Şimdi Ara

T50 KULLANICILARI KULÜBÜ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.707
Cevap
45
Favori
204.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende moto g ve t50 arasında kaldım.T50 buyuk ekranı dolayısıyla bıraz kendıne ceksede guncelleme sıkıntısının olacagını dusundugunden dolayı ve düzgün calısan custom rom bulmanın sıkıntısını cekmemek ıcın %90 moto g alacagım android L de moto g ıcın dogrulandı ztn
  • bende moto g ve t50 arasında kaldım.T50 buyuk ekranı dolayısıyla bıraz kendıne ceksede guncelleme sıkıntısının olacagını dusundugunden dolayı ve düzgün calısan custom rom bulmanın sıkıntısını cekmemek ıcın %90 moto g alacagım android L de moto g ıcın dogrulandı ztn
  • Bende bugun t50 aldim ama bu sag alt tusa basinca arkada calisan uygulamalar gozukuyodu bunda yok nasil kapatcaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon aslinda cok iyi ama su turkcellin silinmiyen uygulamalari cok gicik ediyo insani gereksiz hersey var

• quote:

Orijinalden alıntı: sangreal_1905

bende moto g ve t50 arasında kaldım.T50 buyuk ekranı dolayısıyla bıraz kendıne ceksede guncelleme sıkıntısının olacagını dusundugunden dolayı ve düzgün calısan custom rom bulmanın sıkıntısını cekmemek ıcın %90 moto g alacagım android L de moto g ıcın dogrulandı ztn

Moto g forumunu takip edersen iyi olur moto g için Android L yalanlandı. Bende bunu alacağım sanırım.
  • alt sağ tarafta alt alta 3 tane çizgi var oraya uzun basarsan açık uygulamaları görürsün, sürükleyerek kapatırsın.

turkcell uygulamaları gömülü değil silinir
  • quote:

Orijinalden alıntı: tespot

Telefon aslinda cok iyi ama su turkcellin silinmiyen uygulamalari cok gicik ediyo insani gereksiz hersey var

Bende sadece hesabım uygulaması var.Silinebiliyor uygulamalar.

• ÇOK YAVAŞ ŞARJ OLUYOR, İLGİLENENE.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crossinqover

alt sağ tarafta alt alta 3 tane çizgi var oraya uzun basarsan açık uygulamaları görürsün, sürükleyerek kapatırsın.

turkcell uygulamaları gömülü değil silinir

Ben silemedim mesela bulut uygulamasi fener sonra turkcell market filan ben hic birini silemedim sadece devre disi burakiliyo nasil yaptiniz

• tespot T kullanıcısına yanıt
    silmeyi nerden deniyorsun? clean masterin uygulama yöneticisinden sildim uygulamaları. clean master yükle uygulamaları sil, hafıza arttır dersen ram şişmesini de engellersin bu uygulamayla çerezleri de temizlersin
  • turkcellin eski takozlarını görünce başta önyargılıydım bu telefona ama inceleyince karar verdim bu kez olmuş. bence bu fiyata alınabilecek en iyi telefon.
  • Tmm sagol yapicam simdi

• quote:

Orijinalden alıntı: crossinqover

silmeyi nerden deniyorsun? clean masterin uygulama yöneticisinden sildim uygulamaları. clean master yükle uygulamaları sil, hafıza arttır dersen ram şişmesini de engellersin bu uygulamayla çerezleri de temizlersin

Dedigini yaptim sadece devre disi burakiyo tumden silmiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Kalitvintsev

quote:

Orijinalden alıntı: speedsoul

Bikaç resim daha çekip koyar mısınız. kitap sayfasını çekmeniz mümkün mü

T50 KULLANICILARI KULÜBÜ

T50 KULLANICILARI KULÜBÜ

resimler görünmüyo hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kalitvintsev

quote:

Bikaç resim daha çekip koyar mısınız. kitap sayfasını çekmeniz mümkün mü

T50 KULLANICILARI KULÜBÜ

T50 KULLANICILARI KULÜBÜ

resimler görünmüyo hocam

Şimdi oldu mu hocam ?

T50 KULLANICILARI KULÜBÜ

T50 KULLANICILARI KULÜBÜ

• Beyler fiyat 700tl ide bana taksitler ve tarifeyle ne kadar olur siteden bakıyorum ama bi halt anlamadım yardımcı olacak var mı?
  • çok güzel oldu kitapları da çok güzel seçmişsiniz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lemansky

Beyler fiyat 700tl ide bana taksitler ve tarifeyle ne kadar olur siteden bakıyorum ama bi halt anlamadım yardımcı olacak var mı?

Ben bugun aldim 46 tl taksitle icnde 250 mb internet 24 ay

• İnternette paketler sacma sapan. Konusma paketi yoktu son baktihimda.

En guzeli timden almak

• Beyler bende yarın almayı düşünüyorum telefon hoşuma gitti ama moto g discoverymi alsam kararsızım siz ne dersiniz
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.