Şimdi Ara

T50 KULLANICILARI KULÜBÜ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.707
Cevap
45
Favori
204.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telefonda daha oyun oynamadım zaten ağır oyunlar oynamıyorum coin dozer, 2048 tarzı oyunlar yükledim. Onun haricinde chrome kullanarak sürekli internette gezdim ama şeytan kulağına kurşun hiç ısınmadı.

T50 KULLANICILARI KULÜBÜ T50 KULLANICILARI KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi replastone -- 19 Temmuz 2014; 9:59:03 >

• şu telefona adam gibi bir custom rom bulsak çok dehşet olacak
  • bütçem bu telefon kadar, gidip alayım mı beyler bir şeyler deyin çok kararsızım. yani 700 kağıdın boşa gitmesini istemez herhalde kimse.
  • google play'den yararlı uygulama söylkermisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: pierceltics

bütçem bu telefon kadar, gidip alayım mı beyler bir şeyler deyin çok kararsızım. yani 700 kağıdın boşa gitmesini istemez herhalde kimse.

Ben alın derim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazda el feneri uygulaması geliyor onun yanıp sönmesini nasıl değiştircez biliyor musun? açtığımda sürekli yanıyor. ben yardım çağrısı gibi yanıp sönmesini istiyorum
  • telefon için kapak var mı? internette hiç rast gelmedim
  • O özellik yok heralde uygulamada.

Asıl ben ekran döndürme kilidini bulamıyorum şaka gibi
  • Benim gibi bulamayanlar için durum çubuğunda mobil veri için ekstra buton yokmuş arkadaşlar, hat simgesine basınca mobil veri açılıp kapatılabiliyormuş.
  • telefonunun kapağı yok yani çıkmıyor. tek parça telefon. ekran koruyucu, kılıf vs dersen burada varhttp://www.mobilcadde.com/aksesuarlar/turkcell-t50-aksesuarlari

telefonu geçen perşembe aldım. aldığım gün turkcelle sordum kılıf ve ekran koruyucu varmı diye yok dediler daha da gitmedim belki gelmiştir. silikon kılıf bekliyorum ben.

@pierceltics

bahsettiğin sorunların hepsi custom rom ile çözülecek işler ama rom yok

@replastone

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Claudio Marchisio -- 19 Temmuz 2014; 11:37:49 >

• hdmi çıkışıda yok sanırsam bu aletin. varmı test eden oldumu?
  • Şuna 50 TL çekmişler.Alınır mı ?

T50 KULLANICILARI KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi habereditoru -- 19 Temmuz 2014; 11:46:17 >
  • Aynen, şu an custom romu geçtim rootlayabilsem yetecek bana ama baya sürecek gibi root cwm custom rom falan bulmamız.

• Lumia 625 ile T50 arasında kaldım. İkisinin de fiyatı 700 TL ancak performans bakımından T50 çok çok daha üstün. Yalnız benim merak ettiğim bu cihazda kullanılan malzeme ne kadar kaliteli? Hani 1 GB ram diyor ancak gerçekten bunun performansını veriyor mu? Bir diğer merak ettiğim konu ise normal günlük kullanımda batarya ne kadar gidiyor? İnternete bağlanırken telefonda ısınma oluyor mu? T50 kullanıcıları bu sorularımı yanıtlarsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elma -- 19 Temmuz 2014; 12:15:22 >
  • telefon kız arkadaşıma telefon bakarken öyle reklamlarda denk geldi bir bakayım diye incelemeye başladım... öyle ki 1 aydır falan akla karayı seçiyorum ona telefon beğendireceğim diye. malum bayanlara telefon beğendirmek... ben olmasam da çoktan ya nokia xl ya da lumia 630 almıştı bile.

kendim GMD kullanıyorum. ilk gelen seriden aldım, kardeşime de aldım, eşe dosta hep tavsiye ettim... ama bana göre onun zamanı biraz geçti. ayrıca ufak sorunlar biz de yaşadık. Telpa da ilk geldiği zamanki fiyat politikasını terk ettiği ortada. bütün o dönem çıkan telefonlar bir şekilde fiyat inerken nedense GMD hep tırmandı. o nedenle bi şekilde Telpa'dan (şimdilik) soğudum. ama GMD alana lafımız yok kişisel tercihtir.

servis konusuna girmeyeceğim. zaten türkiyede iyi servis bulmak biraz şans işi. genel olarak kötüler. burada sizin biraz dikkatli ve bilinçli olup tüketici haklarını bilmeniz ile alakalı. eğer hakikaten haklarınızı bildiğinizi servise hissettiriseniz sorun çıkma olasılığı düşüyor. (çıkmıyor değil olasılık düşüyor, tekrar edeyim)
    bir de not: telefonu aldığınız ilk ay sorun arayın. her yerinde arayın. neden ilk ay? çok az kişi bunu biliyor ve daha önce bu başlık altında da konusu geçmiş... ilk 1 ay ürün sorunlu çıkarsa koşulsuz değişim hakkınız var! o nedenle dikkatle sorun arayın.

neyse. kağıt üzerinde fiyat aralığı ve bu aralıktaki rakipleri GMD ve Moto G ile kıyaslanınca bana göre 1 tık ileride. ama hafıza kartı arayan olur ona göre değil bu telefon. hiç aklımda yoktu ama muhtemelen 1 tane kız arkadaşıma 1 tane de GMD satıp kendime bundan alacağım.

alan arkadaşlardan da ricam ürünleri incelerken mümkün mertebe eksiklerini bildirsinler. bu da yanlış anlaşılmasın telefonu kötülemek değil buradaki kasıt tabiki. malum alan herkes sorunsuz cihaz almak istiyor ama illa kusurlar vardır. herkes kendince kusurları eksikleri yazarsa alacak arkadaşlar da bu kusurları bilip ona göre alım kararı verirler. yoksa iyi yönlerini bütün incelemelerde editörler söylüyor zaten. biz de kullanıcı yorumları ile kararımızı şekillendiriyoruz.

alan ve alacak arkadaşlara da hayırlı olsun.
    iyi forumlar.

• mamlamoz M kullanıcısına yanıt
    ilk sayfada var antutu 17791
  • Benide eklermisin hocam ?
  • Acelesi olmayanların biraz beklemesini tavsiye ederim. Sarı kutu sayfasında T50 çok yakında sarı kutuda yazıyor. Sarı kutu puanı olanlar daha avantajlı alabilirler belki bu telefonu.

• benide yazabilirsiniz.

şuana kadar problem yok ama inceden bı ısınma var. 1 dk falan kullanmayınca bu gibi oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Vazelin

Benide eklermisin hocam ?

Ekledim hocam hayırlı olsun.

=====================

Kardeşim az önce eşine almaya gitti.Muhtemelen ikinci T50 olacak evimizde.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.