Şimdi Ara

T3 Dergisi : İnce PS3 Bahara geliyor ( Resimli )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • T3 dergisi birşey yazıyor ise ki kendileri SONY'ye yakınlıkları ile bilinirlerDoğruluk payı %99 varsayılabilir
    Malumunuz SONY hep inceltmeyi sever Örn : ps1-ps2-psp ve sıraaaaaaa.... PS3'te
    Resimler şimdilik tahmini resimler ! Ama son bir açıklama daha var çok çok önemli !!! Oda şu kaynak da vericem altta SONY bu soylentiler için sadece YORUM YOK demiş

Şahsi Yorumum : SONY , ( Psp slim ) örneğinde ki gibi RAM artırımına gidebilir !!!

Kaynaklar :http://www.t3.com/news-gallery?articleId=5165
    http://gaming.monstersandcritics.com/ps3/news/article_1389724.php/Sony_offers_%91no_comment%92_on_Slim_%26_Lite_PlayStation_3_rumours

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ps3_Ology -- 4 Şubat 2008; 22:25:17 >

• İnceldikçe sorunlar çoğalabiliyor.Bence bu hali daha iyi.Sanki incelse cebimize koyup taşıyabileceğiz.
    Haber için teşekkürler.
  • Birşey değil Unutmadan aklıma geldi PSP SLİM ler 32 MB'dan 64'e çıkartıldı . yanında skype vs... Benim tahminim PS3'de SONY ram artırımına gidebilir !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ps3_Ology -- 4 Şubat 2008; 22:17:42 >
  • Umarım doğrudur bir de kırılırsa şu cihaz daha durduran olmaz ps3 ü
  • Kırılmak yada kırılmamak işte bütün mesele bu Ama yine benim tahminim OYUN SAYISI FAZLA olmadıkça SONY izin vermicek . Bence firma isterse kırılır...Çok enteresan ama SONY satış patlaması yapabileceğini bile bile kırdırtmıyor konsulunu . Tekrar aklıma oyun sayısı geliyor başka sebebi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ps3_Ology -- 4 Şubat 2008; 22:34:28 >
  • eee ozaman şimdi bizim aldıgımız ps3 ler ne olacak...ooooo....yok 80lik yok 120 lik yok ince buna para dayanmayacak....
  • Bu kadar incelik abartı olmuş.. Bu kadar güce bu boyutlar yemez abicim.. Bir başka baharda görebilriz belki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • heralde fiyatıda ucuzlıyacaktır şunun şurasında bahara ne kaldı ki?

sevindim
  • haber verilmişti ama :) haber muhtemel ama resim tamami ile temsili gayri resmi bir tasarımdır
  • evet daha önce tarafımdan verilmişti :)) arkadaş forumda yeni arama yapma yerine direkt konu açmış :))http://forum.donanimhaber.com/m_20820060/tm.htm
    quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

haber verilmişti ama :) haber muhtemel ama resim tamami ile temsili gayri resmi bir tasarımdır
  • yeniyiz hoş görün artık . KONU KİLİTLENEBİLİR !
  • hoşgeldin. sadece konu kirliliği olmasın diye belirttim. çünkü forum çok karışıyor. tekrar hoşgeldin..
    quote:

Orjinalden alıntı: Ps3_Ology

yeniyiz hoş görün artık . KONU KİLİTLENEBİLİR !
  • Hoşbulduk haklısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: myfranco

İnceldikçe sorunlar çoğalabiliyor.Bence bu hali daha iyi.Sanki incelse cebimize koyup taşıyabileceğiz.
    Haber için teşekkürler.

Bencede...
  • hiç yakışmamış

egzotik karizmatik gizemli ( ) siyah renginden çıkmamalı ...
  • alıştık artık sony hep yapıyo bunu iyimi yapıyo kötümü meçhul elinde ps3ü olanlar için üzücü olmayanlar için güzel haber diyebiliriz ama yinede iyi haber

not: ps3üm yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: magicool

heralde fiyatıda ucuzlıyacaktır şunun şurasında bahara ne kaldı ki?

sevindim

O anca son bahara çıkar, yılın 3. çeyreği çıkacak diyor çünkü.
  • ben bu slim ps3 almazsam gözlerim acik gider gel sonbahar gel , o zamana kadar oyun da bollasir yheyttttttttttt tutmayin beni
  • şimdiki hali çok daha iyi görünüyor resimdekilerle...
  • Wİİ'nin yandan yemişi gibi duruyor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.