Şimdi Ara

T-TECH MOBILE STORM REKLAM FILMI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fazla bir söze gerek yok arkadaşlar bu model blackberry stormun aynısı blackberry stormun fiyatı 1200 tl bazında ve tamamen çin malıdır bu model ise 700 tl bazında bile değil aşşağıdaki filmdende modeli incelediğinizde anlayacaksınız..

Reklam Filmini İzlemek İçin Tıklayın...

• sen ne ayaksın çin malı telefonu bb ile kıyaslıyosun burası reklam yeri değil bunu bir kafana sok
  • bu tarz telefonlar bir süre sonra elinizde kalır kesinlikle yanaşmayın derim
  • ben sadece sektörde olan bir şahıs olarak insanlara olumlu veya olumsuz yorumlar yapıyorum yani bunda bu kadar alınacak ne var ben onu anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSC Aero

bu tarz telefonlar bir süre sonra elinizde kalır kesinlikle yanaşmayın derim

Kesinlikle doğru söylüyor arkadaş..Bu telefonu alıp mağdur olanlardaan biride benim..Ancak bu kadar rezil bir telefon olabilir arkadaşlar sakın almayın..Daha alalı 4 ay oldu olmadı çift hattın birtanesi çalışmıyor..Alarmı çalışmıyor..İnternete düzgün bağlanmıyor..Hadi bunları kabul ettik çin malı ama servis tam bir rezalet servis telefonlara bile cevap vermiyor ve ortada servis yok sözde 2 yıl garantili...Son sözüm kesinlikle almayın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.