Şimdi Ara

*** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ *** (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.223
Cevap
134
Favori
363.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ugarb

Şu an serviste. Fren sorunu yüzünden.

Bunu da sökmeyin dedim. Fotoğraflayıp gönderin dedim.

Akşams doğru belli olur.

Alıntıları Göster

Merhaba Ugur Bey

Bende de ayni keçe goruntusu mevcut... Sonucu merak ettim??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berko282

Arkadaşar selam

Obdeleven diye bir yazılım ve bir aparatla şerit takip klavuzu (lane assitle herkes karıştırıyor.) lane guidance adı altında bizim araçlarda 2020 sonrası açılıyor. Fakat garantiden çıkıyor mu ? Orasını halen çözemedim. Bazısı çıkar diyor bazısı çıkmaz diyor. Konu ile alakalı daha detaylı bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın arkadaşlar

Servis dır dır ediyor. Tanıdığınız varsa çıkarmazlar garantiden diye düşünüyorum. Şerit takip klavuzu galiba ekstra bir parça veya ben yanlış biliyorum. Açılıyor.

Geri görüş kamerası takmıyorlar mesela. Sebebi altyapısı yokmuş araçta. Ulan heryer takıyor!

• quote:

Servis dır dır ediyor. Tanıdığınız varsa çıkarmazlar garantiden diye düşünüyorum. Şerit takip klavuzu galiba ekstra bir parça veya ben yanlış biliyorum. Açılıyor.

Geri görüş kamerası takmıyorlar mesela. Sebebi altyapısı yokmuş araçta. Ulan heryer takıyor!

Alıntıları Göster

Ekstra bir parcaya ihtiyac yok aracta dikiz aynasi arkasinda kamera varsa yolu takip eden gerisi yazilim iste o yazilimi atabilmek icin bir aparat lazımmış onada obdeleven adli bir proglamla atiyorlar tek problem garantiden cikmasi

• quote:

Merhaba Ugur Bey

Bende de ayni keçe goruntusu mevcut... Sonucu merak ettim??

Alıntıları Göster

Adım uğur değil*** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ *** 

Keçeye normal dediler. Değişmesine gerek yokmuş. Başka araçtaki benimkinden beterdi.

İşin garibi başka servis değişmeli dedi. Fabrikasyon hata demişti.

Şu aşağıdaki görüntü nasıl normal olabilir?

Ben söyleyene kadar, sahibi farkında bile değildi😄

*** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ ***

Ayrıca vw. nin alt kalorifer borularını açıkta bırakması garip geldi bana. Kafaya takmıyorum.

• quote:

Ekstra bir parcaya ihtiyac yok aracta dikiz aynasi arkasinda kamera varsa yolu takip eden gerisi yazilim iste o yazilimi atabilmek icin bir aparat lazımmış onada obdeleven adli bir proglamla atiyorlar tek problem garantiden cikmasi

Alıntıları Göster

Vcds mi nedir, vagcom kablosunun yeni versiyonu ile de açılıyor.

Kamera dışardan görünüyor mu?

Bu arada araç içi kamera bakıyorum araca, gerekli olduğunu tecrübe ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugarb -- 27 Mayıs 2021; 20:8:21 >

• fasher kullanıcısına yanıt

Ben bir kaç yere sordum. ACC en önemlisi ama malesef o açılmıyor. Onun için yaklaşık 7.000 TL lik masraf parça gerekiyor. Onun harici şerit takip, tabela okuma, uzun far asistanı ve farlarla ilgili çok şey açılıyor. Ama ben burada sensör varsa kısmını anlamadım. Servis konusuna gelince ben daha araç almadım. Daha doğrusu kendi aracımı satamadım fakat t roc alacağım için araştırıyorum. Bu sensörler araçta varken acc hariç servis paket için bir dünya para istiyor. Sen o parayı verince aynı kablo ile arkada açıp paketmiş gibi veriyor. Keşke acc de aparatsız açılsa. Ben şahsen servise takılmam açtırırım. Gerekirse servislik durumum olursa kapattırım. Sonuçta 100 ile 200 TL arası bir ücrete şerit takip vb. Sahip olmak varken neden mahrum kalayım.

Bu arada araç sahibi olsam bu kadar içten yazamam herhalde. Ama paketli paketsiz çok şişirme fiyat oluyor yada renk uymuyor. Bu yüzden böyle şeyler düşünmek zorunda kalınıyor.

• ugarb kullanıcısına yanıt

Aracınız kaç model ve çıkış aylı. Bu işlemleri zaten servis yapmıyor. Onlar binlerce lira alıp paket sunuyor. İnternette gizli özellik yazın bir sürü açan yer özellik ve fiyat çıkıyor. Benim opel im var vw düşünmem diyordum ta ki bir arkadaşım fiyata takılma en kolay özellik açılan araç vw diyene kadar araştırdım ve doğru. Keşke nasip olsa deneyebilsekte

• *** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ ***
    *** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ ***
    Bu kadar çok şey ekleniyor. Ama çoğuda faydasız bence. Özellikle Farları çok fazla oynanması. Belki istenmeyen aktif edilmez bilemem. Konu çok saptı ama işte ben bunların hangi modelde açılıp daha doğrusu ön camda sensör hanginde var yok bilemiyorum

• berko282 B kullanıcısına yanıt

Şerit takip ile şerit takip kılavuzu arasında nasıl bir fark var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: arkin39

Aracınız kaç model ve çıkış aylı. Bu işlemleri zaten servis yapmıyor. Onlar binlerce lira alıp paket sunuyor. İnternette gizli özellik yazın bir sürü açan yer özellik ve fiyat çıkıyor. Benim opel im var vw düşünmem diyordum ta ki bir arkadaşım fiyata takılma en kolay özellik açılan araç vw diyene kadar araştırdım ve doğru. Keşke nasip olsa deneyebilsekte

2021-04

İnanın bende kablosunu alır yaparım bu işleri. Sırf meraktan.

İzledim videolarını, zor şeyler değil.

Sıkıntı garanti durumu.

Umarım sizede nasip olur.

• quote:

Bu kadar çok şey ekleniyor. Ama çoğuda faydasız bence. Özellikle Farları çok fazla oynanması. Belki istenmeyen aktif edilmez bilemem. Konu çok saptı ama işte ben bunların hangi modelde açılıp daha doğrusu ön camda sensör hanginde var yok bilemiyorum

Ben tabela okuma isterdim. Ambiyans renk değiştirme de güzel. Birde android auto olmadan navigasyon da olsa fena olmazdı.

• quote:

Adım uğur değil 

Keçeye normal dediler. Değişmesine gerek yokmuş. Başka araçtaki benimkinden beterdi.

İşin garibi başka servis değişmeli dedi. Fabrikasyon hata demişti.

Şu aşağıdaki görüntü nasıl normal olabilir?

Ben söyleyene kadar, sahibi farkında bile değildi😄

Ayrıca vw. nin alt kalorifer borularını açıkta bırakması garip geldi bana. Kafaya takmıyorum.

Alıntıları Göster

İnan kardeşim benim haberim yoktu taa ki senin burda paylastigin resmi gorene kadar ben de egildim baktim ki o görüntü neyseki bnm

kide iyi durumda bu görüntüye gore teşekkür ediyorum

• quote:

Vcds mi nedir, vagcom kablosunun yeni versiyonu ile de açılıyor.

Kamera dışardan görünüyor mu?

Bu arada araç içi kamera bakıyorum araca, gerekli olduğunu tecrübe ettim.

Alıntıları Göster

Kardeşim bende kameranin disardan görünüp görünmediğini hic dikkat etmedim fakat serviste dikiz aynasında sabit olduğunu söylediklerini hatirliyorum

• ugarb kullanıcısına yanıt

Tabela okuma galiba sürüş paketinde de yok sadece özellikle birlikte. Ambians çözemedim kadran değişiyor ama arabanın kapı içinde filan normalde ambians var mı belki onlar değişiyordur. İyi dileğiniz için teşekkürler. Satış yapsam ilk paketli alırım ama onlar hep kırmızı. Beyaz ve paketliler çok pahalı kısmet. Bir tane gizli özellikçi alıp ilk açılıyor mu diye sorup öyle alırız:)

• quote:

Şerit takip ile şerit takip kılavuzu arasında nasıl bir fark var ?

Kardesim merhaba

Serit takipte seni sadece seridin disina cikarken seritte tutmaya calisiyor seridin icine almaya calisiyor tekrar . Serit takip klavuzunda her iki seridi tam ortalayarak arabayi tam iki seridin ortasinda tutatrak ilerletiyor bir nevi hafif virajda bile kendisi viraj aliyor . Umarim anlatabilmisimdir

• berko282 B kullanıcısına yanıt

Çok açıklayıcı oldu teşekkür ederim. İzlediğim videolarda ikiside açık oluyordu.

• arkin39 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

ACC açılmaması demeyelim de şöyle tarif etmeye çalışayım.Araçta ACC olabilmesi için öndeki logonun altında radar olması gerekli,yani sürüş asistanı olmayan modellerde ACC olabilmesi için;1)Direksiyondaki tuş takımının değişmesi veya R Line direksiyon alınması (bahsettiğiniz 7.000 TL. tuş takımı değişince oluşan tutar,direksiyon ise tek başına yaklaşık 5.000 TL) 2)BCM’den kablo çekilmesi 3)Logo altına radar gelmesi lazım.
    Şerit takip ve tabela okuma ise ön camda kamera olan modellerde,ki bazı 2021 model araçlarda bu kameranın olmadığını,tıpkı torpido içinde CD player olmaması gibi,duydum ama bu kamera da 300 TL gibi bir bedelle takılabiliyor.
    Özetle,ACC için bahsettiğim donanımlar gerekirken,şerit takip,tabela okuma,uzun far asistanı (ön camda kamera var ise) sizin de bahsettiğiniz gibi gizli özelliklerden açılabiliyor.Buna kör nokta uyarı sistemi dahil değil.
    Benim 2019 model aracımda ACC takılmadan önceki gün bahsettiğim şekilde gizli özelliklerden açtırdım ama elbette ACC olmayınca pek bir esprisi olmuyor.Sonraki gün de ACC takılınca tüm sistem aktif olarak çalıştı ve evet,ACC en önemli donanım.
    Ben aracı alırken Indium Gri renk ve cam tavan olması benim için önemliydi,zaten istesem de o dönem sürüş asistanlı araç gelmiyordu.Sonrasında ise sürüş asistanlı epey araç gelse de,ki siz de bahsetmişsiniz,genellikle beyaz ve kırmızı cam tavansız araç getirdiler.Hepsi bir arada olsun (renk,cam tavan,sürüş asistanı) deyince de fiyat tepeye çıkıyor zaten ve araç bulmak zorlaşıyor.
    Servise gelirsek,çoğunluğu orijinal geri görüş kamerası tak(a)mıyor.ACC işi ise tamamen hayal.R Line direksiyon?Yok uyumlu,değil.İşte böylece insanı tüm bunları dışarıda yaptırmaya mecbur tutuyorlar,sonra da ‘aman ha,yaptırmayın,aracınız garanti dışı kalır!’.Yahu kardeşim,onca para vereceğim ve sen bana eksik olanları istediğimde bu cevabı vereceksin,anlamak mümkün değil.
    Uzattım,özür dilerim ama bir dönem benim de yaşadığım o süreci paylaşmak istedim.

Edit:Size cevaben benzer şeyleri daha önce yazdığımı farkettim,bazıları tekrar oldu,affola :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyrell -- 28 Mayıs 2021; 3:18:55 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• arkin39 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Gizli özelliklerle açılan ambiyans aydınlatma renkleri sadece kadrandaki renklerin değişimini kapsıyor.Kapılardaki beyaz renk değişmiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tyrell T kullanıcısına yanıt

Beni bir konuda daha aydınlattınız. O zaman ön camda sensör yoksa buda açılamaz bir durum değil. Sensör 300 gizli özellik 200 desek 500 e hallolur. O zaman tüm arabalarda açılabilir ve daha rahat araştırabiliriz. Teşekkür ederim.

• Tyrell T kullanıcısına yanıt

Merhabalar. Nisan başında t roc sürüş paketli higline olandan aldım doğuş otodan. Daha önce bu tip özellikli bir araç kullanmamıştım. Anlamadığım bir kaç şey var. Öncelikle şerit takip gayet güzel çalışıyor. Adaptif sabitleyici devredeyken arac öndeki araca göre mesafesini koruyor hızlanip yavaşlama yapıyor. Kafamın karıştığı kısım şu parka girerken arkadaki araca yada görmediğim bir şeyi algilarsa çarpışma önleyici devreye giriyor mu? Denemek üzere bir duba koydum park halinde gayet güzel dubayı devirdim. Muhtemelen bu front assist yada çarpışma önleyicinin mantığını kavrayamadım. İptal etmediğim sürece trafik akışında önümdeki araca çarpma ihtimalim var mı? Yoksa sadece acc devredeyken mi bu da devrede? Bilgi eksigimi giderirseniz sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.