|
*** T-CROSS KULLANICI KULÜBÜ *** (20. sayfa)
-
-
Bende görünmüyo ama telefonundaki google haritalar güncel değil o yüzden olabilir.
-
Olabilir. Yurtdışı ülkelere ilk gelmişti. Türkiye de de 1 hafta-10 gün kadar mevcuttu. Tabi sunucu bazlı bildiğim kadarıyla geliyor . -
llumar-solarguard-sonax
markaların her şehirde bayileri var, en uygunu sonax, ben sene başında sonax bayinde ön cam dahil 5500 e yaptırmıştım, ön cam 0.5 çok rahat, asla karanlık yapmıyor, ama llumar ın öncam için air80 renksiz filmi daha iyi olurdu, hem pahalı ham şehrimde yoktu, cam filmi araba için şart, çok faydalı, llumar ve solargard biraz daha yüksekti, şehrinizde bayiler vardır mutlaka internette hepsinin numaraları ver arayıp bilgi alın
-
zırvalık 8binde hidrolik mi değişir, bakım işi tamamen soyguna dönmüş
filtreleri değiştirdiler mi bari, 8500tl de filtre yok çünkü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dndd -- 20 Kasım 2024; 12:15:0 > -
Arkadaşlar life için lastik boyutu katalogda verilen boyut mu? Araç sipariş iverdik ama kış lastiği ara boyut olduğu için bulunmuyor birine rica ile getirteceğim. 205 - 60 - 16 yazıyor life paket için.
-
Ön cam dahil ne zaman 5.500'e yaptırdınız? Yam camlar ve bagaj camı kaç numara? Aracınızın fotoğrafları varsa paylaşabilir misiniz?
-
Evet 206-60-16 life paket. Hangi markayı ne kadara alacaksınız?
-
continental 3750 5 taksit denildi.
-
hangi modeli?
-
Wintercontact Ts 870
-
Güzel lastik.
-
Geçen sene kaskoyu kaça yaptınız? Yalvar yakar kasko yapıyorlar sonra indirimi yapmadan 0 lamislar 11 bin lira çıkmıştı Allianz 2.5 m imm'li -
20.000.000 imm ile 0 araba için kamu indirimi dahil 14 bine yaptılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dropby23 -- 20 Kasım 2024; 16:42:0 > -
-
Uyarıları gösteriyor hatta uyarıların devam edip etmediğini soruyor onaylayıp onaylamadığını ekranda bunları gösteriyor -
Aynen bende de öyle. Bende de sizde ki gibi çift tarafı çevirmeli düğme mevcut.
2024 yeni tip multimedya da belki gözüküyordur. Onda uygulamalar sol taraf da dikey gözüküyor hem. -
mart da, sonax fiyatı diğerlerine göre daha uygun, şuan öncam hariç 4-5 bin fiyatları var, sonax tavsiye ederim ama bayiden bayiye değişiyor fiyat, telefon edip sorun çevrenizdekilere, llumar ve solargard bayilerine de sorun hangisi ucuzsa ona yaptırın
bu arada arkalar 3 ön yan 2 numara ön cam 0.5 çok şık duruyor ve kaliteli film içerden karanlık yapmaz görüş kaybı yapmaz
-
Ön cam filmi çevirmede sorun olmuyor mu
-
2024 model androidde ünlem işareti görünüyor az önce gördüm foto çekemedim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X