Şimdi Ara

T26E4 SUPERPERSHING (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam t26e4'ün top çok sıkıntılı, o yüzden zırhı iyi, ama delinmez değil, sıkanlar işi bilmiyordur. kötü tank değil genede iyi para getirir, ama diğer ortalara göre yavaştır. en iyi premium type 59, rakibe karşı en büyük avantajı bu tank sağlıyor, parayıda merkez bankası misali basıyor, başka hiç bir tank bu kadar torpilli değil, gavurun deyimiyle "roflstomp" tank. gel gör oda satılmıyor, eğer kod bulabilirsen oda 600 eurodan aşağı gitmiyor. illa premium alayım keyif yapayım diyorsan is6 daha iyi duruyor genelde, zırh olarak t26e4'ten çok daha iyi, topu konusunuda premium sıkarak hallediyorlar.
  • efexxxefe E kullanıcısına yanıt
    testte oynadım 9.4 de yani gayet güzel tank benim hoşuma gitti bu alet 170 deliypr normal ap ile ama oda yeterli aslında çok kötü değil mm kötü değil zaten tier 6-7 leri rahat deliyor tier 8-9 için her maç 5 gold ayırsan yeter ki bu tankla 10 gold sıksan boş sıkmamak şartıyla zarar le etmiyorsun tek sıkıntı hızlı tanklara alıştığımdan mıdır nedir bana biraz yavaş geldi cerez niyetine eu daki hesapta almayı düşünüyorum bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mıçanadam -- 21 Ekim 2014; 17:14:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstündeki soba borularından rahatlıkla damage yiyiyor zırhıda eskisi kadar sağlam değil zaten nerf yedi nerflendikten sonra altınla satılma seçeneği çıkmıştı direkt sattım su-122-44 aldım daha keyifle oynuyorum şimdi SP para verilecek tank değildir onun yerine jgtiger8.8 yada IS6 almanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE

Üstündeki soba borularından rahatlıkla damage yiyiyor zırhıda eskisi kadar sağlam değil zaten nerf yedi nerflendikten sonra altınla satılma seçeneği çıkmıştı direkt sattım su-122-44 aldım daha keyifle oynuyorum şimdi SP para verilecek tank değildir onun yerine jgtiger8.8 yada IS6 almanızı tavsiye ederim.

kardeşim bende vardı zaten çok memnunum mükemmel bi topu var 175 delme olsa da bayılıyorum ve çok güzel sektiriyor :D beni ekle de takım atalım akşamları senınle :)
  • efexxxefe E kullanıcısına yanıt
    Forumda ki nickiniz ile oyunda ki nick aynı mı

• Aynen dostum efexxefe

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.