Bildirim
t300 gprs
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Selam Evet Bilgisayara da Kızıl ötesi Cihat takman lazım Kablo için Driver i yoK kızıl Ötesi driver iwww.sonyericsson.com/tr/ adresinden bulabilirsin..
Yada BeniM sitedenwww.gprs.tr.cx ten programlar Bölümünden T65 driver i çek kur onun içinde bütün teller için driver var Tabi t300 içinde Var.. -
tesekkurlerhttp://www.amedya.com/STORE/product.asp?urunkodu=7 adresindeki icat sizce uygunmu fiyat acisindan? bide telsim normal faturali hatmi alicaz gprs icin aycell öldü kapattim telsim alicam -
alacağın irda kızl ötesi kablonun yanında genelde driver cdsi çıkıyor,win xp kullanıyorsan zaten otamatik tanınıyor,bende aynı telefondan kullanıyorum söylenenin aksine ırda ile internete çok hızlı giriyorum,bağlantı sağlam ise 4 kb ile veri alabilirsin.. -
tamam o zaman ben ordan alim onu butun modellerin driverleri varmis cdsinde saol kardes sorun yok dion yani :) -
her türlü bağlarsın kardeşim
1. serial port ->kazıktır 3den fazlaya alırsan- ve stabil değildir kopar gider falan kötü
2. tel'in USB kablosu - cihaz olmadan doğrudan bilgisayara bağlarsın- fabrika satış fiyatı 50milyon
3. kızılötesi portu-bilgisayara- bendeki 20dolar+kdv falan model de verebilirim icq'den
bu 3ünün de driver'ı var 1'incisinin yasadışı, 2.si pakette, 3.sü sonyericsson.com'da
ben hepsini kullandım ve kızılötesini kullanıyorum şuan ve kesinliklee tavsiye ediyorum
ayrıcaücretsiz programlar var aynı sitede bedavaya resim editleyio telefona göndermeye yarıyor falan 4 program var toplam ve sadece KIZILÖTESİ nde çalışıyor programlar -
bende kizilotesi aldim program ariyom cdsnde var ama hata verdi sonrada tekrar telsimi acacam :) yardimlariniz icin tskler.. dediginiz diger programlar nerde bendeki cdde melodi logo falan bi ton program ve dosya var ama cozmek icin biraz urasmak lazim :) -
sony ericssonun sitesinde neresinde bu program yaw direk link verebilirmisiniz yüklemek için? -
ya buldumda tam 17mb :) diaLup paketimde bitti bunu 146dan yüklersem baya girer ya :( -
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by yelda</i>
<br />her türlü bağlarsın kardeşim
1. serial port ->kazıktır 3den fazlaya alırsan- ve stabil değildir kopar gider falan kötü
2. tel'in USB kablosu - cihaz olmadan doğrudan bilgisayara bağlarsın- fabrika satış fiyatı 50milyon
3. kızılötesi portu-bilgisayara- bendeki 20dolar+kdv falan model de verebilirim icq'den
bu 3ünün de driver'ı var 1'incisinin yasadışı, 2.si pakette, 3.sü sonyericsson.com'da
ben hepsini kullandım ve kızılötesini kullanıyorum şuan ve kesinliklee tavsiye ediyorum
ayrıcaücretsiz programlar var aynı sitede bedavaya resim editleyio telefona göndermeye yarıyor falan 4 program var toplam ve sadece KIZILÖTESİ nde çalışıyor programlar
<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
daha önce bie,r arkadaş t300 le kablo bağlantısı ile bağlanıyorum diye yazmıştı bu foruma yanlış hatırlamıyorsam ilk önce ırda driverini yüklüyor sonrada standart 33.600 modemi kuruyorum ondan sonra bağlanıyorum gibi bi şey yazmıştı
ben de de t300 var ama bi türlü akblo ile bağlanamdım
bendeki kablo 520m in kablosu şimdi onla giriyorum
-
bende kabLoda sorun cikiyo diye almadim ucuza kablo bulmustum o yuzden kizilotesi getittrdim galiba cdsindeki program hatali sonyericssondan cekiyom programi bide ordan denicem telefonu su an gormuyo windows modem olarak c336dada oluyodu baya urasmistim xp en iyisi xpde aninda taniyo kendisi :) -
görmüyo hala benim bilgisayarda infared portumu yokki ondanmi? -
en sonunda hallettim win98 cdsinden kizilotesi iletisim destei eklenecekmis ondan gormuyomus yapamayanlara yardimci olurum programi ben netten indirdim..cdde yoksa
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X