Şimdi Ara

T-Shirt'e en fazla ne kadar verirsiniz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
6.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mesaj ince.
  • Hocam en son under armour dan sporda kullanmak için 179 tl ye bi tshirt aldım. Mutluyum her gün yıkayıp yıkayıp giyiniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3xl giydiğimden 50-70

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Jack jones alıyorum genelde kampanyaya denk getiriyorum 25₺ civarı oluyor 30₺ olursa bi kerat cetveli hesabına oturuyorum. Kotları da lcwden alıyorum max 40-45₺ oluyor

• Bi tshirt max ederi 50 tl dir o da özel tatlı bir baskısı varsa yoksa 20 25 idealdir nike in da 100 liralık 200 tl lik tshirtleri o kadar da kaliteli değil yani fiyatlar gereksiz abartılı

• Sadece polo yaka giyerim . 150 tl < polo yaka < 200 tl . Tabi indirim de ki fiyat aralığı bu . O aralık dışına çıkmam ..
  • 99 aldım geçen wrangler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • huseyinadukeeee kullanıcısına yanıt
    Çok iyi ya

• 5 lira veririm kargo senden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde 10 lira veririm . En fazla taş çatlasa 20 lira . 20 liradan 1 kuruş fazla vermem . Kalitesi umrumda değil . Bi tişörtü 2-3 sene giyiyorum zaten . Kıyafete yatırım yapmayı sevmiyorum .
  • Geçen Lc de 6 liraya kargo bedava T shirt vardı. Bizim ölücüler için uygun fiyat
  • Tanesi 30 liradan 2 tişört aldım geçenlerde Mavi'den. Çok da güzel değil ama iyi sayılır.

• Ben ihtiyaçlarım arasında hangisine öncelik vermeliyim onu düşünüp para ayırmaya çalışırken millet tanesi 60-70 liralık tişört alıyor.

Ulan hangimiz gerçek Türkiye ?

• 150 lira nike adidas gibi markalara verenin aklına şaşarım. Gidin guess, dsquared2, les artist, superdry gibi markalar alın ki verdiğiniz paraya değsin. Spor mağazalarında satılan tshirte 150 lira vermek akıl karı değil..

• Maks. 150 veririm altınyıldız falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiniz ya -- 5 Mayıs 2017; 1:59:55 >
  • Normal tshirt 20 TL.
    Polo tshirt en fazla 40 TL verilir gerisi kazık.

100 TL ye tşört alacaksın diyelim 2 tane aldın 200 TL tuttu. Diğer türlü dediğim gibi 5 tane tshirt alırsın aynı paraya zaten tshirtler en fazla 2 yaz giyiliyor.
  • Lc ve polo dan alıyorum, günlük kullanım için max 20₺ lik Lc, haftalık yemekler ve geziler için ise 50-90₺ aralığında polo tshirt ve gömlek tercih ediyorum hocam ( beş senedir giydiğim polo tshirt hala mevcut, 2-3 senedir giydiklerim de var tabi)

• Stattrak kullanıcısına yanıt
    Olsa sen de alırdın elbet. Hayat seni böyle yoğurmuş. Ben de 200 liralik tshirt alabilecekken max 30 veririm bi tshirte. Hatta baskili tshirt hic giymedigim icin o bile fazla. O yuzden n'apmiyoruz, bos yabmiyoruz dayii .dddd

• Max 35 o da çok beğenirsem 20den az vermem şekli şemali kayıyor bollasarak

• Meshhead kullanıcısına yanıt
    Sen gulyabanisin tisort senin neyine

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.