Şimdi Ara

T-mobile-MDA naısl format atılır bı yardım lutfen ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar elımde T-mobile-MDA pda var PW10A2 model turkcelestırmeye ugrasıyordum turkcelestırdım fakat menuler kayboldu format atıyorum fakat bır osnuca ulasamıyor test edıyor fakat sd kart testte kalıyor oyle cok mu uzun suruyor bu pda a da acaba ?
    casper handoffice M500 um vardı onda kısa suruyordu acaba bunda yanlıs bır seylermı var ?
    formatı atarken reset tusu ve acma tusuna aynı anda bastım yalısım yok sanırım
    elınde olan arkadaslar ve bılen arkadaslar varsa yardımc ıolurlarsa coks evınırım
    sımdıden tesekkur ederım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemaluzdil -- 23 Ocak 2007; 2:49:21 >

• yokmu arkadaslar yardımcı olacak ?
  • arkadaslar ya yokmu bılen duyan goren bı yardım pls...
  • dostum yazdığın gibi cihazın açma ve reset tuşuna 5 saniyeden fazla basılı tutarsan hard reset atacak ve standart yazılımlarını kendi yükleyecektir. yüklemesi birkaç dk. sürebilir normaldir. Aynı cihazdan bende de var. bu gibi durumlara düştüğünde sistemi geri yükleme için start/programs içinde xbackup programı var arada bi sitemi Sd karta yedekleyebilirsin.
    cihaz güzelde benimde bu cihazda beceremediğim ekranı yatay çalıştıramıyorum. ekran ayarları sahasında yatay yada dikey seçenekleri yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.