Çarşamba gününden beri kullanıyorum, araçtan genel olarak çok memnun kaldım. Kamiq bakarken bunu almamız hoş tesadüf olmuş :) oldum olası Skoda çok severim. Ama Kamiq’i (veya bulamazsaydım Scala’yı) sırf param yettiği için almayı istiyordum. Yoksa bir Octavia kalitesine sahip değiller. Sonradan okuduğum kadarıyla da Kamiq’te insanlar trim seslerinden çok muzdariplermiş. Bir yandan da diğer forumlarda T-Cross için de çok kötü şeyler yazıyorlar. Polo bile bundan daha kaliteli, rijit, T-Cross serinin en kötü modeli vs. gibisinden. Ama bu fiyata daha iyi bir alternatifi de kimsenin önerebildiğini görmedim. İnsanlar liste fiyatını dikkate alarak eleştiriyor olabilirler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cassation -- 17 Kasım 2024; 1:14:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
*** T-CROSS KULLANICI KULÜBÜ *** (18. sayfa)
-
-
-
Bende 22 model 2. Bakım olarak 8500 km araç 13 bin TL yaptırdım 3 gün önce periyodik bakım ek olarak fren hidrolik yağı ekleniyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar 2024 modelinin sipariş verdim ACC ekleteyim demiştim ama sipariş formunda "Yarı Otonom Sürüş Asistanı" Travel Asist diyor. Bu virajları da dönebiliyor mu?
-
Bir kaç ay önce Peugeot 2008 dizel aracım için fren hidroliği, mazot filtresi dahil yetkili serviste 8.000 tl ye yaptırmıştım. Çok pahalıymış WV
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun. Yarı otonom paketi ACC dahil olarak geliyor. Evet virajlarda kendi kendine dönebiliyor. Ama 80-90 la keskin viraja denk geldiğinde sanki kotaramayacak gibi geldi kendim müdahale ettim. İlk defa yarı otonom araç kullanıyorum güvenemedim. Fakat düz yolda ve hafif virajlarda çok rahat gidiyor.
Kitapçığın pdf'ine nereden ulaşabiliriz acaba?
-
Selamlar,
Sizin soru aklımda ancak 2 gündür eşimin arabasını kullanıyoruz o sebeple henüz araçta deneyemedim Google Maps'i. Kısmetse yarın deneyebileceğim. Bashettiğiniz simge eskiden çıkıyordu artık çıkmıyor o sebeple mi soruyorsunuz? Tam olarkak neye dikkat etmem lazım?
-
Denemedim ama aşağıdaki linkte şasi numaranızı girerek erişebiliyorsunuz gibi görünüyor.
binekarac.vw.com.trVolkswagen Dijital Kullanım Kılavuzuhttps://binekarac.vw.com.tr/tr/satis-sonrasi/dijital_kullanim_kilavuzu.html -
İlgili simge multimedyaya da gözüküyor mu?
Geçen Apple olan arkadaşımın cihazını bağladım gözüktü.
Android Auto da daha farklı ekranlarda gözüküyor. Sanırım şimdilik her iki tarafı da manuel çevirme düğmeli ünitelerde android auto da gözükmüyor.
Genel olarak Türkiye ye de gelmiş.
Geri görüş kamerası küçük şekilde gözüküyor solda park sensörü animasyonu olduğu için. Tam ekran kamera görüntüsünü görme seçeneği var mı? Ben bulamadım.
Bir de aracıma cam filmi yaptırmak istiyorum. Hangi marka model iyi, gece görüşünde zorluk yaşar mıyım hiç bilmiyorum. İlk kez yaptıracağım. Bilgisi olan arkadaşlardan tavsiye almak isterim.
Servisten solarmax cam filmi için aradılar kaput filmiyle beraber 25.000 diyorlar. Sizce çok gerekli mi
Merhabalar,
Aracın arka kamerası baya kötü. Sanırım tam ekran vs. seçenği yok. Kalitesi çok kötü, görüş açısı çok kötü, gece görüşü hepsinden kötü. 2017 Peugeot'mun bundan çok daha iyiydi. Alternatif bir ayar vs. bulursanız haber verin lütfen.
Cam filmi ben de yaptırmak istiyorum arka camlara ve bagaj camına koyu, ön camlara da yarım numara gibi. Ancak karartmalı dikiz aynası gece baya karartıyor (olmaması gerektiği kadar karartıyor bence), arka bagaj camını karatınca görüş daha da zorlaşacaktır bilginiz olsun. Böyle bir kaygınız varsa küçük numara bir film yaptırmanızı ya da hiç yaptırmamanızı öneririm.
-
Şuan bütçem olsa aracı komple kaplarım :) Şuan yerine göre değişiyor ancak yaklaşık 60-90 K arası komple PPF kaplıyorlar. Sadece arka camlar + bagaj filmleri yetkili servis de dışarı sorduğum bir yer de 5.000-TL demişti.
Cam filmi çok tercih meselesi. Ama bazen 5 dk bir yere gidip geldiğimde arka bagajda çanta/poşet görürler de patlatırlar mı diye korkmaktan yoruldum. Sırf bu yüzden film yaptırmak istiyorum. Benim aracım siyah renk bu yüzden çizilmeye çok müsait olduğunu düşündüğüm için PPF istiyorum. Aracınız beyaz ise belki çizikler konusunda daha rahat hissedebilirsiniz.
-
Merhaba hangi bayiden aldınız acaba
-
Merhaba,
Tamaş'tan aldım.
-
Arkadaşlar, benim trafik işaret yardımcısı hata veriyor. İnternette baktığımda başka Golf, Polo vs modellerde de benzer hatalar olmuş. Yazılımsal diyip güncelleme yapıyorlarmış. Sizler böyle bir sorun yaşadınız mı?
-
Kış lastiği tavsiye edebilecek var mı ? Ölçü olarak ne kullanmalıyız ? 205 55 r16 mı r17 mi fark eder mi ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X