Bildirim
T.TELEKOM TÜM TÜRKİYEYE FİBER OPTİK KABLO DÖŞEDİ Mİ ????
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Benimki şu an 20mbit sende sorun var -
quote:
Orjinalden alıntı: Mushmula
Benimki şu an 20mbit sende sorun var
başşak geçme sırası değillll -
Türk Telekom'un bir şeyler döşesiği muhakkak ama fiber optik kablo değil. -
quote:
Orjinalden alıntı: ender53
Türk Telekom'un bir şeyler döşesiği muhakkak ama fiber optik kablo değil.
dostum bende bunu yazacaktım. -
vaalal bizim konyada fialn bir aralar arabası dolaşıyordu maam hayla sees yok -
quote:
Orjinalden alıntı: RapWorld
quote:
Benimki şu an 20mbit sende sorun var
başşak geçme sırası değillll
ya hacı tabi başşak geçilir sen farkına varamadın mı daha yalan olduğunun -
2001 yılında ben Tuncelide asker iken çarşı iznine çıktığımda Telekomun panelvan tipi araçlarını görüyodum , üzerinde " Fiber Optik Kablo Aracı" yazıyordu. -
quote:
-
quote:
Orjinalden alıntı: AyKuT^
quote:
+12545454545 -
Ağaca yaslanma kurur, Doany'e güvenme ölür
Bunlar döşese döşese bize faturada döşerler. 1 metre bakır kablo çekseler şükretmek lazım. -
TTnet döşeye döşyeye bitiremedi bu fiber optikleri ,milletin yaktı canını ,ama nereye döşüyorlar bilemiyorum bence yanlış yere. -
hadi onu yapamıyosa büyük semtlerdeki büyük internet kafelere yapsın bu olayı bizde flash diske atarız ne atıcaksak -
2001'de ne telekomuymuş bu??
quote:
Orjinalden alıntı: Kensei ®
2001 yılında ben Tuncelide asker iken çarşı iznine çıktığımda Telekomun panelvan tipi araçlarını görüyodum , üzerinde " Fiber Optik Kablo Aracı" yazıyordu.
-
T
quote:
Orjinalden alıntı: ayhansx1
2001'de ne telekomuymuş bu??
quote:
Orjinalden alıntı: Kensei ®
2001 yılında ben Tuncelide asker iken çarşı iznine çıktığımda Telekomun panelvan tipi araçlarını görüyodum , üzerinde " Fiber Optik Kablo Aracı" yazıyordu.
Türk Telekom 1994 den beri var. Neden şaşırdın -
tek döşenen fiber optik faturalar -
fotoşap -
Şehir içini bilemem ama şehirler arası telefon hattı fiberoptik diye biliyorum. Mesela bizim yazlığın olduğu köye fiberoptik geliyor, yol boyunca. -
Bu konuda çok sabırsız olduğunuzu düşünüyorum.Tüm türkiyeye kablo döşemenin ne kadar zaman alacağını bilmeden sorular soruyorsunuz.Az çok döşeniyor ancak evlere kadar fiber optik hayal.Fakat santraller arası yavaş yavaş fiber optik oluyor.Sonra adamlar 1 yıldan beri elemanlarının başka kamu kuruluşlarına geçmesini engellemeye çalışıyor ve değişen sadece neredeyse üst yöneticiler kaldı ki ellerindeki elemanlar hala memur zihniyetinde.Ancak ben ümitliyim en kısa zamanda adsl konusunda bir şeyler olacaktır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oblomòv -- 3 Temmuz 2007; 1:02:02 > -
quote:
hadi onu yapamıyosa büyük semtlerdeki büyük internet kafelere yapsın bu olayı bizde flash diske atarız ne atıcaksak
Önemli olan büyük semtlerde yapılması değil Andolu'da yapılmasıdır. Sonuçta adam bolca kâr ettiği yere kablo döşemek ister. Yakında internette iyileşmeler olabileceğine ben de katılıyorum.
Benzer içerikler
- topa nasıl sert vurulur
- karadem çayı kim üretiyor
- sigara içtikten sonra halsizlik nedenleri
- turuncu sümük
- uyurken tükürmek
- kasım indirimleri ne zaman
- telegram indirim kanalları
- yeşil nasim
- türk çay emojisi
- elektrikli bebek arabası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X