-İnternet sitesi yaptırdım yapan şirket şifrelerimi vermedi,beni aldattı,sürekli para koparmaya çalışıyor diyorsanız. -Reklama ihtiyacım var diyorsanız -Kurumsallık adına adımlar atmak istiyorsanız -Ben sitemi kendim yönetmek istiyorum diyorsanız -Takıldığım zorluk çektiğim alanlarda web sitesi aldığım firma bir telefon kadar yakın olsun diyorsanız -Kurumsal ve profosyonel bir firma ile çalışmak istiyorsanız
Sizin gibi firmalar için hazırladığımız web paketimiz mevcuttur.
Tüm fiyatlarımıza Alan Adı, Web ve Mail hosting ücretleri dahildir. Fiyatlarımıza KDV dahil değildir. 1 yıllık alımlarda Bonus Kart’a Vade Farksız 2 Taksit 2, 3, 4 ve 5 yıllık alımlarda Bonus Kart’a Vade Farksız 5 Taksit yapılmaktadır.
1 yıllık 361 tl bana göre hiç cazip değil arkadaşım
Aslına bakarsanız bu bağlamda olaya sadece web sitesi olarak bakmamak gerekiyor.
Çünkü biz bu bir yılda müşterimize
-Deneyimli yazılım uzmanları tarafından sınırsız ve kesintisiz destek -68 adet template(kullanıcı dilediği zaman sitesinin renklerini değiştirebilir) -Kullanıcı kimseye gebe kalmadan kendi sitesini kendisi güncelleyebilir -Bunun yanında hosting ve domain ücretinin tahmini tutarı 150 tl civarında olduğunu düşünürsek bu fiyat bence çok uygun.Şu konuda haklı olabilirsiniz biz kullanıcıya hosting ve domaini satıp sitenin içine de uyduruk içerikler atsaydık,destek vaadetmeseydik evet bu rakam pahalı olabilirdi.