Şimdi Ara

*** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ *** (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.281
Cevap
138
Favori
370.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Acc yoksa bu farki anlamazsiniz zaten acc ile araba yarı otonom hale geliyor kendi yavaslayip kendi hızlanıyor önünde engel varsa duruyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssmm

https://www.youtube.com/watch?v=aSZfJvvoTrA&feature=youtu.be bu videoda anlatiyor

Ever anladım ilginmiş. Videodaki arkadaşta yardım değil para kazanma peşinde😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burakcal2 B kullanıcısına yanıt
    Alayı öyle yardımcı olurum diyen ağzını 200 den açıyor

• ssmm kullanıcısına yanıt

Bu işi ender elektronikten Metin beye danışın. Adam 20 senedir bu işi yapıyor

• burakcal2 B kullanıcısına yanıt
    O kaça yardımcı oluyor tuzlumu tuzsuzmu

• Arkadaşlar merhaba. 2020 Aralık çıkışlı t roc ile anlaşma sağladım. İkinci el iki gün sonra kısmetse alacağım. Kafama takılan birşey soracağım. Araba ile tam karşılaşmadım telefon üstünden baktım. Kör nokta var, şerit takip var. Acc var diye söylendi ama Direksiyon sol tuşlarında artı eksili yer yok. Bu olmadan acc nasıl olabiliyor?

• arkin39 kullanıcısına yanıt

o tuşlar yoksa yoktur acc

Bende öyle düşünüyorum ama adam ısrarla var deyince şaşırdım. Birde 2020 2. Çeyrekte standart geliyor dendiğini duydum. Kör nokta şerit takip standartken acc ekstra mı yada başka neler standart

• arkin39 kullanıcısına yanıt
    2021 de sürüş paketi standart bu paketin içinde saydığınız hersey var

Teşekkür ederim. Peki kör nokta ve şerit takip olanda başka hangi özellik vardır. Yani benim baktığımda. Çünkü en garanti aynalardaki kör nokta uyarısını gördüm. Birde kumandadan ayna kapama standart mı yan direk kilitleyince oluyor mu

• Bu aracın multimedya ekranında video seyretmeyi başarabilen varmı?

• T-ROC T kullanıcısına yanıt

Merhaba ,

Aynı ses sorunu bende de olmuştu maalesef Kayseri Aykan'a götürdüm direksiyonu söküp yağladılar

hava yastığının arkasında bir yerden bahsettiler. Sonrasında ses gitti fakat bu sefer de sök tak

sonrasında sola dönerken özellikle hafif elle hissedilir bir atlama titreşim gibi bir durum oluştu.Çok can sıkıcı maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: eMo

Bende dün fark ettim direksiyonu cevirirken yay gerilme sesi gibi bir sey geliyor. Kronik problem mi acaba. Daha arabayı alalı 2 ay olmadı..

Aynı problemi yaşadım sanırım kronik. Söküp yağladılar AYKAN KAYSERİDE şuan iyi durumda.

• Arkadaşlar benim bir sorum olacak.

Geri vites geçiş sonrası frenden ayağımı bırakıp hafif üstü gaza yüklenince böle çıt diye pim sesi veya metal sesi duyan mı ? Hafif

kalkışta olmuyor sadece ilk geri ve ilk ileri ani kalkışlarda yaşıyorum. Sebebini bilen veya tecrübe eden varsa yorum yazarsa sevinirim.

• Merhaba,

aracın özelliklerinde geri vitese takınca sağ aynanın aşağı inmesi aktif durumda ama benim sağ ayna geri vitese taktığımda aşağı inmiyor. bu sorunla karşılaşan var mı?

• caadas14 C kullanıcısına yanıt

merhaba,

vw için video da anlatıyor nasıl yapıldığını :)

• berko282 B kullanıcısına yanıt

ben böyle sesler duymuyorum acaba ben mi dikkat etmiyorum yoksa bazı araçlarda mı bu sorun var

• fasher kullanıcısına yanıt

teşekkürler çok açıklayıcı bir paylaşım oldu. deneyeceğim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: berko282

Aynı problemi yaşadım sanırım kronik. Söküp yağladılar AYKAN KAYSERİDE şuan iyi durumda.

Alıntıları Göster

Hay ben bu işin!

Bugün bende de aynı ses geldi, aynen gerilme gibi. Yanlız sesi ayaklarımın orda hissettim ben titreme gibi, yani direksiyondan uzak. Direksiyonu sonuna kadar çevirince duydum sesi.

Bugün kaputu açayım dedim. Akü kutuplarının bir tarafında plastik kapak var, diğer taraf boş! Ya koymamışlar yada zor ihtimal ama düşmüş sanırım. Bir sorun olurmu bilmiyorum. Arka diğer balatadan iğrenç ses gelmeye devam ediyor. Fırsat bulup tekrar servise gidicem. Yine uyuz olduğum Start-Stop meselesi. Adaptifi kapatsanda açsanda farketmiyor. Kafasına göre davranıyor. İyice sıktı beni bunlar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugarb -- 17 Haziran 2021; 21:43:37 >

• ugarb kullanıcısına yanıt

Bu sorunu bende merak ediyorum. Araştırmalarda bazı programlar ile çözülebiliyor deniliyor ama nasıl olduğunu anlamadım. Birde en son dururken izleniyor ama hareket halinde için gizli özellik deniliyordu. Ben dururkende oynatmayı göremedim. Artık aracı aldım bu gibi özellikler gerekli olacak açıkçası.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.