Şimdi Ara

T-Shirt'e en fazla ne kadar verirsiniz? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
6.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Muhasebeci48 Selam dostum, ben giyinmeyi seviyorum, hobi olarak yapiyorum ama ürünlerimi cöpe atmıyorum. Satıyorumda cogu e-ticaret sitesinden. 2. el tertemiz ürünlerde alıyorum. Çok fahiş rakamlara mağazalardan alışveriş asla yapmıyorum. Marka orjinalligi konusunda kendimi bayagi bir geliştirdigim için orjinallik konusunda yanılmıyorum. Dostum soyle birsey var, hani diyosun ya kendini pazarlamak vs diye, inan bi baskasi icin giymiyorum markayı. Kendim seviyorum. Kendime giyiniyorum diyebilirim, ha hatun olayida oluyor olmuyor degil. Bende sporcu besinleri magazasinda koordinatörüm, illa çıkıyor salonlardan iş olanlar.. Tipte fena sayilmaz cok sukur. Hoş zaten bu devirde tip mipte hikaye, hiç o triplere girmeye gerek yok.
    Sosyal medya bende pek kullanmiyorum şirket hesaplari harici. Sen biriktiriyosun suan icin ama ben hic birikim yapamiyorum dostum, yas 27, giyiniyorum yani bakiyorum kendime mumkun oldugunca. Zaten yarina cikacagimizin garantisi yok.

@radko
    Radyo sen ne sacmaliyon? Evimin adresinimi biliyon, beni yakindan mi taniyonda ailenle oturuyon vs diyon? Baba parasimi yiyoruz bilip bilmeden konusursun. Kendime giyiniyorum kardeş. Hobi bu, adamlar bilgisayarlarina, kuşuna köpegine harciyor para hobi olarak, sigarasina içkisine iddaa'sina veriyor, ben de giyime veriyorum, aklını çalıştır kardeş

• kaliteli ve gerçekten çok beğendiğim bir şey görürsem sınır yok. 5 bin de veririm, fazlasını da veririm.
  • Max 40 genelde indirimli alırım sezonda 50 liralık tişörtü 20 ye aldığım çok oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meshhead kullanıcısına yanıt
    Bu şekilde yaşamaya alıştıysam olduğunda niye alayım ?

İçerekmi yazıon .

• Stattrak kullanıcısına yanıt
    Ulan cok guzel nokta atisi yine, iyice dusunulmus ayar cabasi ama basarisizzzz. .ddd oyle olsaydi demisim orada, farkli biri olabilirdin. Ayrica ne alakasiz bi cevap la bu boylee 3/10 ikileee

• Günlük giydiklerim ortalama 20-40 aralığında.Akşamları çıkarken falan giydiklerim var onlar da 60 tl civarı.Sırf Armani-Calvin Klein diye parası olmamasına rağmen 150-200 liraya tshirt alan insanlar tanıyorum

Tshirtleri her sezon alıp bozulanları çöpe atmak daha mantıklı.20 lira civarına alınca canınız yanmıyor.
  • Max 40 oda çok çok beğenirsem genel olarak 20-30 tl bandında olanları tercih ederim. Sonuçta ömür boyu giymicez yaa 3-5 ay idare etsin yeter
    Hee bide 90-100 lira bir adedine vereceğime o paraya 3-4 tane alırım daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyFlush -- 5 Mayıs 2017; 14:19:49 >
  • Max. 50

Onu da ünlü bi dj imzali olacak

• Basic ise 15₺, logo vs sade yazı şekil ise 30₺ , çok nadir polo giyerim oda 45₺. Bana kimse boş laf yapmasın. Gram kumaşa 100₺-200₺ veren adam enayidir. Zevk mevk demeyin. Fabrikada bulundum kumaş boya durumuna hakimim. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polo yaka falansa biraz daha bütçe artıyor.Ancak standart baskı t shirt e 35 maks.
  • En fazla 25 ama cidden beğendiğim bir şeyse fiyatı fark etmez ( tabi param varsa )
  • 50

• Meshhead kullanıcısına yanıt
    Olsaydı olurdu ama sonuçta olmamış dimi. Senle -saydı -bilirdi gibi varsayımları tartışacaksak 💤

• The North Face 400 TL.

• 118tl verdim Lacoste olduğu için siyah ve amblemi de siyahtı. Bu şekilde Lacoste olduğu belli olmuyor.

Bunun haricinde yazlık tshirt için Lcw, Pull&Bear'ın ucuz tshirtlerini 20tl'den almak lazım. Benim gibi çok terleyen biri için gerek yok zaten mahvoluyor kısa sürede.
  • polonun indirimlerinden 49.90 mis gibi fiyat bence fazlasına gerek yok. kumaşları da oldukça kaliteli, giyerken veya ütü yaparken vs farkediliyor zaten
  • 3 sene kadar önce batan Seven Hill'in tshirt'leri gayet güzel kalitede ve cok uygundu. Sanırım ondan battı :)

• Hayatımda 30 TL üzeri hiç T-shirt almadım.

• Genelde 150-250 TL aralığında alıyorum tshirtlerimi. Daha fazla da vermedim hiçbir zaman. Maviden 40-50 liraya tshirt aldığım da oldu ama 2 yıkamadan sonra ne renk kaldı ne bir şey kaldı zıbın gibi oldu tshirt o günden beri alırken kalitesine bakıp öyle alıyorum eskiden ben de takmazdım sonuçta t-shirt yani öyle arada gezmeye çıktığında giyersin geçersin özel bir davet falan olunca zaten gömlek giyilir 1000 lerce lira dökmeye gerek yok bence
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.