Şimdi Ara

T10 mu yoksa THOMSON LYRA PDP 2762X'MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 3 gündür bu forumu geziyorum. Bir çok arkadaş iriveri bayağı beğenmiş. Benim aklıma takılan bir kaç soru var bunu yanıtlarsanız inanın çok sevinecem.

1.İ-river t10'un sanırım 90 db snr var doğrumu ve ses gerçekten net ve kalitelimi?
    2.Teknosa'daki incelemiş olduğum THOMSON LYRA PDP 2762X 512 MB MP3 ÇALAR
    üründede snr 103,6 db diyor ama ses kalitesini bilmiyorum ve sanırım artırılabilir hafıza desteğide var diyor. Ayrıca 169 YTL diyor. Sizce i-river T10 mu yoksa Thomsonun bu modelimi?

TIKLA THOMSON LYRA PDP 2762X 512 MB MP3 ÇALAR

Yalnız sebeplerini iyice açıklayın diğer topiklerde okudum ama çoğunda kısa kısa cevaplar yazılmış...
    Mesela arkadaşların bazıları kesinlikle t10 diyor sebebini yazmıyor sizler sebebini açık ve net bir şekilde yazarsanız sevinirim. (mesela kesinlikle t10, sebebi kulaklarımı titretecek ses oranı vs...)

Birde t10 la mesela kadıköye gidiyorum binmiş olduğum otobüs eski belediye otobüslerinden ve çok gürültülü ben müzik dinlerken o gürültüyü duymak istemiyorum. T10 o gürültüyü bastırabiliyormu? (biraz garip bir soru ama siz yinede elinizden geldiği kadar cevaplayın.)

Ayrıca ben genellikle Techno müzik dinliyorum (DjTiesto tarzı vb...) bu müzikleride yüksek ve kaliteli bir ses veren mp3 playerden dinlemek isterim....

HEPİNİZE SAYGILARIMI SUNUYOR CEVAPLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN HEPİNİZE TEŞŞEKKÜR EDİYORUM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi er1923 -- 13 Ekim 2006; 12:49:59 >

• Cevap verecek babayiğit yokmu beaaaa_??
  • thomson'daki snr değeri biraz fazla iddialı gibi geldi bana.. o player'ın eti ne butu ne.. bi yazım yanlışı var sanırım..

t10,çnkü renkli ekran, tek pille 53 saat, yüksek ses kalitesi, yüksek ses çıkışı (18mw+18mw), srs wow vs.vs.

thomson'ın da da dandik birşey olduğunu sanmıyorum.. ama bilgim yok nasıl bi alet olduğu konusunda..

ayrıca o belediyenin bilmem kaç model dizel ikarus motorlarının sesini anca izolasyonlu kulaklıklarla tam olarak bastırabilir ve müziğin zevkine varabilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXcom_Zkko -- 13 Ekim 2006; 15:01:36 >
  • iyi bir cihazın yanında ,iyi bir izalasyonlu kulaklık şart,yoksa o otobüslerde motor gürültüsü dinleme şansın yüksek.
  • Arkadaşlar THOMSON LYRA PDP 2762X'i satın aldım Tabi korkarak aldım ses kalitesi iyimi kötümü diye ama korktuğum olmadı. (TEKNOSA 169 YTL) Teknosanın Kadıköydeki iki mağzasında bulamadım Maltepe carrefourdaki teknosa mağzasında buldum.

ses kalitesi beklediğimin üstünde çıktı.

Sağolsun daha önce bir arkadaş incelemiş.

TIKLAYIN İnceleyin

Ayrıca kutusunda fransızca bir yazı yazıyor. Yazıda 100 Db felan yazıyor ama fransızca olduğu için tam olarak ne söylediğini çözemedim. Ha birde içinden çıkan türkçe kullanma klavuzunda max sesle dinlemek kulak sağlığınız açısından iyi olmayabilir felan yazıyor parantez içinde de (100Db) yazıyor.

Daha doğrusu şöyle diyeyim kendi kulaklığı biraz kötü ama ben bilgisayarımda kullandığım Philips marka Dj kulaklığıyla dinliyorum ses manyak çıkıyor. baslar felan bana göre mükemmel. Sizin beklentinizi bilemem.

Hayırlı günler

• Hayırlı Olsun!!!
  • Sağol arkadaşım
  • güle güle kullan bi ara t10 la kıyaslama fırsatın olursa kıyasla derim.
  • Thomson ilk mp3 playerı üreten firmaydı galiba.
  • Walla bende forumda okudum mp3 formatını bulan ilk firma diye ancak ne kadar doğru orasını bilmem..mp3 playerı ilk bulan oldgunu zannetmem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snairs -- 16 Ekim 2006; 14:55:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdinc8

Thomson ilk mp3 playerı üreten firmaydı galiba.

ilk mp3 player üreten firma NAPA idi diye hatırlıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.