![]() benim düğme takımı bu değiştirmeme gerek yok gibi sanırım o zaman kaça mal olur acaba? bursadaki yeri yazabilir misiniz ? |
*** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ *** (222. sayfa)

-
-
ACC için tuş takımını değiştirmene gerek yok. Uyumlu...
ACC nin maliyeti ortalama 15-20 bin TL seviyesindedir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kodlama ile navigasyon açılınca harita güncellemesi kendi başınıza oluyor mu yoksa hep kodlama için gidilmesi gerekiyor mu?
GPS anteni ile kablosuz carplay işlemi nasıl yapılır?
Diğer bir soru burada olan arkadaşlarda var emeklerine saygı duyuyorum. Geçen sene bu işlemler kolay bulunmuyordu. Bu sene nispeten daha fazla var ve fiyatları bayağı düştü. Daha düşecek günleride görecek miyiz acaba? Bir aracın formunda denk geldim kod vb işlemlerde herkes birbirine yardımcı ve bazı şeyleri ücretsiz yardımlaşma adı altında yapıyorlar. Çoğu kişi birbirinden uzak ekranı söküp kargolayamadıktan sonra yapma ihtimali yok. Bu konularda bile neden kimse kimseye destek olmuyor bunu merak ediyorum. Edirne den biri Kars tan birinden destek alınca onun yoluna taş koymaz ya.
Yukarıda belirttiğim gibi işi yapanlara dükkanı ve vergisi olanlara saygım sonsuz. Ama diğer kalan kısımda ki genel anlamda belirtmek istedim.
-
2024 göstergenin tüm uyarılarının olduğu bir görsel var mı eski göstergeleri buldum ama bu henüz yok sanırım.
-
Volkswagenim uygulamasini indir kaydol uygulamada tum isiklar var aciklamali
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
programı biliyorum hocam ama orda hepsi yok hatta çok eksik var. ben şöyle bir şey arıyorum ama bulamadım.
-
Haritalari nasil guncelleyecegiz ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
https://app-connect.volkswagen.com/mapupdates/tr/car/
Şuradan indirince de oluyor diye biliyorum ama yine de bilen varsa teyit almak şart.
Her modelde ki harita sürüm aynı sürüm oluyor diye biliyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X