Şimdi Ara

*** T-CROSS KULLANICI KULÜBÜ *** (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
604
Cevap
47
Favori
138.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ya allah aşkına süsüne püsüne aldanıp almışsın arabayı 30la gelen lastik sesini naptın müziği mi açıyorsun tiggo8 3 farklı arabaya bindim sıfır arabadan gelen bagajdaki tıngırtı seslerini napıyorsunuz silikon bant mı? Ha birde arabanızın bazı yerlerinde çürüme oluyormuş haberiniz var mı? Doğan kabak son videosunda izleyebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cassation kullanıcısına yanıt
    Evet haklısınız beyaz ler farlar çok hoşuma gidiyor uzun yollarda daha geniş alan sunuyor peki bana maliyeti ne olur mercek farların

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • thelordof kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 farı işçilikle ne kadara yaparlar

• dOmi D kullanıcısına yanıt

Şuan bakınca iki araç arasında 200.000 tl fiyat farkı var. 2 ay önce nasıl aynı fiyattaydı rakamlar tam olarak nasıldı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UmutCAN41

Hocam 2 farı işçilikle ne kadara yaparlar
    İki far ve işçilik 40 civarı vardır diye düşünüyorum ama daha düşükte olabilir daha yüksek de olabilir. Yine de sorulması lazım.

• UmutCAN41 U kullanıcısına yanıt

İki farın sıfır merceklisini almak 35-45 K civarı tutar.

After market mercek dönüşüm yapan farcılar var onlarla 10-15 K civarı tutar. Ama ne kadar sağlıklı ve sağlam olur bilmiyorum. Atölye Semih diye bir yer var bu işlerle çok uğraşıyor. Instagram da videolar var. Burada daha önce eşimin reflektör farlı polosuna uzun kısa farlarına led takmıştık. Benim de Peugeot 2008’in farları mercekli fakat sarı halojen ampullüydü. İki araçta da kısa farların lede dönüşmesinden çok memnun kaldık. Aydınlatma süperdi. Fakat uzun farların ayarları pek iyi değildi. Benzer işi yapan yerler var araştırabilirsiniz.

Teşekkürler bahsettiniz yeri takibe aldım iletişime geçeceğim

• thelordof kullanıcısına yanıt
    Aslında normal pazarlıkla birşeyler yapar belki

• UmutCAN41 U kullanıcısına yanıt
    Photon milestone katana serisi kullanıyorum herhangi bir göz alma durumu yok arkadaşlarla her senaryoda denedik. Orjinal led farlılardan daha fazla aydınlatıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ppp_bbb_aaa_ccc P kullanıcısına yanıt
    Lümen değerine baktım maşallahı var 🙂

• ppp_bbb_aaa_ccc P kullanıcısına yanıt

Aslında arkadaş belki fiyat/performans olarak eleştirmiş volkswagenı ki bence burda haklı.

VW f/p olarak "kötü" bi marka. Eskisi kadar parçaları kaliteli değil. Ayrıca servisleri çok kötü.

• Şuan 2 araç arasında yaklaşık 260.000 fiyat farkı var. Belirtilen zaman için yani çin vergisi gelmeden önce fiyatlar yakındı sanırım. O zaman için mantıklı olmakla birlikte fazladan ben şahsen 250.000 vermek istemezdim.

Haziranda tcross life paket 1310tl nakit idi.
    Tiggo7 boş paket 1200tl bunun 200bini faizsiz 12 taksit.

Tiggo7 luxury paket 1330tl 250bini faizsiz 12 taksit idi.

Şimdi ucuz kalmışsa aynı muhabbet söz konusu olmaz tabi. Büyük ihtimal ekstra %40 vergi muhabbetinden oluşmuştur.

Aynen araba çürüyor heryerinde ses var (: biz fanboy değiliz, beraberinde gelen lastikleri yerden yere vurduk, 2024 ikinci yarısında conti ile geliyor atlastı. Araçların bazılarında sunrooftan ses(sunroofların genel derdi), aks ayarsızlığı var, arka bagajda rüzgarlığın tam oturtulmadan verilenler var. Dikkat ederseniz ölümüne savunmuyoruz, paranın karşılığı muhabbeti döndü ona istinaden yazdım. 5 yıl garanti var seve seve götürüp yaptırıyorsunuz bende çıkmadı, videoda altta bir yere macun çekilmemiş her araçta olan bir şey değil, kaldı ki vw ve diğer markaların lobisi sayesinde %40 vergi geldi, yanlı bir video hazırlatmak da zor olmaz. Ncap 5 yıldız varken gerisi boş.

Bu aracın var olması bile size yarar, fiyatı kırmak zorunda kalır, daha fazla teknoloji koymak zorunda kalır, size bu açıdan faydası olan bir markayı karalamanın manası yok.

Haziranda 1300tl ye 1600den çekme sebebiydi. Satış yoktu misal. Neyse kolay gele.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dOmi -- 25 Kasım 2024; 21:22:26 >

• dOmi D kullanıcısına yanıt

Ben markayı karalamadım. Benim bugün aynı fiyat bandında daha mantıklı bir araç göremedim yorumuma karşılık siz iki ay öncenin fiyatlarini ileri sürüp polemik başlattınız.

Bu araba Türkiye’deki kullanıcıları kazıklamak için üretilmedi herhalde dünyadaki bütün pazarlarda satılıyor. Her arabanın hitap ettiği ve ihtiyaçlarını gördüğü farklı kesim insanlar var.

Özellikle yabancı forumları okuyorum bu T-cross’u Türkiye’den başka gömen kimse yok. Bizim memleket takım tutar gibi araba markası tutuyor mübarek. Bundan önce Peugeot kullanıyordum, şimdi Volkswagen kullanıyorum. Yarın parama uygun Cherry bulsam beğensem onu da alırım. Ki Omada haricinden Tiggo serileri benim de hoşuma gidiyor. Sizin arabanızdan memnun olmanıza çok sevindim. Ama merak etmeyin, ben de arabamdan memnunum. Eminim bu başlıktakilerin de çoğu da arabasından memnundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cassation -- 25 Kasım 2024; 23:3:9 >
  • Lane assisti (şerit takip) her bindiğimde kapatıyorum. Karlı buzlu havalarda kapatmayı unutmuşsam direksiyona müdahale ediyo, Allah korusun kayma kızaklama spin atmaya yol açabilir. Bunu kökten kapatma yok mu her bindiğimde kapatmam mı gerekiyor?

• BeyazPehlivan kullanıcısına yanıt

Güvenlik donanımları her defasında açık olarak geliyor Hocam. Kapatmak için kodlatmak lazım o da garantiden çıkartır. Spin attıracak kadar direksiyona müdahale ettiğini düşünmüyorum.

Şerit takip 70 km hız sonrası devreye giriyor. Karlı havada 70 üzeri hızda direksiyon tamamen sizde olsa dahi her türlü risk :S

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Ben obdeleven ile kapattım. Daha doğrusu açılışta kapalı, istersen aktif edebiliyorsun sürüş sırasında. Garantiyi etkileyeceğini sanmıyorum.

• ugarb kullanıcısına yanıt

Obdeleven nedir hocam. Start stop da kapanıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazPehlivan -- 26 Kasım 2024; 21:48:46 >

Obd portuna bağlanan vw lisanslı cihaz.

Evet, kapanıyor.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.