Şimdi Ara

*** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ *** (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.239
Cevap
136
Favori
365.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ses sistemi biraz daha iyi olabilirdi. Standart olarak gelen sistem idare eder.

harman kardon beklentim yok tabii .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugarb kullanıcısına yanıt

Acc ve front asist acıkken , otomatik olarak ayarlıyor.

sistem kapalıyken bende hiç olmadı bu sorun.

sistemler acıkken , öndeki araç hareket ettiğinde otomatik olarak start stop devreden çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ssmm

ingiltere troc özel forumunda en top on sorunlar arasında direksiyon/fren ikilisi var

Volkswagen T-Roc Forumları - Tüm Volkswagen T-Roc Sahipleri için Forum (trocforums.co.uk)

Şimdi baktım foruma, evet frenleri sorunlu demişler, vw sorunu kabul etti dşyorlar forumda. Arka balataları değiştirmişler. Hemen servise gidip diğerinide değiştireceğim. İğrenç şekilde ötüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: T-ROC

tedekkurler. Yıllar sonra psa grubundan vag grubu araca geciş yaptım.

İç mekan kapı ve ön konsolda ambiyansa aydınlatmaları daha iyi olabilirdi.

arka süspansiyon biraz sert , lastik hava basıncından olabilir kontrol edeceğim.

arka süspansiyonlar bağımsız süspansiyon değil bildiğim kadarıyla.

iç malzemeler genel olarak sert olmasa iyi olurdu. 2022 de model makyajında değiştireceklerdir, yeni klima konsolu ile beraber. Golf 8 gibi olacak sanırım.

araçtan genel olarak memnunum. 700km direksiyondan rulman sürtmesi gibi mekanik ses gelmeye başlaması üzücü. Önümüzdeki hafta servise götüreceğim.

bu konuyu servis kayıtlarına gecmesi için.

serit takip asistanı ve kabolu sarji da eklendiğinde ana eksikler tamamlanacak.

bagaj havuzu ve iç paspaslar için önerebileceğiniz bir yer var mı?

O direksiyondan gelen ses, direksiyonu sonuna kadar çevirdiğinizde mi geldi? Bende öyle bişey hatırladım şimdi*** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ *** 

Paspas olarak Sahler 4.5d alın. %90 uyumlu.

• T-ROC T kullanıcısına yanıt
    Evet,renkli ambiyans aydınlatma olan diğer araçlarla karşılaştırınca bu sade kalıyor.
    Lastik havalarını kontrol etmenizde fayda var,normalde gayet konforlu.
    Evet,arkalar bağımsız değil.
    Klima grubunu bugün de değiştirebiliriz,yapan yerler var ama gerek var mı,göreceli.
    Direksiyonla ilgili şikayetinizin sonucunu servisle görüştükten sonra paylaşırsanız sevinirim,bizler de bilgi sahibi oluruz.
    Şerit takip asistanı/kılavuzu ve kablosuz şarj ile ilgili ayrıca görüşürüz,ben de o konulardaki soruları işin uzmanı bir tanıdığımla görüşüyorum.
    İç paspas olarak zaten ortak karar Sahler,daha iyisi yok.Bende farklı markada da bir takım paspas var,Sahler her anlamda çok daha iyi.
    Bagaj havuzu olarak,ben son dönemde diğer kullandığım araçlara da halı bagaj havuzu almıştım,çok kaliteli ve uyumlu .Üst raf olarak kullandığım için sorun yok ama elbette fiyatı ucuz değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyrell -- 13 Haziran 2021; 14:21:29 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ugarb kullanıcısına yanıt

Direksiyon ile ilgili video paylaşmaya çalışacagım.

mekanik bir ses. Belki de normaldir ama konforu bozan bir durum.

daha önceki kullandıgım araclarda yoktu.

genelde sıfır araç aldıgımda 1 hafta 10 gün sonra servise goturup sorun ve ayatlara baktırıyorum.

• Tyrell T kullanıcısına yanıt

Paspas bilgisi için tesekkurler.

bagaja da vinyl almayı düşünüyorum kumaş temizliği çok zor oluyor.

• Tyrell T kullanıcısına yanıt

Kablosuz şarj ve sürüş takip asistanı için bilgi alırsanız memnun olurum.

• *** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ ***
    *** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ ***

almanya troc forumda paylaşmışlar yumuşak olmuş sert yerler çok da basit diyorlar. sert plastik diyenler araştırabilir

• orijinalliğiniz bozmaya değmez. 😬

Bencede yanlız sert yumuşak diyenler aradaki farkı görsün diye yazdım sadece kaplama yumuşak dedikleri

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ssmm kullanıcısına yanıt

t-roc genelde güzel araba fiyat kalite oranına bakılırsa.

tiguan in elegance full versiyonuna çıkıldıgında alternatifler bayağı artıyor.

valla ben arabayı beğeniyorum ve severek kullanıyorum tek handikabı sıkışık trafikte yakıt sarfiyatının artması

• Şerit takip klavuzu OBDeleven ile açılabiliyor. Benim okuduğum kadarıyla tek bir uzun kodun değerini değiştiriyorsunuz ve açılıyor. Tabi cihazı bulmak asıl önemli olan. Ben de aracımı 1-2 hafta içinde alacağım. Bahsettiğiniz fren ve direksiyon sesleri ile ilgili daha dikkatli olacağım. Sanırım bunlar dışında bir kronik problem yok? Bu problemler muhtemelen sürüşü etkilemiyor fakat ses yapıyordur. Aldıktan sonra sorun olursa hemen servise götürürüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: T-ROC

yogun trafikte , front asist i bile kullanmak çok sıkıntılı. Arabanın öndeki araçla bıraktığı 2-3 metre mesafeye bile tahammul edemeyenler var. Araya kafadan giren araclar oldugunda acc bayağı sacmalıyor.

vw , turkiyede bu özellikler fazla diye düsünüp serit takip desteğini kaldırmış olabilir. 2020 araçlarda mevcutmuş. Belki de negatif geri dönüş aldılar.

ama tekrar soyluyorum belki ama bu özellik arabada olması gereken bir sistem.

Araçta serit takip yokmu?

• burakcal2 B kullanıcısına yanıt
    Var ama orta şeridi takip eden sistem aktif değil yan şeritleri kontrol eden aktif öyle olunca araç bir sağa bir sola kayıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ssmm

Var ama orta şeridi takip eden sistem aktif değil yan şeritleri kontrol eden aktif öyle olunca araç bir sağa bir sola kayıyor

Orta şerit kısmını anlamadım. Bende sağa sola kayma olmuyor.

Kesik çizgiler var ya onu kastediyorum sizi araba kac model 2020 lerde aktif miş 2021 modellerde değil

https://www.youtube.com/watch?v=aSZfJvvoTrA&feature=youtu.be bu videoda anlatiyor

• ssmm kullanıcısına yanıt

Benim araç 2020. Ön camda kamera vardı. 300 tl ye serit takip aktif edildi. Bu aralar birde acc taktıracağım. O da 5500 tl imiş

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.