Şimdi Ara

T.TELEKOM TÜM TÜRKİYEYE FİBER OPTİK KABLO DÖŞEDİ Mİ ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • T.TELEKOM TÜM TÜRKİYEYE FİBER OPTİK KABLO DÖŞEDİ Mİ ????
    YOKSA GENE Mİ YALAN

DONY 2 MBİT TEN 20 MBİT E ÇIKACAKTI HIZLAR 2007 SONU VE BU HIZI SAĞLAMAK İÇİN TÜM TÜRKİYEYE FİBER OPTİK KABLO DÖŞENECEKTİ ..

T.TELEKOM TÜM TÜRKİYEYE FİBER OPTİK KABLO DÖŞEDİ Mİ ????
    YOKSA GENE Mİ YALAN

• Benimki şu an 20mbit sende sorun var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mushmula

Benimki şu an 20mbit sende sorun var

başşak geçme sırası değillll
  • Türk Telekom'un bir şeyler döşesiği muhakkak ama fiber optik kablo değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ender53

Türk Telekom'un bir şeyler döşesiği muhakkak ama fiber optik kablo değil.

dostum bende bunu yazacaktım.
  • vaalal bizim konyada fialn bir aralar arabası dolaşıyordu maam hayla sees yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: RapWorld

quote:

Benimki şu an 20mbit sende sorun var

başşak geçme sırası değillll

ya hacı tabi başşak geçilir sen farkına varamadın mı daha yalan olduğunun
  • 2001 yılında ben Tuncelide asker iken çarşı iznine çıktığımda Telekomun panelvan tipi araçlarını görüyodum , üzerinde " Fiber Optik Kablo Aracı" yazıyordu.
  • quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: AyKuT^

quote:

+12545454545
  • Ağaca yaslanma kurur, Doany'e güvenme ölür

Bunlar döşese döşese bize faturada döşerler. 1 metre bakır kablo çekseler şükretmek lazım.
  • TTnet döşeye döşyeye bitiremedi bu fiber optikleri ,milletin yaktı canını ,ama nereye döşüyorlar bilemiyorum bence yanlış yere.
  • hadi onu yapamıyosa büyük semtlerdeki büyük internet kafelere yapsın bu olayı bizde flash diske atarız ne atıcaksak
  • 2001'de ne telekomuymuş bu??

quote:

Orjinalden alıntı: Kensei ®

2001 yılında ben Tuncelide asker iken çarşı iznine çıktığımda Telekomun panelvan tipi araçlarını görüyodum , üzerinde " Fiber Optik Kablo Aracı" yazıyordu.
  • T
    quote:

Orjinalden alıntı: ayhansx1

2001'de ne telekomuymuş bu??

quote:

Orjinalden alıntı: Kensei ®

2001 yılında ben Tuncelide asker iken çarşı iznine çıktığımda Telekomun panelvan tipi araçlarını görüyodum , üzerinde " Fiber Optik Kablo Aracı" yazıyordu.

Türk Telekom 1994 den beri var. Neden şaşırdın
  • tek döşenen fiber optik faturalar
  • fotoşap
  • Şehir içini bilemem ama şehirler arası telefon hattı fiberoptik diye biliyorum. Mesela bizim yazlığın olduğu köye fiberoptik geliyor, yol boyunca.
  • Bu konuda çok sabırsız olduğunuzu düşünüyorum.Tüm türkiyeye kablo döşemenin ne kadar zaman alacağını bilmeden sorular soruyorsunuz.Az çok döşeniyor ancak evlere kadar fiber optik hayal.Fakat santraller arası yavaş yavaş fiber optik oluyor.Sonra adamlar 1 yıldan beri elemanlarının başka kamu kuruluşlarına geçmesini engellemeye çalışıyor ve değişen sadece neredeyse üst yöneticiler kaldı ki ellerindeki elemanlar hala memur zihniyetinde.Ancak ben ümitliyim en kısa zamanda adsl konusunda bir şeyler olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oblomòv -- 3 Temmuz 2007; 1:02:02 >
  • quote:

hadi onu yapamıyosa büyük semtlerdeki büyük internet kafelere yapsın bu olayı bizde flash diske atarız ne atıcaksak

Önemli olan büyük semtlerde yapılması değil Andolu'da yapılmasıdır. Sonuçta adam bolca kâr ettiği yere kablo döşemek ister. Yakında internette iyileşmeler olabileceğine ben de katılıyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.