Şimdi Ara

T50 KULLANICILARI KULÜBÜ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
3.707
Cevap
45
Favori
204.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • t -50 sini satmayı düşünen varsa pm atsın
  • turkcell sarı kutudan alacağım turkcell mağaza çekiyle 650 liraya almak mümkün oluyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladım hocam t50'nin dediğiniz gibi artı yanı çok fazla ve alabileceğim bir telefon sırf bu yüzden bile. dediğiniz gibi de aradığım tüm özelliklere de sahip.

şu var işte hocam dışarda bu dediğiniz üst düzey telefonları insanlar popülizm etksinde mi alıyor? havası cavası için mi? onu çok merak ediyorum. çoğu sadece basit düzeyde oyun, whatsapp ve foursquare yüklüyor ama bir çuval parayı telefona bayılıyor çok saçma geliyor bana :D tabi dediğiniz bu üstün özellikleri kullananlar da var forumdaki çoğu kişi üst düzey oyunlar, uygulamalar kuruyor ya da profesyonel olarak ilgilendikleri alanla ilgili uygulamalara rahat erişbildikleri için kullanıyorlar.

t50 kesinlikle ihtiyaçlarımı karşılıyor ve üniversiteye gitmeden yeni bir telefon almam gerekiyor bu t50 olacak gibi bakalım. ve telefon üreticilerini de fiyat performans açısından böyle telefonlar ürettikleri için tebrik ediyorum. bir galaxy 4 mini bile 1000 lira civarında çıkıyor piyasaya çok pahalı.

• flurry. kullanıcısına yanıt
    Bu dediğinin en güzel örneği benim kardeşim . İphone kullanıyor, yaptığı sadece mesajlaşma programları,facebook. O kadar. İlk aldığında bir heves 2 oyun kurmuştu,sonra onları da sildi. Ben de ona tam da bu soruyu sordum, Cevap şu: Arkadaşlarımla cafede otururken masada elma logosu dikkat çekiyor .

Ben de 4 kullanıyorum, ondan 1 yıl kadar önce almıştım, ancak mail senkronizasyonu çok iyi, gps kullanıyorum, biriyle konuşurken menülerde dolaşabiliyorum,cihaz buna anında tepki veriyor. Güncelleme derdm hiç olmadı,teknik servis derdim hiç olmadı. Hızlı stabl ve kolay kullanılır bir cihaz. Ama ekranı yetmiyor. 3.5" bu devirde şaka gibi bir boyut. Yeni çıkacak 5.7" iphone,söylentilere göre 3.000 seviyesinden çıkacakmış. O kadar parayı vermem. Dolayısıyla turkcell t50 boyutuyla ve sunduğu perf. ile gayet tatminkar bir cihaz olmuş.

700 liraya bunu alırım,1000 lirayada ipad air aldım mı, bu iş biter. Kaldı ki ipad,900 liraya kadar düştü şu aralar.

• hocam zaten dediğiniz o üst düzey özellik olan su geçirmeme toz kapmama durumu iphone'da yokken 3000 verilmez bence de :D zaten cafelerde otururken artık insanlar sadece telefonla oynuyor birbirlerine telefondan bir şeyler gösteriyorlar. muhabbet telefonun üzerinden çıkan şeylerle dönüyor :D sonra bizim muhabbetimiz sıkıcı oluyor :D ben telefonumu sadece elimde çevirmek için kullanıyorum kafelerde elim ayağım durmaz da :D
  • Rami ne kadardı android se soracağım tek soru?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Götterfunken -- 18 Temmuz 2014; 18:36:30 >
  • ipad air nerede 900 tl, ben arıyorum da
  • 1 gb
  • unpop kullanıcısına yanıt
    http://www.n11.com/apple-ipad-air-md788tua-P23189760
    Çek satış bölümünden çek alırsınız,paraf kullanıyorsanız ondan da %11 indirim alırsınız, 900 e gelir. Ben bunu kasdetmiştim, direk 900e satan yer yok zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, telefonum bozuldu ve yeni bir telefona ihtiyacım var hali ile.

reklamlarda gördüğümüz t50 nasıl bir telefondur? araştırmalarıma göre bana ideal, beklentilerimi karşılıyor ama bataryası çıkmıyor diye bir şey okudum. bu ne demek? batarya 2-3 sene giden bir şey ancak telefon donduğu an ne yaparım? çözümü var mıdır?

Ayrıca SD kart eklenebiliyor mu? telefonda fazla müzik dinleyen biriyim.

neredeyse 0 oyun oynarım, kasma falan pek problem olacağını düşünmüyorum ama donarsa ve bataryası çıkmıyorsa çözümü ne olur?
  • telefona futbol menajer yüklenir mi acil :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmeTkc

GMD den iyi

Adam doğru söylüyor diskavri çöpüne para verilmez

• Bikaç resim daha çekip koyar mısınız. kitap sayfasını çekmeniz mümkün mü
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedsoul

Bikaç resim daha çekip koyar mısınız. kitap sayfasını çekmeniz mümkün mü

Yarın mümkün olursa çekerim hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lightr

quote:

Orijinalden alıntı: MehmeTkc

GMD den iyi

Adam doğru söylüyor diskavri çöpüne para verilmez

T50 yeni çıktı, bırakın da iyi olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalitvintsev

quote:

Orijinalden alıntı: speedsoul

Bikaç resim daha çekip koyar mısınız. kitap sayfasını çekmeniz mümkün mü

Yarın mümkün olursa çekerim hocam.

eyvallah hocam saol
  • arkadaslar merhaba. bizde gittik bugün babama t50 aldik. telefon cok guzel bence bu fiyata daha iyisini bulmak zor. ancak soyle bir sorunumuz var. telefon sanki ekrana kendi kendine dokunuyormus gibi tepkiler veriyo. Örneğin ayarlar da asagi iniyorum gir cik filan yaparken birden kendisi geri geliyor, ana menu tuşuna basiyor vs...mesaj kisminda kendi bazı harflere basiyor... cok sık olmuyor ama bir iki defa denk geldi. bunun bir çaresi var mi ? yoksa yarin telefonu götürüp değişim istesem hemen değiştirirler mi ?boyle bir hakkim var mi ? servise gitse bir sey yok diye geri gondercekler biliyorum. birde telefonu guc tasarrufu moduna alinca otomatik olarak mobil veriyi acıyor. bunu nasil degistirebiliriz ? bir turlu bulamadim ayarını.

• quote:

Orijinalden alıntı: samettmz5

quote:

Orijinalden alıntı: volkann86

beni de ekle :) bugün bi kendime bi hanıma 2 tane aldım.

anlamadığım tek şey,

depolama alanına bakınca "kullanıcı rom" dediği nedir ve o neden 4 gb civarında. tamam video resim müzik vs vs onları sanal sd karta atıyor da bu kullanıcı rom ne oluyor?

hocam telefonla ilgili yorumlarınızı atar mısınız.telefonun şarj süresi nasıl?

Hocam suan icin cok olumlu ama biraz daha kullanmak lazim tabiki. Sarj olayina gelince, telefonu cok yogun kullanmiyorum. Su saat itibariyle tam 24 saat oldu. %48 gosteriyor. Benim kullanimimla 2 gun gidecek. Cok iyi benim icin

• Arkadaşlar ben de bu akşam itibari ile aldım t50 mi. Yarın izlenimlerimi yazar, aklımdakileri sorarım.

• Şarj ne kadar gider bende alıcam 1günü geçirirmi

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.