Şimdi Ara

T-Mobile LG Optimus-T Türkiyede kullanabilirmiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, amerikaya gitmişken bu cihazdan alayım diyorum. Fiyatıda 120$, gayet uygun gibi. Tabi bunu türkiyeye dönünce kullanabilirmiyim? telefonu pasaportla kaydettirmekten başka herhangi bir işlem yaptırmam gerekiyormu cihaz üzerinde. Boşuna almayalım çalışmayacaksa :D

http://prepaid-phones.t-mobile.com/prepaid-phone/LG-Optimus-T-Google-Titanium-Prepaid-Refurbished bu adrestende inceleyebilirsiniz

Operating System : Android Froyo v2.2

Supported Frequency : 850 MHz;900 MHz;1800 MHz;1900 MHz;UMTS: Band I (2100);UMTS: Band IV (1700/2100)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rec_side -- 10 Ağustos 2011; 14:01:44 >

• sim kilit mevcut olabilir.
  • Sim kilidine dikkat et varmı yokmu eğer yoksa al gelincede passaportun kayıt ettir 5tl karşılığında ama dikkat passaportuna diyorum sakın başka yerde kayıt ettirme sonra bir iki ay içinde sorun çıkar.. bunları yaptıktan sonra sorunsuz kullanırsın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMidnight

Sim kilidine dikkat et varmı yokmu eğer yoksa al gelincede passaportun kayıt ettir 5tl karşılığında ama dikkat passaportuna diyorum sakın başka yerde kayıt ettirme sonra bir iki ay içinde sorun çıkar.. bunları yaptıktan sonra sorunsuz kullanırsın :)

Sim kilidi kesin vardır, ama öğrendiğim kadarıyla T-Mobile'ı arayıp cihazı türkiyede kullanacağımı söyleyince sim kilit kodunu söylüyorlarmış. O koduda bir kez girince zaten kilit kalkıyomuş. Pasaportla kayıt ettirmem gerektiğini biliyorum teşekkürler. Zamanında pasaportla kayıt mümkün değilken 100 liraya telefoncuya kaydettirmiştimde 1 ay sonra yine kapanmıştı telefon.
  • Oncelikle merhabalar,

Bende sizin gibi 1 ay once T-Mobile USA dan HTC Sensation 4G yi satin aldim size bazi seyleri soyleyeyim de sonra sorun yasamayin;

Ilk olarak kutu icersinde herhangi birtane T-Mobile telefon aldiginizda sim kilitli olarak gelir ve baska hatlarla calismaz. Kilit kodunu girmeniz gerekir. Kodu da eskiden T-mobile musteri hizmetlerinden alabiliyorduk fakat ben oradayken onlari aradigimda bana 60 gun sure ile bir T-Mobile hattin aktif olmasi gerektigini ancak 60 gun sonrasinda bana kodu verebileceklerini soylediler. Bende bunun uzerine eBay de 20 $ karsiliginda kilit kodunu satin aldim ve telefonum calisti. Sizi de muhtemelen bu sekilde bir durum bekliyor olacak.
    Iyi sanslar.
  • Bu telefonun esas adı LG Optimus One'dır ve genelde P500 koduyla anılır. Türkiye'de ise P503 adıyla satılmakta. Türkiye'ye geldikten sonra, hatta gelmeden firmwire güncellemesi yaparsanız SIM kilidi %99 kalkacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thegreatbaron

Oncelikle merhabalar,

Bende sizin gibi 1 ay once T-Mobile USA dan HTC Sensation 4G yi satin aldim size bazi seyleri soyleyeyim de sonra sorun yasamayin;

Ilk olarak kutu icersinde herhangi birtane T-Mobile telefon aldiginizda sim kilitli olarak gelir ve baska hatlarla calismaz. Kilit kodunu girmeniz gerekir. Kodu da eskiden T-mobile musteri hizmetlerinden alabiliyorduk fakat ben oradayken onlari aradigimda bana 60 gun sure ile bir T-Mobile hattin aktif olmasi gerektigini ancak 60 gun sonrasinda bana kodu verebileceklerini soylediler. Bende bunun uzerine eBay de 20 $ karsiliginda kilit kodunu satin aldim ve telefonum calisti. Sizi de muhtemelen bu sekilde bir durum bekliyor olacak.
    Iyi sanslar.

60 gün süreyi tam olarak anlayamadım. Kilit kodunu vermeleri için telefonu 60 gün t-mobile hattı ile kullanmış olmakmı gerekiyor yoksa başka bişeymi? Eğer öyleyse 5 ay kullanıcam zaten usa da telefonu. Bu yöntem mümkün olmazsa firmware güncellemesini denerim, o da olmazsa sizin yapmış olduğunuz gibi e-bay'den bi kilit kodu alırım. Yardım içim teşekkürler.

• Firmware güncellemesi yapsanız bile SIM kilidi kalkmıyor. Daha önce forumda bir arkadaş Canada Telus 'tan optimus one almış ama bir türlü kalkmadı.

Yapmanız gereken şey, T-Mobile müşteri hizmetlerini aramak ve telefonu başka bir ülkede kullanacağınızı söylemek. Sizden imei numarasını isterler ve simlock şifresini verirler.

Daha sonra aşağıdaki kodları girince 'unlock code' ekranı gelecek ve simlock kilidini gireceksiniz.
    2945#*MODELNO#

P503 için örnek:
    2945#*503#
  • t-mobile sim unlock kodunu 60 günlük t-mobile kullanım sonunda verdi ;) telefon harika zaten, gps-android-wifi-radyo amerikaya gidip en az 2 ay kalıcak ve uygun fiyatlı cihaz isteyen herkese öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.