Şimdi Ara

T50 KULLANICILARI KULÜBÜ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.707
Cevap
45
Favori
204.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.teknoblog.com/turkcell-t50-android-inceleme-78870/

Teknoblog bu cihazı incelemiş.

Scroll, t50yi incelemiş.

[DHVideo=]

• bir arkadasa aldık iyimi ettik bilemiyorum aldıgımız trcell bayısınde bayıye ozel kampanya vardı
    pesın veya tek cekım 658 tl fiyatla satılıyordu. biz 24 ay taksitli 63 tl aldık konusma sms int. paketi dahıl.
    nakit 600 olsaydı bende alacaktım. 1-2 ay sonra fıyatı duser sanırım
  • bende dün aldım cihazı listeye ekleyebilirsiniz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

http://www.teknoblog.com/turkcell-t50-android-inceleme-78870/

Teknoblog bu cihazı incelemiş.

Scroll, t50yi incelemiş.

İnceleme bir tuhaf yahu. Bence bir cihazı inceliyorsanız dokunurken dikkatli dokunmak lazım ekrana. Adam parmağıyla on kere dokunuyor birşeyi açmak için. Böyle olunca negatif bir hissiyat oluşuyor izleyicide. Ayrıca gidip saçma sapan telefonlarla karşılaştırmış. Git Moto G ile karşılaştır. Fotoğraf video hiç yok zaten. Bu işler iyice çoluk çocuğun eline düşmüş. Rezillik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.Kaan -- 19 Temmuz 2014; 2:02:32 >

• dr.Kaan D kullanıcısına yanıt
    Tolga Cem Küçükyılmaz ne yazık ki çok yanlı inceleyen editör. Cihazın tek eksi yanını micro sd kart olarak belirtmiş. Ha bir de ekran parlaklığının yeterli olmadığını söylemiş. Aslında eksikler bunlarla sınırlı değil. Bunun yanında kamerada odak problemi var. Teknoblog incelemesindeki fotoğraflara bakarsanız anlarsınız.

Zaten cihazı tam öğrenmeden incelediği çok belli. Mesela bir uygulama kısayolunu ana ekrana atmak için çok uğraşıyor. Ben bunu aldığımda yahoo launcher yükleyeceğim direk. İşte o zaman ne kasma olacak ne tepkisizlik.

Tamam öv diye para alıyorsun da, TOlga bey,resmen bu incelemede suyunu çıkartmış. Bir başarılı lafını bulmuş,sürekli onu söylüyor. Başarlı da başarılı.

Evet,turkcell başaılı bir cihaz yapmış ama o kadar da övünülecek bir cihaz yapmamış. Zira 2 yıl önceki amiral gemi performansında bu cihaz.

Bakalım erdi bey ve Levent abi,Murat gamsız ikilisi ne diyecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: tnt-2

bir arkadasa aldık iyimi ettik bilemiyorum aldıgımız trcell bayısınde bayıye ozel kampanya vardı
    pesın veya tek cekım 658 tl fiyatla satılıyordu. biz 24 ay taksitli 63 tl aldık konusma sms int. paketi dahıl.

Aldiginiz paket icerigi nedir acaba kaç dk. Sms. Net?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alan arkadaşlar şarj süresi nasıl oyunlarda falan günlük kullanımda falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: makkas

quote:

Orijinalden alıntı: tnt-2

bir arkadasa aldık iyimi ettik bilemiyorum aldıgımız trcell bayısınde bayıye ozel kampanya vardı

Aldiginiz paket icerigi nedir acaba kaç dk. Sms. Net?

yarın bu kısma ogrenıp yazayım arkadasım.
  • @replastone @nightmare.11

Hayırlı olsun Güle güle kullanın.

• Daha dün t50 aldım.Kapak tasarlamak için artmonda sitesine girdim.Çok hoş bir kapak tasarladım fakat ödeme yaparken onaylanmadı diyor.Enpara ile ödeme yapmaktayım.Ayriyetten sitenin paypal,mobil ödeme gibi şeyleri desteklediğini gösteriyor fakat sadice kart ile alışveriş yapabiliyoruz.Şu kapağı nasıl alıcam
  • merhabalar bende pzartesı gunü t50 alıcam normalde elite alıcaktm ama gerçekten yoruldum telefon piyasasından ve fazla para vermden iyi ve güncel olsun istdm inanın çok araştırdm ama grek yokmuş 2 yıl sonra kralı çöp oluyor neyse konumuza dönecek olursak TEK dezavantajı 2 el satamazsınız bunu bilmek lazım kullanıcılara şunu sormak istyorum acaba KULAKLIK sesi nasıl tatmin edermi pzartesi aranızdaym bence akıllı bir secim olacak bnm açımdam

• Turkcell T50 Stock rom linki arkadaşlar lazım olabilir belki

http://www.ztedevices.com/support/smart_phone/cff04ef6-6005-416b-a630-cd488151ceea.html

Ayrıca T50 nin Orjinal hali=http://www.zte.es/productos/smartphones/zte-blade-vec-4g

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tecnikadamoguz01 -- 19 Temmuz 2014; 6:26:55 >

• 1.253 Sar değeri varmış cihazın.
    Kaynak,http://www.ztedevices.com/support/smart_phone/cff04ef6-6005-416b-a630-cd488151ceea.html
    Technic adam oğuz adlı üyenin verdiği linkte kılavuz var.

Bu Sar değerini en düşük tutan samsung herhalde. Apple, htc, BlackBerry hep bu seviyelerde Sar değeri veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 19 Temmuz 2014; 6:30:18 >
  • nightsoldier kardeşim bide bunun ZTE Blade Vec 4G stock romunu bulsak daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: tecnikadamoguz01

Turkcell T50 Stock rom linki arkadaşlar lazım olabilir belki

http://www.ztedevices.com/support/smart_phone/cff04ef6-6005-416b-a630-cd488151ceea.html

Ayrıca T50 nin Orjinal hali=http://www.zte.es/productos/smartphones/zte-blade-vec-4g

İlk mesaja ekliyorum hocam.Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: speedsoul

Bikaç resim daha çekip koyar mısınız. kitap sayfasını çekmeniz mümkün mü

T50 KULLANICILARI KULÜBÜ

T50 KULLANICILARI KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi habereditoru -- 19 Temmuz 2014; 9:09:54 >

• Her 1000 sarı kutu puanına 50 lira indirim gibi bir kampanya yapsalar iyi olurdu. 8000 puanı olan 400 lira indirimle 300 liraya alırdı.

• Arkadaşlar telefonu dün akşam saat 6 gibi aldım ve sahura kadar aralıksız kullandım. Şu ana kadar beklentilerimi karşıladı telefon.

Telefonda ekran döndürme kilidini bulamadım.

Durum çubuğunda kullanım kılavuzunda yazmasına rağmen mobil veri açma/kapama yok.

Ayrıca menü tuşuna uzun basıp çıkan ekranda açık uygulamaların tümünü temizleme ve rami boşaltmayı da yapamadım. İlla menüden görev yöneticisine girmek gerekiyor.

Ana ekranda sonsuz kaydırmayı da yapamadım.

Menüde uygulamalar-araçlar-kısayollar arasında geçişi kapatamadım.

Yine menüde kısayollar sekmesinin ne işe yaradığını hiç anlamadım. Kısayollar sekmesi altında 2 sayfa var 2. sayfaya geçemiyorum.

Aklıma gelenler bunlar. Bu arada listeye ekleyebilirsiniz beni de

• Ayrıcahttp://www.zte.es/produ...phones/zte-blade-vec-4g bu linkteki telefonun kamerası 8mp diyor ben mi yanlış görüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: replastone

Arkadaşlar telefonu dün akşam saat 6 gibi aldım ve sahura kadar aralıksız kullandım. Şu ana kadar beklentilerimi karşıladı telefon.

Telefonda ekran döndürme kilidini bulamadım.

Durum çubuğunda kullanım kılavuzunda yazmasına rağmen mobil veri açma/kapama yok.

Ayrıca menü tuşuna uzun basıp çıkan ekranda açık uygulamaların tümünü temizleme ve rami boşaltmayı da yapamadım. İlla menüden görev yöneticisine girmek gerekiyor.

Ana ekranda sonsuz kaydırmayı da yapamadım.

Menüde uygulamalar-araçlar-kısayollar arasında geçişi kapatamadım.

Yine menüde kısayollar sekmesinin ne işe yaradığını hiç anlamadım. Kısayollar sekmesi altında 2 sayfa var 2. sayfaya geçemiyorum.

Aklıma gelenler bunlar. Bu arada listeye ekleyebilirsiniz beni de

Telefon Isınıyormu ve telefon ile fotoğraf çekip yükleyebilirmisiniz kamerasını merak ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.