< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
*** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ *** (219. sayfa)

-
-
Bildiğim kadarıyla style pakette bile adaptif hız sabitleyici arka kamera gibi detaylar opsiyonel. Buna dikkat edin. T-roc için yüksek bir fiyat olduğunu düşünüyorum ama T-roc’un kendi piyasası için normal. Kişisel olarak o fiyata daha büyük bir araç olarak Seat Ateca veya C5 Aircross dizel tercih ederdim. Ancak illa Volkswagen olsun T-roc’u da çok seviyorum diyorsanız alınır tabi ki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler bilgi için hocam. Valla ben de araştırma aşamasındayım. Bu noktalara dikkat edeceğim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Acc, kablosuz carplay, kablosuz şarj, front assist, lane assist, yolcu proaktif güvenlik, koltuk ısıtma vs standart style da...standart değilse dahi gelen araçlarda mevcut, 1795k ya aldım 2 hafta önce...altyapı desteklediği için obdeleven ile şerit ortalama ve de açılabilir...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şerit ortalama özelliği yok mu bu opsiyonlu halde?
Şerit takip var ama ortalama yok, ama gerekli donanım altyapısı olduğu için açmak mümkün...haftaya obdeleven sipariş edeceğim...
TR ye gümrük yasası gereği artık gelmiyor diye biliyorum. Gümrükte takılabilir.
Tabi TR de satılan yerlerden alabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelordof -- 22 Şubat 2025; 22:44:18 > -
Style donanım+çift renk ve ACC var. 1847ye aldım. Nasıl sizce fiyat alan var mı?
Çok ilginç T-Cross Life + Yarı Otonom pakette ACC ve şerit ortalama var
Aracınız kaç model?
2024 modellerde SFD2 olduğu için obdeleven ile kodlama yapılamıyor.
2024...çok zamanında bilgilendirme oldu...
Sizinki kaç modeldi? 2024 sonrası sfd2 nedeniyle kodlama olmuyormuş
Ben seritte gezmw olayini kodlattirdim duzeldi.
R direksiyon almistim onun F1 kulakciklarini kodlattirdim ve gizli ozellikleri actirdim , hiz kadrani ,korna calmasi ,ambiyans renk vs vs .
2021 model
Aracı kitleyip açarken mi korna çalmasını açtırdınız ? Multimedyadan istediğiniz zaman kapatıp açabiliyor musunuz ?
Arkadaşlar bizim araçlarda anahtarsız giriş var ama çıkış yok mu? Ben aracı kumandadan kilitliyorum hep
-
Kulbun iç kısmına elinizi koyunca açılır, dıştaki çizgi yere koyunca kilitlenir
teşekkürler hocam
-
Merhabalar aracı kilitlediğimde yan aynalarım kapanmasın modu var mı? Malum kar kış gece donabiliyor motoru zorlanmaması maksatlı
Multimedyada içerisinde Ayna Silecekler kısmında mevcut.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X