Şimdi Ara

T-Shirt'e en fazla ne kadar verirsiniz? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
6.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zevk meselesi dostum. Birde marka kavrami takinti. Ben acik konusayim, kimin ne diyip demedigi umrumda degil. Asgari ucrete calisiyorum fakat 200 liralik tshirtimde var, 500 liralik tshirtim de var, 900-1000 tl lik de. 4000 liralik montumda. Giyim tek hobim diyebilirim. Alkolu, gece hayatini biraktiktan sonra tamamen herseyi giyim/marka ya dokuyorum desem yeridir.

Zevk meselesi bu tamamen. Ben belli markalari giydigim icin o yüzden mecburen pahali oluyor ve yüksek rakam vermis oluyorum. Cesit de aliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodimus01 -- 5 Mayıs 2017; 9:31:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20₺ vereyim sar hemen

• Giysi ayakkabı çabuk yıpranan şeyler yıpranmasa bilr zamanla değişiklik isteyen şeyler o yüzden tişörte en fazla 10, ayakksbıya da 50 veririm.

• Rodimus01 kullanıcısına yanıt
    İyi güzel demişsin de mesela 1000 liralık montun var bir yeri yırtıldı ne hissedersin ya da 500 tl lik tişörtün rengi attı veya çekti vs. Aslında giyim hobim demişsim hobi olarak bakınca belki o meblağlar verilebilir çünkü insanların ne hobileri var paraları döktürüyolar. Velhasılkelam paran varsa hoşuna da gittiyse al diyosun yani

• En fazla 7 TL veririm, polo yaka olursa maksimum 20 TL'ye çıkarım. Her yaz başında 3 tane polo yaka, 2 tane de normal alırım, toplam 5 tane beni bütün yaz idare eder, çeşit çeşit giyerim, eğer kaliteli çıkarsa birkaç yaz idare bile ediyor, onlar da birikince haftanın her gününe başka tşört oluyor işte... Kazancım 9k ama marka diye para vermem, eğer beni ömür boyu idare etmeyecekse... :) Ama tabi bir kere alıp uzun süre kullanmak da önemli ama tabi bunu yaparken de doğru hesaplamak gerek... Adam 400 liraya tşört almaktan bahsetmiş, hergün aynı şeyi giyemeceğine göre 7 tane alsan 3bin yapar ki kaç yaz götüreceği tartışmalı bazı markaların, o fiyata yaz başında gider dişlerimi temizlettirir üstüne lazerle de beyazlatma yaptırırım, kızların beyaz dişler daha çok ilgisi çekiyor, artan parayla da gider kendime güzel bir el ve cilt kremi alırım, hatta 1-2 sene biriktirsem saç ile ektiririm....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perSNN -- 5 Mayıs 2017; 11:9:29 >

• Max 40 tl derim ben. 2 3 sene giydiklerim de vardır yani.

• deli gibi param varsa 2000 bile veririm

T-Shirt'e en fazla ne kadar verirsiniz?
  • Max 12.99

• ogameci kullanıcısına yanıt
    Pazar malı gibi duruyor 2000 verenin aklına şaşarım bari daha tarz bir şey olsa

• Desenli veya ustunde marka logosu varsa almıyorum 5 lira bile vermem. Basic stilde ise kumaşına ve kesimine bakarak en fazla 40 veririm ama bugüne kadar en fazla 34-35 verdim.

Edit: ortalama tisörtlerim 20 25 lira arası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi just one bad day -- 5 Mayıs 2017; 11:20:5 >
  • pahalı da olsa ucuz da olsa 5-10 yıkamadan sonra ya rengi soluyor yada baskısı kötüleşiyor. O yüzden 10-15-20tl lere alırım ama çok alırım tshirtleri. Yaz günü terledikçe tshirt değiştiriyor zaten insan.
  • 25 30 benim psikolojik sinirim ha hic bi yerde olmayan bisi gordum kaliteliyse 50 veririm 51 olsun krali gelse almam buraya kadar yani xD

• LimitsiztrickNet kullanıcısına yanıt
    Ne kadar yüksek

• 500 lira vermiştim zamanında (bknz:LV)hala giyiyorum :/

• AlliedSL A kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle dostum. Bak ne guzel bi aciklama yapmissin. Yari elestirel yari saygi, anlayis. Ornegin montun yirtigina sökügüne evet yapacak pek birsey olmuyor, tadilat denenebiliyor. Fakat o meblaglardaki tshirtlerde gomleklerde pantolonlarda, ayakkabilarda renk atimi, deforme vs durumlarinda firmalar yardimci oluyorlar. Tadilat, degisim, iade vs.
    1 - 1.5 yil oncesine kadar alkole, gece hayatina cok harcerken simdi tamamen giyimi hobi aldim kendime, ona parçalanıyorum. Sigara vs de yok zaten, bu sekilde avutuyorum kendimi bi yandan :)
  • ogameci kullanıcısına yanıt
    Kraaaaaal. Tom Ford, Kiton, LV, Gucci..
  • 70 tl
  • Rodimus01 kullanıcısına yanıt
    kanka bodrumda yaşıyorum aynı durumdayız sigaram yok, gece hayatına verdiğim paranında haddi hesabi... Sonra karar aldım artık gece hayatı yok diye, arada bi canlı müzik çalan mekanda istanbulda sonbahar şarkısını istek yapmaya gider 2 de kahve yuvarlarım.. Kıyafeti sizin gibi bende hobi edinmiş çok fazla para harcıyor ancak çok şıkda giyinmiyordum. Sonra dahada farklı bi karar aldım artık kıyafetede para yok birikim yapacağım dedim. 3 yıldır birikim modunda boş harcamalardan kaçınarak yaşıyorum. banka hesabımda 350000 param 4000 limitli 3 tane kredi kartım var. anlayacağın öyle bi alım gücüm varki suan. ufaktan teknolojik aletler alıp satmaya başladım. muhasebe ofisindede çalışıyorum aynı zamanda.. Demem o ki hayatını daha iyi yönlendirebileceğini düşünüyorsan kendini farklı yönlerede verebilirsin. Giyimde kendini pazarlayamadıktan sonra pek bi getirisi bulunmuyor. İnstagramımda 300 takipcim var :( Fotoğraf çekmeyi bilmiyorum elimde iphone 7 plus 256 gb var.. 25 gb mobil internetim var sosyal medyanın hiçbi dalında aktif değilim. yani kullanamadıktan sonra bişeye sahip olmanın bi faydası yok. Bende isterdim iyi bi arabam sosyal medyada çok fazla takipcim olsun falan diye çabalamadımda değil. tipim nasıl ss li konum var onada bak tipimde çirsin sayılmaz. Yani olmayınca olmuyor kendimi birikim yönüne teşvik ettim. Aylık tek harcamam saç kesim 50 tl spor salonu 100 tl telefon elektrik internet işte.. üstede 1200 falan param kalıyor.. konuyu çok uzattım ama demek istediğimi anlatabilmişimdir umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rodimus01

Zevk meselesi dostum. Birde marka kavrami takinti. Ben acik konusayim, kimin ne diyip demedigi umrumda degil. Asgari ucrete calisiyorum fakat 200 liralik tshirtimde var, 500 liralik tshirtim de var, 900-1000 tl lik de. 4000 liralik montumda. Giyim tek hobim diyebilirim. Alkolu, gece hayatini biraktiktan sonra tamamen herseyi giyim/marka ya dokuyorum desem yeridir.

Zevk meselesi bu tamamen. Ben belli markalari giydigim icin o yüzden mecburen pahali oluyor ve yüksek rakam vermis oluyorum. Cesit de aliyorum

Baba evinde oturursan alırsın tabi

• 400TL

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.