Şimdi Ara

*** T-CROSS KULLANICI KULÜBÜ *** (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
542
Cevap
47
Favori
132.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Olmasına sevindim teşekkürler.
  • Arkadaşlar selamlar tekrar,

Benim araç Life paket ve iç tavan ve torpido aydınlatmaları sarı ışık. Style pakette beyaz ışık. Sarı ışıkları beyaza çevirmek istiyorum. Sizce aşağıdaki linkteki ürün uyar mı? Daha önce Polo 6r (2010) model aracım için bu şekilde alıp bütün ışıkları led'e çevirmiştim sorun olmamıştı. Bu konuda bir fikri olan var mı?

https://www.hepsiburada.com/sisa-t10-led-dipsiz-24-ledli-metal-ultra-beyaz-park-plaka-tavan-ampulu-p-HBV000019N6IL-yorumlari

• Arkadaşlar aracı teslim aldım. Adı sanı duyulmamış bir lastik ile verdiler. Sözde alman arabası alıyoruz
  • dropby23 D kullanıcısına yanıt

2022 model

Bende GITI markaydı lastikler.

• riderman R kullanıcısına yanıt
    2024 model giti verdiler Hocam. 2 sene kullanıp yenilerim muhtemelen

35bin km oldu. İstanbulda bir sorun yaşamadım.

• Uzatılmış garantiyi öneriyor musunuz arkadaşlar 35.000 TL isteniyor

Biraz pahalı geldi üstüne bir de 1 sene daha yetkilisi servis zorunluluğu devam edecek. Zaten hep yetkiliye götürürüm diyorsanız olabilir tabi.

Bugün yağmurlu havada yokuşta ışıklarda durdum. Tekrar kalkarken sağlam Pati çekti lastikler

• Cassation kullanıcısına yanıt

Pati değil o

Motor güçlü :)

:)))

bir kaç kere çevirmeye girdik birşey demediler şimdilik karışmıyorlar ama belli de olmaz tabi normalde yasak, işinizi garantiye almak isterseniz llumar air80 renksiz uv filtreli öncam filmi var, solargard ın da sanırım renksiz öncam filmi vardı sormak lazım

• Oracal USA marka film nasıl bilgisi olan var mı 5 yıl garantili 5000 tl fiyat aldım (UV 99 IR 85)
  • Arkadaşlar tabela tanıma çalışmıyor. Bunu nasıl açmak gerekiyor.

*** T-CROSS KULLANICI KULÜBÜ ***

*** T-CROSS KULLANICI KULÜBÜ ***

• BeyazPehlivan kullanıcısına yanıt

Yetkili servisse yaptırmayın. Arkadaşım Tiguan almıştı. Yaptırma dedim yaptırdı. Pişman oldu. Filmler düzgün çekilmemişti. Kalitesi kağıtta yazılan gibi olmuyor.

• dndd D kullanıcısına yanıt

Solargardın ön cam için şeffaf modeli ultra performance 80plus

Ben memnunum. Şeffaf ve iyi ısı kesiyor.

Bende de bu şekilde. Yetkili servis ile konuştum gelin kontrol edelim dediler. Buradan başka bir arkadaşın da aynı şekilde, başka bir yetkili servis ona şuan bir çözümü yok yazılım bekliyoruz demiş. Ben de boşuna gitmedim o yüzden. Başka forumlarda polo golf vs aynı sorunu yaşayanlar var

• thelordof kullanıcısına yanıt

Şeffaf ise yalıtım dışında ne işe yarıyor tam olarak?

En başta ısı için iyi oluyor. Zararlı ışıkların büyük bir kısmını engelliyor. Bir de karşıdan gelen araçların ışıklarını biraz daha topluyor. Yani bir miktar göz almasını engelliyor. Bir de araç konsolunu filmsiz hale göre korur.

Aracın tüm camların da cam filmi olmayınca araca ordan güneş ışını girerek araç yine ısınmasına yol açar.
  • 22 model life paket aracım var acaba full pakette olan ön 2 far için LED far alsam uyum sağlar mı? Ortalama maliyeti ne olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UmutCAN41 -- 23 Kasım 2024; 1:24:16 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.