Şimdi Ara

t..yol mobil 100/40 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
5
Favori
14.571
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

burda herkesin trendte 100/150 hesabı vardır hocam :)

bir ürün alacagın zaman daima yeni hesap aç al kalsın..

• trendyolda kupon gelmesi için telefon numarası doğrulamak gerekli mi ? doğrulamasak da olur mu?

• realacc kullanıcısına yanıt

telefon doğrulamasına gerek yok.

• Trendyol seni hiç sevmedim... Süt oğlan alışveriş yapacağım kupon vermezsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayret bana da gelmiş gözlerim yaşardı.
    Teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • realacc kullanıcısına yanıt

Doğrulamaya gerek yok yanlız arkadsşın dediği gibi alışveriş yap at kenara yoksa ne gelen olur ne giden

• BlackMon B kullanıcısına yanıt
    Aslında haklı sayılırsınız da neden bu işten ben utanıyorken diğerleri rahat bunu çözemedim...

Maalesef çek dağıtımı konusunda adil davranmıyor çoğu firma ve bu yollara düşüyor çoğu kişi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tubytube kullanıcısına yanıt

Evet mlsf hocam çoğu firma böyle sürekli alışveriş yapılan hesaba veren hiç görmedim

• yok hıcbır hesapta kısıye özeldir

• En son 1 hafta önce sipariş vermiştim. 100/40 gelmiş.

• hayret paylaş kazan için devamlı kullandığım 6 hesaptan 2sine gelmiş. bunlara hiç gelmezdi (en son 25 tl kupon kullanarak alışveriş yaptım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 26 Ekim 2021; 21:39:34 >
  • glory34 kullanıcısına yanıt

mobil kuponlar zaten eski hesaplara gelmiyor sanırım.seni özledik kuponları geliyor

22 eylülde kupon kullanarak alışveriş yaptığım iki hesaba gelmemiş. yine 22 eylülde kuponsuz alışveriş yaptığım ana hesabımda da yok

fakat 23eylül de kupon kullanmadan yaptığım hesaba gelmiş (tek alışveriş)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 26 Ekim 2021; 21:41:6 >
  • seni özledik çıkan varmı arkadaşlar...

• eylülde ilk alışverişi yaptığım hesaba 350/50 visa indirimi gelmiş. alışveriş yaparken kaydımı kaydetmişim. ama 350/50 oran iyi değil gibi. 100/40 vereymiş keşke.

t..yol mobil 100/40
  • Teşekkürler 100/40 mobil gelmiş. Geçen ay kuponla alışveriş yaptığım hesaba gelmiş. skt: 31 ekim

• Gelmemiş.

• Gelmedi ayrıca 1 den fazla kupon var son kullanma tarihi göstermiyor 1 gün kalanı değil de 5 gün kalanı kullanıyor buna çözüm bulan varmi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hesapları nasıl kontrol ediyorsunuz 5-10 hesaptan sonra giriş yapılmıyor. mobildende uğraşılmıyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.