Şimdi Ara

*** T-CROSS KULLANICI KULÜBÜ *** (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Suat Akman
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
598
Cevap
46
Favori
137.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yetkili serviste ne cam filmi ne ppf-seramik vs yaptırmayın? Aracınız teslim ettiğinizden daha sıkıntılı teslim alırsınız. Dışarda bu işlerin erbabı işletmeler var.

• BeyazPehlivan kullanıcısına yanıt

Solargard kullanıyorum. Ankara Detailing dükkanında yaptırmıştım.

• Equal- E kullanıcısına yanıt

Aracın üzerinde ki ebattan alın. Continental WinterContact™ TS 860 bakabilirsiniz.

• Cassation kullanıcısına yanıt
    Evet gerçekten de öyle adamlar cam suyu için 200tl aldılar işçilik için 5 bin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Equal- E kullanıcısına yanıt

2 sezon sava marka kış lastiği kullandım.

İstanbulda bir sorun yaşamadım.

Bu kış şirket aracı oldugundan kışlıkları takmayacagım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thelordof kullanıcısına yanıt

Simge bende şekilde görünüyor.

*** T-CROSS KULLANICI KULÜBÜ ***

*** T-CROSS KULLANICI KULÜBÜ ***

Evet her çalıştırmada aynı hatayı alıyorum. Aldığım bayiyi aradım yazılım güncellemesi gelecek dediler başka servise gittim onlar da benzer bişey söyledi işlem yapmadan gönderdiler.

Bu simge google haritaların yeni özelliği. Yolda bir durum olunca (kaza, radar gibi) diğer kullanıcıların da görmesi için bildiriyosunuz.

Ne kadara yaptırdınız hocam. Ankara doğuş oto 11.000tl dedi cam filmine. Oracal marka yapıyolarmış

Ben de aldığım bayi ile görüştüm gelin cihaza bağlayalım yazılımsal ise çözelim gibi genel konuştular. Ama daha bir çözümleri yoksa boşuna gitmeyeyim, bekleyeyim o halde? Siz ne zaman bilgi aldınız en son?

• riderman R kullanıcısına yanıt

Benim aracın üzerinde 4 mevsim lastik geldi (şimdi marka model hatırlamıyorum). Ancak alırken bayii dedi ki bunlar 4 mevsim diye geçiyor fakat yaz lastiğinden halliceler. Ayrıca kış lastiği almanızı öneriyoruz.

Ben istanbul'da yaşıyorum. Artık maalesef kara kışı 2-3 senede 1 kere o da 2-3 günlüğüne yaşıyoruz. Yağmur ve soğuk hava koşullarında da yaz lastiğinden hallice bir 4 mevsim lastik yeter diye düşünüyorum. Bu sebeple kış lastiği almamaya karar verdim.

Bütün camlara mı sadece arkadalara mı bu fiyatı verdiler? Tamaş arka camlar + bagaj için 5.000-TL dedi

Dün (19/11/2024) aldım bilgiyi. Telefonla görüştüğüm bayi maslak doğuş oto, gittiğim servis ankara doğuş

Ön cam hariç tüm camlar hocam

Solargard marka( Araçlarda kullanılan Saint Gobain cam üreticisi) Aralık 2023 de Tiguan yaptırmıştım. Güncel fiyatı bilmiyorum. Hem ppf, seramik hem cam filmi yaptırdığım dan (tüm camlara) o zaman ki kalem fiyatı bilmiyorum. Yasin Bey iyi fiyat vereceğini düşünüyorum.

Yetkili serviste kesinlikle bu tarz işlem yaptırmayın. Kalitesiz cam filmi ısı kesmez sadece görüntü de yardımcı olur ama içerden dışarıyı geceleyin kalitesizse görmekte zorlanırsın. Bir de kalitesiz cam filmi kansere bile yol açıyor. Çünkü soluyorsun. Merak ettiğiniz varsa burdan veya dm den sorabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelordof -- 20 Kasım 2024; 11:30:23 >
    Evet Carplay'de böyle. Bende carplay bağlanınca sadece hız göstergesi çıkmamıştı.

• Android Telefon kullanan var mı içiniz de?

Teşekkür ederim hocam aklıma gelirse sorarım. Ben android kullanıyorum bu arada

• Bende android kullanıyorum her gün Maps açık soruyu anlamadığım için müdahil olmadım.

• 5510gokhan kullanıcısına yanıt
    Sizlerde üçgen simge gözüküyor mu? Harita da olay raporlama düğmesi. Görsellerin birinde var birinde yok.

Fotoğraflar farklı model araçlar.

*** T-CROSS KULLANICI KULÜBÜ *** *** T-CROSS KULLANICI KULÜBÜ ***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelordof -- 20 Kasım 2024; 11:50:59 >

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.