< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
t..yol mobil 100/40 (4. sayfa)
-
-
Trendyol mu adil ve işini iyi yapıyor?
Yıllardır kullanırım daha bir kez bu kuponlardan bana verdiğini hatırlamam.. Neden? Çünkü tek bir hesapla düzenli alışveriş yaparım.. Trendyol da bakar ki bu ne de olsa benim kapımda, bunu beslemeye gerek yok..!!!!
Müşteri hizmetleri üstesinden gelemeyeceği en ufak bir konuda konuyu geçiştirip yardımcı olabileceğim başka konu var mı diyor? Ula., yardımcı olmadın ki..
Trendyol olsa olsa semtlerde kurulan sosyete pazarı olur.. Daha fazlası yok..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bence adil bulmadığın sistemi desteklememelisin. Yani hem yıllardır alışveriş yapıyorum diyip hemde şikayet etmek anlamsız.
Ben taksiye binmeyeli 20 yıl olmuştur. Küçük esnaftan son 20 yılda aldığım toplam ürün 1000tl yi geçmez. Bazı markaların olumsuz yanını gördüm mü bir daha tövbe almam.
Kesinlikle haksızsın demiyorum ama hem şikayet et hemde devam çok tutarsız.
Ben HB'den English home firmasından çarşaf aldım.. Güya Bambuluymuş , ister inan ister inanma ilk yıkama çarşaf makinenin içinden paramparça çıktı. Çarşafla ilgili yorumum HB de defalarca reddedildi. Son genel müdürlüğe telefon ve şikayetvar ilanı sonrası yayınlandı.
Bence asıl şerefsiz ve adi bu tür firmalar..
Trendyolda yorumlarımın %95 yayınlanıyor.. Kötü yorumu basıyorum, genelde anında yayında.
Trendyolun müşteriye kupon dağıtması reklamdır. Bana eşantiyon vermedi diye kızmak ve adil değil demek doğru değil. ama değerlendirmeleri yayınlamasa.. tam şerefsiz derim. Çünkü satıcı ile bir olup müşteriyi kandırıyor anlamına gelir.
Bakma öyle Trendyola sadıkmış gibi göründüğüme, kupon olmasa, fiyat hatası dışında zırnık almam. HB vs içinde öyle.. HB ye minimum %30 geçirmeden alışveriş asla yapmam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxlboy -- 27 Ekim 2021; 8:42:37 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
cok tesekkurler gelmiş 100 e 40
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam uzun uzun yazmışsınız, teşekkür ederim..
Fakat benim serzenişim anlaşılmamış..
Ben HB daha iyi diğeri daha kötü diye bir kıyas yapmadım.. Haa bana kalırsa HB AVM, Trendyol dediğim gibi sosyete pazarıdır.. Bu biraz da kullanıcı deneyimi ile ilgili..
Ben sizin adil deyişinize takıldım.. 50-100-200 tane hesabı olana kuponları yollayıp dur, tek bir hesabı ile ama öyle ama böyle düzenli bir alışveriş yapana zırnık koklatma.. Bunun adı adillik mi oluyor? Ben ne olduğunu yukarıda yazdım..
Gelelim şikayet etmeme rağmen kullanmama, ben vereceği kupon vs için kullanmıyorum.. Biz tüketiciyiz, şu devirde herkes 3-5 liranın hesabını yaparken biz de elimizden geldiğince fiyat fayda karşılaştırması yapıp en uygun yeri bulmaya çalışıyoruz.. Ama bu, eleştiri yapamayacağım anlamına gelmiyor..
Selametle..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir yönden kârdayım param cebimde kalacak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
150ye yakın hesaba baktım diyen adam var Allahım. Nasıl bir tarikatsınız siz.
-
Evt onlar cok eski hesaplardir.
alisveris yapilip 1bucuk 2seneden beri nadasa birakilan hesaplar oldugunu dusunuyorum
Malumunuz 40/100 çeki 4 -5 aylik hesaplara veriyordu şu anlik kesti vermiyor.50/100 çeki ise bir seneden beri veya daha eski alisveris yapilmamis hesaplara veriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 27 Ekim 2021; 10:55:15 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
mobilden uçak modunu aç kapa.
pcde bilmiyorum.
-
950hesap 1kupon:=) 100/50 yada seni ozledik diyenlere itibar etmeyin
-
Konuyu görünce paylaş Kazan kuponunu harcamayı unuttuğumu hatırladım. Kuponlarima girdim, paylaş kazanın tarihi geçmiş ama 100/40 tanımlamış. Bir baglantisi var mınyoksa tesadüf mü bilmiyorum.
Not: Tek Trendyol hesabım var ve aktif kullanıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
950 hesap açıp kupon indirim kovalamak yerine iyi bir lise, üniversite kazanıp adam gibi iş sahibi olmak daha mantıklı değil mi?
-
950 hesap açıp 950 hesabı kontrol etmek normal olarak hamallık !..
iyi bir yazılımcı ise 15-20 dakikasını alır. ki iyi bir işe de sahiptir.
-
ilk 5 binle girilen bir yerden mezunum arkadaşlarım arasında sıcak fırsatlara giren kimse yok, yazılımcı birinin trendyol kuponu kovalamak için 950 hesap açıp kontrol edeceğini de sanmıyorum. hepsi her alışverişini mağazadan ekstra ücret ödeyerek yapar, kuver'e 40tl verir, valeye 50 liradan aracını bırakır, günlük tekne tutar 5-10 binden. kandırmayalım birbirimizi fakirler olarak burada 20-30 kupon derdine düşen insanlarız...
aynı ip'den 950 kere farklı giriş yapmayı engelleyen sistemi de üstün kafasıyla kurduğu otomatik vpn sağlıyordur? bu kafada birisi 40 lira indirimin peşine mi düşmüştür gerçekten? öyleyse de varyemez amca tipi psikolojik bir pintilik sorunu varsa mümkündür.
kız arkadaşıma desem ki 950 hesap açtım kupon kovalıyorum, siteden 20tl'den satıyorum aynı gün konuşmayı bırakır pinti herif deyip.
neyse kendini ilgilendirir kolay gele.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dOmi -- 27 Ekim 2021; 14:8:49 > -
sözüm meclisten forumdan dışarı az da olsa tek tük degişik cinsler çıkabiliyor.
-
zengin olup kleptomani olanlar misali...
-
Açık açık neye göre geldiğini yazmaya devam ederseniz bunlar da hiç gelmeyecek hocam.özelden paylaşalım böyle bilgileri.
-
benim 2019 aralık ayında sipariş vermiş olduğum 3 hesabıma da gelmemiş. başka bir algoritma var bence.
-
tüm parayı tarkanin saçma sapan reklamına harcamış, kupon mupon beklemeyin bu saatten sonra. reklamda reklam olsa sonunda az bisey gözüküyo yazık o paralara ver millete kupon ekonomi zaten kötü millet ucuz biseyler alsın daha büyük reklamın olur. ayrica cem yılmazın hepsiburada reklami daha yaratıcı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X