Şimdi Ara

T26E4 SUPERPERSHING

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • T26E4 almayı düşünüyorum nerde görsem delik deşik olmuş ama hiç hp azalmamış oluyorlar. 10 tier tanklar bile deliyor ama zırhı gitmiyor. Bu tank benim olmalı ancak siz değerli arkadaşlarımın yorumlarını almak istedim...

İyi oyunlar...

• SP tier 10 tanklarla savaşmıyor ki?

önden troll sayılabilecek bir zırhı var ama beyni olan herkes deler sp yi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • efexxxefe E kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    sen bir kere kafaya koymuşsun kim ne derse desin onu sonunda alırsın :))
    herkesin oyuna bakış açısı farklıdır. kimisi Clanı için en iyisini yapmaya, kimisi en çok damage vurmayı, kimisi en hızlısı için vs vs :))
    ben mesela 1940 tarihsel olarak bakıyorum çünkü o dönem en iyi TANKLAR Almanlarda idi ama oyun Rus yapımı olduğu için, mecburen herkes Rus ağacına yöneliyor :)
    ama benim gözümde hep ALMAN tankları olmuştur çünkü Tankları TANK'a benziyor :) dış görünüm benim için çok önemlidir yani kısaca ZEVK meselesi olayına dönüyor olay :))
    Rast gele...
  • 8 tier tank 10 tier ile savaşmıyormu? Platoon savaşlarında herhalde hiç görmedin ? Oyunda her tank 3 sn içinde garaja gidebiliyor ona bişey demiyorum sadece tank ile ilgili detaylı yorumları merak ettim. Ayrıca Alman tanklarını seviyorum ben sadece milletin atıp atıp delemediği bu tank hakkında yorumlarınızı beklıyorum.
  • keşke t26 değilde e25 alsan bunu t26 biz görev sonucu bedeva aldık garajımda yatıyor günün iki katlarını dahi oynamıyorum t26 - is6 bunları görevlerde vardı bedava aldım ikiside bence tam bir fiyasko o paraya e25 alsan üstünede 3 tier t127 alsan baksen keyfe gerçi hiöç parayla atank almadım ama bütün hediye tankları aldım nerdeyse t127 üç tier al keyyifle oyna e25 harika hele gerisi hikaye löwe -t34-t26-is6-112 bunların hepsi typ59-34-3 bunlara para vermeye deymez typ59 napcan kas bitane obj416 iki tane typ59 eder ama e5 tarzı kasacagın tank yok belki az biraz jagpanter yaklaşıyor ama e25 çok daha üstün t127 3. tierin belalısı pz1c gold ahadi atsa zırhını delemiyor gerçi t27 yerinede m3 stuart kasabilirsin e 25 dengi td yok
    ayrıca t26 yı yine kendi 170 mm topu taretten güle oynaya deliyor zırhında iş yok yani
  • ha bu arada gold atmazsan eger 7 seviye agır tankları bile delemiyorsun çok detaylı yerlere sıkarsan belki delersin ama rakiplerde hiç bir zaman sabit durmuyor armut toplamıyorlar onlarda sana sıkıyor t26 fiyasko is6 fiyasko o yüzden beleş dagıttılar hasar oranı ve yükleme çok vasat sadece is6 yükleme çok güzel o ayrı ama onunda topu 175 mm oda 8 tierleri delemiyor
  • valla kaan kardeşim e25 i kullandım sürekli motor yanması ve beklemeyi sevmediğim için satmıştım evet pişman oldum ama ne bileyim t26e4 gördüğüm tanklar kolay kolay ölmüyorlar ve zırh engelleme hasarı baya fazla, bu da güzel para kazandırıyor. Gold atsan da fazlasıyla karşılıyor kredi. Ayrıca 6 Küsur saniyeye indiğini duydum ve bu yükleme süresi bence mükemmel. Ben 175 mm top ile neler neler vurdum. Tankların nerelerine atılacagını zaten düşük seviye toplarla öğrenirsin. Bende tank delme problemi yok yani. Hulldown mu nedir bu tankın kafa eğme açısı baya da fazla oldugundan çok hoşuma gidiyor. 23 k savaşı olan biri için artık tankların neresınden deleceği merakı olmamalı bu yüzden bana göre topu gayet güzel :D ayrıca bende 112 var fakat fiyasko konusunda sana katılmıyorum bence 8 lerin içinde en iyi sektirmeye sahip tanklardan biri. Yeterki alt plakayı görmesinler :D :D :D
  • Ayrıca ben t26e4 diyorum sen bana t-127 diyorsun :D
  • 1-3 tierler arası Kral tank ise t18 dir :)
  • 7 tier ağır tankları delemiyorsam gel vs atalım istediğin 7 tier i al bakalım kardeşim efexxefe kullanıcı adım. Eklemeyi unutma!
  • gelsen yine de e25 al otomatik yangın söndürücü takarsın bu yı t26 beleş dağıttılar bize 3 tierde ltp-t15 beleş dağıtıldı ama t127 vermiyolar is6 t2light typ59-typ62-kv220 bunları adamlar hep beleş verdiler ama o kadar görevden bi tane e25 vermediler
    ayrıca ciddi bir soru tek tek te hiç hayatında arl44 patlattın mı yada m4a8e2 bunların ikiside teke tekte eger gold atmazsan seni,n t26 patlatıyorlar ama sen o t26 nın 170 lik topuyla bunları delemiyorsun gerçi arl teretten deliniyor ama eger rakip hareketliyse arl t26 yı garaja gönderiyor
    ayrıca teke tekte bu sözde 8 seviye tank blackprinci-tigerp yide delemiyor hatta mesafe uzaksa jagpanteri-jagpanter4 bile delemiyor
  • kısacası bu tankı herkese beleş verdiler is6 ve t26 garajlarda yatıyor gold atarsan iyi tank birazda uzak oyna ti çok zayıf t26 dahi teretten deliyor 6 seviye tanklardan vk36 hariç taretten hepsi deliyor t26 bunu deyim dedim t127 demem de şundan hani e25 ucuz ya artan paraya t127 alınabilir açısından yoksa fcm de çok iyi tank yoksa 3 seviyede iyede para kasar
  • quote:

Orijinalden alıntı: efexxxefe

T26E4 almayı düşünüyorum nerde görsem delik deşik olmuş ama hiç hp azalmamış oluyorlar. 10 tier tanklar bile deliyor ama zırhı gitmiyor. Bu tank benim olmalı ancak siz değerli arkadaşlarımın yorumlarını almak istedim...

İyi oyunlar...

1. si bu oyuna 1 kuruş para vermeden oynamanızı tavsiye ediyorum.

2. Ben yetişkin insanım, sana bunu sormadık derseniz, test sunucusunda oynamadan premium tank almayın. Çünkü geri iadeleri olmuyor. Bizzat oynayıp kararınızı verin.

Neden oyuna para vermeyin diyorum, cevabıyla ilgileniyorsanız tek tek sorun anlatalım.
  • thales_ kullanıcısına yanıt
    neden vermeyelim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna yeni başlayanlar para pul yatırmadan nasıl oynanıyor bana özelden sorabilir, memnuniyetle cevaplarım.
  • Özelden sorun dememin sebebi şu, herkesin amaçları ihtiyaçları gerekçeleri aynı olmayabilir. Bu bakımdan bana soracağınız sorular lütfen neden niçin gibi bir iki kelimelik olmasın. Meramını güzelce anlatarak tavsiye isteyen yeni oyunculara kapım her zaman açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thales_ -- 20 Ekim 2014; 16:05:54 >
  • Zevk benim kardeşim 23 bin savaş yaptım acemi değilim basarım parayı alırım işlerden oyuna pek vakit bulamıyorum tank kasıp zaman harcamak istemiyorum ıkı saat belki oynaybiliyorum hafta içi. Benim için önemli olan zaman. Ha sen o uyarılarını oyunu bilmeyen acemilere yap. Yap ki 8 tier para verip dağlara taşlara sıkmasınlar! :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efexxxefe

Zevk benim kardeşim 23 bin savaş yaptım acemi değilim basarım parayı alırım işlerden oyuna pek vakit bulamıyorum tank kasıp zaman harcamak istemiyorum ıkı saat belki oynaybiliyorum hafta içi. Benim için önemli olan zaman. Ha sen o uyarılarını oyunu bilmeyen acemilere yap. Yap ki 8 tier para verip dağlara taşlara sıkmasınlar! :D

"T26E4 almayı düşünüyorum nerde görsem delik deşik olmuş ama hiç hp azalmamış oluyorlar. 10 tier tanklar bile deliyor ama zırhı gitmiyor."

Bunu okuyunca seni yeni oyuncu zannettim. Şimdiye kadar testte bu tankla oynama fırsatın olmadıysa, şu anda test açık, alıp deneyebilirsin. Zırhı güzel bir tank. buna karşın diğer orta tanklara nispeten hantal yapısı ile normal mermisinin yetersiz penetrasyonu birleşince ortaya dikkatli oynanması gereken bir tank çıkıyor. Vaktiyle test serverında oynadığım, bende soru işaretleri bırakmış bir tanktır. Alıp denemek en güzeli.

• 175 sana her türlü yetiyorsa bu bakımdan sorun yok demektir. Yeterince oyun bilgin var ve tankları tanıyorsan böyle seçimler zevk ve tarz meselesi. Neticede birinin beğendiğini bir başkası beğenmeyebiliyor. İyi oyunlar
  • valla 3. seneye giricem oyunda neredeyse ama test server a falan hiç girmedim sadece oyuna girip standart savaş yaptım. İşten güçten fazla giremiyorum ama izin dönemlerinde başından kalkmıyorum. Şöyle söyleyeyim 175 lik top ile 10 tierlerin bazıları hariç tüm tankları delersin yeterki atacağın yeri bil. Bizler artık çakallaştık bu işte :D t26e4 tabii ki deliniyor ama öne sıkan noobları gördükçe kullanan adamlar aşka geliyor resmen :D hele hele geç dolduran bi top sizi delemediğinde ona saldırmanın zevki çok başka. Ben özellikle hulldown ı iyi yaptıgı için beğeniyorum ama test yükleme ile uğraşmayıp gidip alıcam yeteri kadar araştırma yaptım :D kredisi de yüksek diyorlar. Ee daha ne isterim :)

İyi Oyunlar...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.