Şimdi Ara

T3 Dergisi : İnce PS3 Bahara geliyor ( Resimli ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tipi hosuma gitmedi ama donanım olarak değişikliğe giderlerse cok büyük haksızlık olurr
  • tombul ps3 üm daha güzel bu ne böyle biraz kalıplı olur ps3 dediğin ip incecik....
  • Çok tipsiz olmuş , karizması yok. Şişkolar daha iyi olur.
  • PS3 ün ön kapağını çıkartıp arkasına Wİİyi yapıştırmışlar gibi duruyor hakikaten çok tipsiz
  • ram arttırırsa birdaha ps serisi almam ben. haksızlık olur o zaman diğer modelleri alanlara
  • quote:

Orjinalden alıntı: quatronic

ram arttırırsa birdaha ps serisi almam ben. haksızlık olur o zaman diğer modelleri alanlara

Bak işte benim kafamı en çok kurcalayan konu da bu işte Ben aynı yazıya ( Not enough memory ) yeteri derecede hafıza yok yazısına Kalın psp'de web de sörf yaparken ara sıra şahit olmuşluğum var ! Peki ne mi oldu ?! Adamlar Yeni Psp slimler de Skype için ram artırımına gittiler ve
    ( 32 mb'den ) ==> ( 64 mb'a ) geçiş yapıldı ! Dediğin gibi iyi mi olur Kötü mü olur Artık allah bilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ps3_Ology -- 5 Şubat 2008; 12:59:05 >

• beyler ram artıtılsa filan hiç birşey olmaz.dişe dokunur bişey olmaz,aynı oyunları aynı kalitede oynamaya devam ederiz:)
  • ekran kartı değiştirelebilir nvidia nın en son çıkanı gibi bişey 45 nm da çalışıcak. cell ile beraber oha dedittirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memphis1tr -- 5 Şubat 2008; 14:55:41 >
  • valla ps de pc ye dönüşmüye başlıyor gibi her 6 altı ayda sistem update olmazki konsol bu inşallah öle birşey yapmazlar
  • konsol update ile genelde eksiklik gidermiyolar, ekstra özellik ekliyorlar.
  • Yandık Biz Artık yeni 4 boyutlu tvler çıkar onuda alırız

Rami fazla olan ps3 çıkar onuda alırız

Dualshock 3 onuda alırız
    (aldık)

Nereye kadar kardeşim durun artık
  • Şaşkınlık içerisindeyim. Oysaki hiç beklemezdim(!)

• hiç estetik olmamış.Umarım böyle çıkmaz
  • bakalım zaten o zamana anca alırım
  • bunlar fake resim yaw yalanlandı diye biliyorum eğer ram artarsa gercekten sony kadar şerefsiz bir firma olmaz cünkü 1 milyarlık makinalar cebimizde atlıyor
  • yoo ram artarsa hiçbir şekild eetkilenmiyorsunuz sadece oyun oynamak dışındaki şeyler daha hızlı olur
    loadingler hızlanır
    kimsenin cebinde makine falan patlamaz
    kimsenin şerefi hakkında atıp tutmayın
    psp slimin de rami fat ten daha fazla
    fatler patladı mı?
  • PSP slimde ram artırılmadı UMD nin önbellegi artırıldı sadece UMD li film yada oyun oynarken yükleme süreleri kısılıyor o kadar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miex

PSP slimde ram artırılmadı UMD nin önbellegi artırıldı sadece UMD li film yada oyun oynarken yükleme süreleri kısılıyor o kadar.

Psp slim'ler 64mb oldu arkadaşım ! umd ile ne alakası var ? SKYPE pspfat ler de çalışmıyor !
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ps3_Ology

quote:

Orjinalden alıntı: Miex

PSP slimde ram artırılmadı UMD nin önbellegi artırıldı sadece UMD li film yada oyun oynarken yükleme süreleri kısılıyor o kadar.

Psp slim'ler 64mb oldu arkadaşım ! umd ile ne alakası var ? SKYPE pspfat ler de çalışmıyor !

Of..

PSP rami 64 mb falan olmadı PSP nin rami 4 mb mı ne.

PSP nin UMD cache si yani önbellegi 64 MB oldu. Bu sadece UMD oyun ve filmlerin yükleniş sürelerini hızlandırır bilmeden konuşmayalım.
  • sony ye kimse nin kizmaya hakki yok,teknik cok ilerliyor ve cok hizli oluyor, bakiyoruz ki makina eskimis aniden bence sony haklidir ne yapsa yeridir bakin mikromazot a ilkönce gereksiz dedigi hdmi li makinalari nasil cikartti bu hdmi nin yüzünden binlerce kisi yeni makina aldi elinde hdmi siz makina oldugu halde, bende dahil xbox720 ye de blugrey i sokacak eli mahkum cünkü talep ona
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.