Şimdi Ara

T3 Dergisi : İnce PS3 Bahara geliyor ( Resimli ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Miex

quote:

Orjinalden alıntı: Ps3_Ology

quote:

Orjinalden alıntı: Miex

PSP slimde ram artırılmadı UMD nin önbellegi artırıldı sadece UMD li film yada oyun oynarken yükleme süreleri kısılıyor o kadar.

Psp slim'ler 64mb oldu arkadaşım ! umd ile ne alakası var ? SKYPE pspfat ler de çalışmıyor !

Of..

PSP rami 64 mb falan olmadı PSP nin rami 4 mb mı ne.

PSP nin UMD cache si yani önbellegi 64 MB oldu. Bu sadece UMD oyun ve filmlerin yükleniş sürelerini hızlandırır bilmeden konuşmayalım.

kardeşim burda bilmeden konuşan tek kişi sensin seviyesizlik yapma sen şundan ne anlıyorsun

The Internet telephony service is available only on the new Slim models due to the memory limitations of the original hardware; the PSP Slim has twice the RAM, at 64MB, of the original PSP model. Once the firmware has been updated, users need to register for the service, and use a headset and remote control to chat.

kaynak:http://www.gamespot.com/news/6185289.html?tag=result;title;0

not:UMD 'nin hızlandırılışı da bambaşka bir olay o da yapıldı

• PSP nin rami 64 mb a çıkarıldı aslen 32 mb di fakat oyunlarda kullanılabilir rami 4 Mb diye biliyorum aksi bir söylem olmadıgı sürecede bişey diyemiyorum iyi geceler.

Ona bakarsak N70 inde rami 32 mb, işlemcisi 220 mhz. PSP nin verdigi grafigi verebilir mi? veremez.
  • Bilmemek ayıp değil öğrenmemk ayıp...
  • yazmicam yazmicam dedim dayanamadım. arkadaşlar açınız bakınız bi allaşkına ps3 ün söküm videolarına. bir tane boş yer var mı içinde? ha tamam kalın kasa ps2 boştu onu biliyoz. ama bu farklı.

güç kaynağını dışarıya alsan, blu ray okuyucuyu incesinden peki usbler, hdmi girişi çıkışı falan o kadar bluetooth wireless adaptöyüle beraber o hayvan gibi anakart nereye sokulacak. bir cd alın elinize boyutunu oranlayın bakalım. lan bu ps2 slimden de ince bazı yerleri. acaip sinir oldum t3 e. anasını satim mac cilerin dergisi işte, hayvan gibi tasarımcıları var adamların, dergiye bi kere bakan anlar bunu, çizmişler fotoşopta... ben de çizerim anasını satim çizmesine, ama gel küçült sen bunu bu halle. bu kadar incelebilmesinin tek yolu çığır açmış bir soğutma teknolojisidir. artık sıvı azot kullanırlar... mümkün değil demiyorum ama oha diyorum. ha bunun hdd si de var daha.. onu unuttum. bazılarınız hayvan gibi ince vaio lar var diyebilir. evet var, hatta türkiyede sadece 3 tane olan bi model var 11". inanamıyosun görünce. inceleme şansı buldum, bizim genel müdürün vardı. ama onun ethernet kartı yoktu, cd rom u yoktu, usb si var mıydı hatırlamıyodum ve işlemcisi ısınacak bi model değildi. yok yav yok... sevmiyorum böyle bir şey üzerinde kilitlenip kalmayı.

inanmayın. bunlar sansasyonlar...

şunu da son kere söyliyim, yok 65nm yok fazla ram falan... arkadaşlar ps3 ün ram normal ram değildir. 256 mb ram az falan diyen bazıları falan oluyo. 256mb cache o. öyle kolayca arttırılabilecek ucuz bir şey değil. hem şu da var, en düşük modelde normal şekilde çalışabilecek şekilde yapılmak zorundadır. öpüyorum kib ltfn tşk bye pls.

• fake
  • PS3 slim'in çıkması için daha erken ps2 slim bile ps2 çıktıktan 4 sene sonra çıktı
  • hadi canım inanmam
  • Wii ye benzemiş. Siyah rengi yokmu bunun
  • resimler çok kolpa olmuş hiç sanmam(sanmayı boşver imkansız*) ki bu kadar ince olabilsin.. (bkz: microsoft xbox 360'ı küçük yapayım derken batırdığı ve bi dünya sorunla uğraştığı ısınma olayı)

ayrıca o incelikte dik tutulmaz o alet neredeyse rüzger esse devrilir.. ama ps3 slim mutlaka ama mutlaka çok daha fazla ısınacak.. yani ps3 server kadar güçlü ve laptop kadar ince olacaksa devrim yaratacak ısınma çözümleri üretmeleri lazım..

ama mutlaka slim yapacaklar bunların slim mlim ps one'dan beri hepsini toplayan manyak insanlar var..

kırılır kırılamaz muhabbetine gelince sony sattığı ps3lerden zarar yapıyor, para oyunlardan geliyor.. firma kendi sistemini neden kırdırsın şaçmalamayın..

* hiç bir şey imkansız demeyin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: razz_raziel

resimler çok kolpa olmuş hiç sanmam(sanmayı boşver imkansız*) ki bu kadar ince olabilsin.. (bkz: microsoft xbox 360'ı küçük yapayım derken batırdığı ve bi dünya sorunla uğraştığı ısınma olayı)

ayrıca o incelikte dik tutulmaz o alet neredeyse rüzger esse devrilir.. ama ps3 slim mutlaka ama mutlaka çok daha fazla ısınacak.. yani ps3 server kadar güçlü ve laptop kadar ince olacaksa devrim yaratacak ısınma çözümleri üretmeleri lazım..

ama mutlaka slim yapacaklar bunların slim mlim ps one'dan beri hepsini toplayan manyak insanlar var..

kırılır kırılamaz muhabbetine gelince sony sattığı ps3lerden zarar yapıyor, para oyunlardan geliyor.. firma kendi sistemini neden kırdırsın şaçmalamayın..

* hiç bir şey imkansız demeyin..

kırılır kırılmaz muhabbetinde şöyle bişeye rastladım ne kadar doğru bilmem

Instructions:

1. Put the .TIF on a USB (download below)
    2. Put a game in the PS3.
    3. Insert the card with the .TIF exploit and go to "Photo icon" ... let it load.
    3. Try to start the game and it should just lock up.
    4. Take the USB out and the game should continue loading.

demiş ecnebi bi arkadaş yasak olabilir diye programın linkini vermiyorum böyle bişey olurmu olmazmı bilinmez tabi bi denemek lazım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.