Öncelikle herkese selamlar.Samsung galaxy tab3 lite(t113) android 4.4.4 sürümünde bir cihaz ve bazı programları android düşüklüğünden dolayı açamıyorum.İnternetten araştırdım ve aşağıda linki olan t113 tableti android 7.1.1 yapan bir adam gördüm.Sorum şu tableti 7.1.1 androide yükselttikten sonra (başka bir cihazın Rom'u yüklenerek)yeniden t113 ROM u atarak eski haline getirebilirmiyim,yada bu işlemin bir zararı olurmu?Şimdiden teşekkürler... Video: |
Samsung Galaxy Tab 3 Lite SM-T113'ü Android 7.1.1'e Yükseltme
Samsung Galaxy Tab 3 Lite SM-T113 model cihazınızın işletim sistemini Android 7.1.1 sürümüne yükseltmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
- Samsung SM-T113 cihazınızı yedekleyin. Önemli verilerinizi harici bir depolama birimine veya bulut hizmetine yedeklediğinizden emin olun.
- En son sürüm yazılımını indirin. Samsung'un resmi web sitesinden SM-T113 için Android 7.1.1 sürüm yazılımını indirin.
- Odin Flash aracını bilgisayarınıza indirin ve kurun. Odin, Samsung cihazlarına yazılım yüklemek için kullanılan bir araçtır.
- Cihazınızı Odin moduna getirin. Cihazınızın tamamen kapalı olduğundan emin olun. Ardından, Ses Kısma tuşu, Ana Sayfa tuşu ve Güç tuşuna aynı anda basılı tutarak Odin moduna getirin.
- Cihazınızı bilgisayara bağlayın. Cihazınızı USB kablosuyla bilgisayarınıza bağlayın.
- Odin'i çalıştırın ve seçenekleri belirtin. Odin'de "AP" sekmesine tıklayın ve indirdiğiniz yazılım dosyasını seçin. "Otomatik Yeniden Başlatma" ve "F. Zamanlama Geri Yükleme" seçeneklerini işaretleyin.
- Yazılımı yükleyin. "Başlat" düğmesine tıklayarak yazılım yükleme işlemini başlatın. İşlem tamamlandığında Odin'de "PASS!" mesajı görünecektir.
- Cihazınızı yeniden başlatın. Cihazınız yeniden başlatıldıktan sonra Android 7.1.1 sürümüne yükseltilmiş olacaktır.
Notlar:
- Yazılım yükleme işlemi sırasında cihazınızı kapatmayın veya bilgisayardan çıkarmayın.
- Yazılım yükledikten sonra cihazınızın ayarlarını sıfırlayarak olası sorunları giderebilirsiniz.
- Bu yöntem sadece Samsung Galaxy Tab 3 Lite SM-T113 cihazları için geçerlidir. Diğer cihazlarda denemeyin.