Şimdi Ara

*** T-CROSS KULLANICI KULÜBÜ *** (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
551
Cevap
47
Favori
133.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun, öncelikle life ile style arasinda verilecek farka değer mi? Ayrıca navigasyon mevcut mu? 22 ya da 23 modellerin ekranında navigasyon mevcut ve hayalet ekranda göstermesi çok iyidi. 24 yeni kasalar da bunlar mevcut mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pusat1249 -- 18 Haziran 2024; 2:17:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pusat1249 kullanıcısına yanıt
    Life style arasinda cok fark goremedim ben bir iki aksesuar dışında. Özellik olarak ayni kamere ekran. Bana gore degmez style. Ama jantlar büyük olsun dersen o zamn jant güzel style nin. Hayalet ekran güzel, ama navigasyon sistemde yok kablosuz car player ile navigasyon music her seyi acabiliyorsun. Suan canımı sıkan tek şey arka koltuka biri oturunca kemer uyarı çalışıyor. Onu kapatma özelliği yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dkart07 D kullanıcısına yanıt

Kemer yerine takılan plastik aksesuarlardan alıp takın. O uyarıdan kurtulursunuz. Ön koktuklar içi değil ancak arka koltuktaki iki kemer için bunu yapıyorum.

2022 life pakette hayalet ekran yoktu, 2023 te hayalet ekran geldi. 2024 te ise led far geldi. 2023 life paketteki anahtarsız çalıştırma, led far ve şerit takip gibi eksiklikler bence büyük eksiklikler.

• Merhaba arkadaşlar 2012 Peugeot 5008 dizel otomatik kullanıcısıyım aracımı sattım sayılır, 1 milyon 200 bin lira civarında bütçem olacak ve Volkswagen T Cross düşünüyorum DSG şanzımanlı . Aslında mg'nin ZS Ev elektrikli modeline de baktım ama bir süre daha fosil yakıta devam Diye düşündüğüm için bu araca kanaat getirdim. Acaba Başka Bir öneriniz ya da konuya dair herhangi bir yorumunuz var mı? Skoda kamiq de benzer bir araç olduğu için hangisinden temiz ve bütçeme uygununu bulabilirsem Şu an için onu düşünüyorum.

• ZDA kullanıcısına yanıt
    Bence az bekleyin byd gelecek teşvik aldı sanırım plug in ve elektrikli piyasası hareketlenebilir. bekleyemem derseniz ikisi de bezinli olarak makul 1200 civarına ben olsam gene t-cross alırım bu paraya kamiq de güzel ben beğeniyorum. Birde C4 bakılabilir bu bütçeye zam yemediyse.

• Aracına yazılım yaptıran var mı?

• Merhaba arkadaşlar, bir yakınım bu aracın R-line modelinden aldı. Aracın hayalet ekran panelinde fotoğraftaki gibi çift kadranı bulamadık bir türlü. Nerden bulunduğu hakkında bilgisi olan var mı?

*** T-CROSS KULLANICI KULÜBÜ ***

• Merhaba arkadaşlar 2020 T Cross aldım Style paket ama hayalet ekranı yok, bazılarında yokmuş sanırsam. Aracına kamera taktıran oldu mu sonradan 360 derece ya da sadece geri park kamerası.

• ZDA kullanıcısına yanıt

Hayalet ekran benim aracımda da yok

• wotgate kullanıcısına yanıt
    Yeni kasalarda benim bildiğim hepsi 8 inç. 2li olan pro modeli ve 10 inç. TCross da yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • zugabere kullanıcısına yanıt

İyi günler, peki tcross-troc için performans olarak kıyaslama yorumu yapabilirmisiniz.

sıfır tcross a niyetlendik.

1.0 motor sıfır tcross mu yoksa 1.5 motor 2.el troc mu.

hız tutkunu bir kullanıcı değilimdir

• samibostanci S kullanıcısına yanıt
    Selam. Ben sıkı bir volkswagen kullanıcısıyımdır. Ama T-cross tan aldığım zevki, T-roc tan alamıyorum. Gerçi T-cross tan beklentim daha azdı. Belki de bundan dolayıdır. Tam tersi T-roc tan daha çok beklentim vardı ama bilmiyorum birşeyler eksik gibi. Ama dış görünüm olarak T-roc a hayranım. Hatta ben en çok yakıştırdığım mavi olanı aldım. Krom detaylarla çok hoş görünüyor mavi. Siz de benim gibi ekonomik kullanan birisiniz sanırım aracı. 1.0 motor üzmez sizi. Ama otomatik vites tercihiniz nedir bilemiyorum tabii ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zugabere -- 22 Eylül 2024; 0:49:39 >
  • Otomatik tercih edeceğim. Şehir içi memnun olacağıma eminim. Tek düşüncem uzun yol performansı

• samibostanci S kullanıcısına yanıt
    Uzun yolda da hiç sıkıntı olmaz tabi siz makyajlı 115 bg olanı alacaksınız çok az da olsa daha güçlü. Şunu diyelim araba full ve klima çalışır halde yokuş da farketmez çok rahat 140-150 ile gidersiniz üstüne çıkmadım tercih etmediğim için.
    İlk sorunuza gelirsek ben troc alırım 1.5 motor ile kıyas olmaz , daha geniş daha iyi motor. bende aynı ikilemde kaldım hanımcılık kazandı ben 1 yıllık troc alacaktım hanım 0 alalım dediği için t-cross aldım.

• 5510gokhan kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Dün kaporasını verdik.
    Haftaya göreceğiz artık :)

• Merhaba. Herkese iyi akşamlar. 2023 Eylül de almıştım dsg style. 9300 km oldu çok çok memnunum. Geri görüş kamera ve kablosuz şarj taktirdim. Kablosuz şarjı bir adet büyük sigorta ile çakmakliktan enerji alarak yaptım. Gayet de güzel çalışıyor. Orjinal yerinin altına yaptım. Aliiaexpress den getirmiştim 300 liraya. Geri görüş kamera 5000 liraya mal oldu. Orjinal vw kamera. Uzun yol yaptım kuşadası eskişehir falan. Hiç üzmedi 2 yetişkin 2 çocuk ile. Otobanda çok rahat ettim. 130 a sabitledim ve hiç sıkıntı olmadı. Bagaj bize yetti ama tabi küçük Uzun dönem tecrübemi aktarmak istedim.

Bir de bugün ilk bakım için aradım randevu. 8.500 yada 8600 dendi. Sadece yağ ve yağ filtresi için. E dedim hava ve polen filtresi ne olacak. Neymiş efendim üretici firma güncelleme yapmış her iki sene de bir olacakmış. Oyle böyle kazık değil. Tüm filtreler olsa hadi neyse. Ama çok fahiş fiyatlar ayıp yani bu kadar da değil. Bu arada torpidoyu söküp baktım gayet de kirli idi polen filtresi. Kim bilir hava nasıldır. Daha önce 2012 jetta ve 2017 s3 e bindim. Her bakimda tüm filtreler değişti. Çok saçma geldi bana bu. Herhalde çok fazla para tutuyor ondan 2 filtreyi çıkardılar kendilerince.

Düşüncelerinizi yazarsanız siz de memnun olurum.

*** T-CROSS KULLANICI KULÜBÜ ***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kelos79 -- 26 Eylül 2024; 22:24:0 >

• Kelos79 K kullanıcısına yanıt

Pandemi sonrası bu sisteme geçtiler. Maksat fiyatlar daha da yüksek gözükmesin diye düşünüyorum. Ya parçayı servisten alıp yada orjinal mann alıp dışarda hava ve poleni değiştirme düşüncem var.

• Bugün sordum servise. Polen ve hava filtresi dahil 11900 oluyormuş. Ben de dedim parçayı sizden alayım ne kadar işçilik ücreti düşecek. 810 lira dedi arkadaş. Çok basit zaten değiştirmek. Ben ikisini ayrı alıp kendim değiştireceğim.

• Kelos79 K kullanıcısına yanıt

Ankara’da Eskihisar bu ay için kampanya yapmıştı. Doğuş un vs 8500 dediği bakımı 5500 e yaptılar. Çok kalabalıktı ama zaten yağ değişimi hariç hiçbir şey yapmadıkları için 10 dakika sürüyor :)

• furkan1zek kullanıcısına yanıt

Sağolun yarin sorup bir şansımı deneyeyim.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.