< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pusat1249 -- 18 Haziran 2024; 2:17:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
*** T-CROSS KULLANICI KULÜBÜ *** (16. sayfa)
-
-
Life style arasinda cok fark goremedim ben bir iki aksesuar dışında. Özellik olarak ayni kamere ekran. Bana gore degmez style. Ama jantlar büyük olsun dersen o zamn jant güzel style nin. Hayalet ekran güzel, ama navigasyon sistemde yok kablosuz car player ile navigasyon music her seyi acabiliyorsun. Suan canımı sıkan tek şey arka koltuka biri oturunca kemer uyarı çalışıyor. Onu kapatma özelliği yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kemer yerine takılan plastik aksesuarlardan alıp takın. O uyarıdan kurtulursunuz. Ön koktuklar içi değil ancak arka koltuktaki iki kemer için bunu yapıyorum.
2022 life pakette hayalet ekran yoktu, 2023 te hayalet ekran geldi. 2024 te ise led far geldi. 2023 life paketteki anahtarsız çalıştırma, led far ve şerit takip gibi eksiklikler bence büyük eksiklikler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaşlar 2012 Peugeot 5008 dizel otomatik kullanıcısıyım aracımı sattım sayılır, 1 milyon 200 bin lira civarında bütçem olacak ve Volkswagen T Cross düşünüyorum DSG şanzımanlı . Aslında mg'nin ZS Ev elektrikli modeline de baktım ama bir süre daha fosil yakıta devam Diye düşündüğüm için bu araca kanaat getirdim. Acaba Başka Bir öneriniz ya da konuya dair herhangi bir yorumunuz var mı? Skoda kamiq de benzer bir araç olduğu için hangisinden temiz ve bütçeme uygununu bulabilirsem Şu an için onu düşünüyorum.
Bence az bekleyin byd gelecek teşvik aldı sanırım plug in ve elektrikli piyasası hareketlenebilir. bekleyemem derseniz ikisi de bezinli olarak makul 1200 civarına ben olsam gene t-cross alırım bu paraya kamiq de güzel ben beğeniyorum. Birde C4 bakılabilir bu bütçeye zam yemediyse.
Aracına yazılım yaptıran var mı?
-
Merhaba arkadaşlar 2020 T Cross aldım Style paket ama hayalet ekranı yok, bazılarında yokmuş sanırsam. Aracına kamera taktıran oldu mu sonradan 360 derece ya da sadece geri park kamerası.
Hayalet ekran benim aracımda da yok
Yeni kasalarda benim bildiğim hepsi 8 inç. 2li olan pro modeli ve 10 inç. TCross da yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İyi günler, peki tcross-troc için performans olarak kıyaslama yorumu yapabilirmisiniz.
sıfır tcross a niyetlendik.
1.0 motor sıfır tcross mu yoksa 1.5 motor 2.el troc mu.
hız tutkunu bir kullanıcı değilimdir
Selam. Ben sıkı bir volkswagen kullanıcısıyımdır. Ama T-cross tan aldığım zevki, T-roc tan alamıyorum. Gerçi T-cross tan beklentim daha azdı. Belki de bundan dolayıdır. Tam tersi T-roc tan daha çok beklentim vardı ama bilmiyorum birşeyler eksik gibi. Ama dış görünüm olarak T-roc a hayranım. Hatta ben en çok yakıştırdığım mavi olanı aldım. Krom detaylarla çok hoş görünüyor mavi. Siz de benim gibi ekonomik kullanan birisiniz sanırım aracı. 1.0 motor üzmez sizi. Ama otomatik vites tercihiniz nedir bilemiyorum tabii ki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zugabere -- 22 Eylül 2024; 0:49:39 >
Otomatik tercih edeceğim. Şehir içi memnun olacağıma eminim. Tek düşüncem uzun yol performansı
-
Uzun yolda da hiç sıkıntı olmaz tabi siz makyajlı 115 bg olanı alacaksınız çok az da olsa daha güçlü. Şunu diyelim araba full ve klima çalışır halde yokuş da farketmez çok rahat 140-150 ile gidersiniz üstüne çıkmadım tercih etmediğim için.
İlk sorunuza gelirsek ben troc alırım 1.5 motor ile kıyas olmaz , daha geniş daha iyi motor. bende aynı ikilemde kaldım hanımcılık kazandı ben 1 yıllık troc alacaktım hanım 0 alalım dediği için t-cross aldım.
Çok teşekkür ederim. Dün kaporasını verdik.
Haftaya göreceğiz artık :)
-
Pandemi sonrası bu sisteme geçtiler. Maksat fiyatlar daha da yüksek gözükmesin diye düşünüyorum. Ya parçayı servisten alıp yada orjinal mann alıp dışarda hava ve poleni değiştirme düşüncem var.
-
Bugün sordum servise. Polen ve hava filtresi dahil 11900 oluyormuş. Ben de dedim parçayı sizden alayım ne kadar işçilik ücreti düşecek. 810 lira dedi arkadaş. Çok basit zaten değiştirmek. Ben ikisini ayrı alıp kendim değiştireceğim.
-
Ankara’da Eskihisar bu ay için kampanya yapmıştı. Doğuş un vs 8500 dediği bakımı 5500 e yaptılar. Çok kalabalıktı ama zaten yağ değişimi hariç hiçbir şey yapmadıkları için 10 dakika sürüyor :)
Sağolun yarin sorup bir şansımı deneyeyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X