodu : 2GM 857 602 B veya 2GA 857 602 B
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strategos -- 16 Mart 2024; 6:44:59 > -
Ben aliexpress te araştırdığımda bir kaç ilanın başlığında "t-roc, t-cross" tarzı ikisinin de aynı olabileceğini belirten ilanlar gördüm ancak emin olamadım açıkcası.
-
Verdiğim parça kodları 2022 model ve üzeri troc, taigo ve tcross da uyumlu gözüküyor. Benim aracım troc ben şasemden sorguladığımda bu parçalar uyumlu gözüküyor.
Daha önceki mesajimda yazdığım gibi sistemde iki tip tcross gözüküyor. Birinde ayna set halinde, diğerinde parça şeklinde ve verdiğim parça kodları yazıyor. Ama seninki hangisidir emin değilim...
Bizim araçların aynası Polo larla aynı görünüyor dışardan bakınca ama birebir uyumlu mudur bilemedim 🤷
Merhaba ben de yeni bir araç alma arifesindeyim ancak karar veremiyorum. 2008, C3 aircross, kamiq, T-cross ve farklı sekment olsa da scala arasında siz Kullanıcı arkadaşların önerisi ne olur?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X