Şimdi Ara

T50 KULLANICILARI KULÜBÜ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.707
Cevap
45
Favori
204.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kalitvintsev

quote:

Orijinalden alıntı: HzHeisenberg

eyvallah hocam. Simage içine alırsan sevinirim. bu arada birazdan almaya gidiyorum alayım mı ?

Tavsiye ederim hocam ben şahsen.İsterseniz taksit yerine faturanıza 24 ay da yansıtabilirsiniz.

699 tek çekim olarak alıcam taksit yok ki ? fatura falan olmaz hocam ya
  • HzHeisenberg H kullanıcısına yanıt
    Bu tip tellerde gelen kulaklık çok ucuzdur. Cihazda dolby var, iyi bir kulaklıkla,örneğin creative ep630(mikrofonlu) veya çok daha üstün derseniz, sennheiser mm30 g alırsanız, ses ciddi farkedecektir.
    http://www.vatanbilgisayar.com/mm-30-g-samsung-mikrofonlu-kulakici-kulaklik-siyah.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Bu tip tellerde gelen kulaklık çok ucuzdur. Cihazda dolby var, iyi bir kulaklıkla,örneğin creative ep630(mikrofonlu) veya çok daha üstün derseniz, sennheiser mm30 g alırsanız, ses ciddi farkedecektir.
    http://www.vatanbilgisayar.com/mm-30-g-samsung-mikrofonlu-kulakici-kulaklik-siyah.html

hocam çok kararsızım kulaklık mesele değil telefon nasıl önemli olan o yahu :(

edit: 216 tl olan kulaklığı alırsam ailem reddeder. almam zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HzHeisenberg -- 18 Temmuz 2014; 12:57:09 >

• fiyat performans olarak gayet güzel buldum almayı düşüneceğim bir telefon kendisi bir de kullananlar şarjı kaç saat gidiyor belirtirse ve o da uygun gelirse alabilirim.

bir de şeyi merak ediyorum insanların neden hız takıntısı var bu kadar ne yapıyorlar telefonda ne kuruyorlar ne kullanıyorlar? yani bir insan neden lg g3 almalı ya da neden t50 almalı? ciddi soruyorum

Ben de senin gibi inceliyorum. Yukarıda t50nin kamera ve fotoğraf örnekleri var,ayrıca technopat sitesinde 45dklık bir incelemesi mevcut. chip dergisi de test etti, yorumlar olumlu. Tabi beklediğim 3 inceleme var
    1. Erdi bey(Dh)
    2. Sabri Küstür.(teknoblog)
    3. Levent Abi Murat Gamsız ikilisi(teknoseyir)

Şu ana kadar aklımda kalanları yazayım
    1. Performans fiyat göz önüne alındığında güzel
    2. otg,kablo ile desteklemiyor ama flash bellek ile(bir ucu mikro usb olan bellekler ile) destekleniyor. Forum turkcellde bir kullanıcı yazmış. Bu konu hakkında Murat Gamsıza mail attım,incelemede bu nktaya değineceklerdir.
    3. Dolby iyi iş çıkartıyor.
    4. cihaz hafif ince tasarım güzel
    5.30-45 dk. arası şarj oluyormuş.

Bir ay daha bekleyeceğim, eğer yorumlar bu şekilde olumlu olmaya devam ederse, bir tane de ben alacağım.

• telefonsuz olduğum için napsam bilemedim gidip direk alasım var. ama Turkcell'i herkes kötülüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: flurry.

fiyat performans olarak gayet güzel buldum almayı düşüneceğim bir telefon kendisi bir de kullananlar şarjı kaç saat gidiyor belirtirse ve o da uygun gelirse alabilirim.

bir de şeyi merak ediyorum insanların neden hız takıntısı var bu kadar ne yapıyorlar telefonda ne kuruyorlar ne kullanıyorlar? yani bir insan neden lg g3 almalı ya da neden t50 almalı? ciddi soruyorum

hız değilde takılmasın yeter bana
    bir süre daha bekle bence hocam daha fazla inceleme ve daha fazla kullanıcı yorumu gelir ama telefon güzel bence hiç düşündüğüm gibi değil ve dediğin gibi takılma ve şarj yönünden de iyiyse eğer ben de almayı düşünüyorum. fiyat performans olarak süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: HzHeisenberg

quote:

Orijinalden alıntı: flurry.

fiyat performans olarak gayet güzel buldum almayı düşüneceğim bir telefon kendisi bir de kullananlar şarjı kaç saat gidiyor belirtirse ve o da uygun gelirse alabilirim.

hız değilde takılmasın yeter bana

Bir kere takıldığını, yanıt vermiyor hatası çıktığını görmedim.

• flurry. kullanıcısına yanıt
    g3 alacak adamın beklentileri çok yüksek olur. Yani en ufak takılmaya tahammülü yoktur. Ben de cebe o kadar para versem,benim de taahamülüm olmazdı. O açıdan haklılar.
    Bu seviyede ise, beklentiler şu olmalı
    cihaz arayüzde takılmamalı.
    saçma sapan kilitlenmemeli.
    uygulamalarda(oyunlarda değil) takılmamalı, uygulamadan atmamalı.

Bu cihazdan beklenti bu olmalı. Ha oyun oynatırsa, o,bu cihazın artısıdır. Kamerası iyi ise, bu cihazın artısıdır. Kulaklık sesi yüksek ise,artıdır,malzeme kalitesi yüksek ise artıdır,ekran hd ise artıdır. Bunda bir de tüm bu fiyat seviyesinde olmayan 4g ve çift taşıyıcılı internet var.Turkcell,görünüşe göre tüm bu artılara sahip. İşin diğer kısmı,cihazı garantiye vermeniz gerektiğinde,herhangi bir time gitmeniz yeterli. Gerisini onlar hallederler.

Şunu beklememek gerek
    her oyunu açsın,ful detay oynanyayım,
    Kamerada çektiğim fotolarda tüm detaylar olsun,baskı yapabileyim
    suya toza dayanıklı olsun,su altında foto çekebileyim
    aynı anda onlarca oyun,video ve uygulamayı, en ufak takılma olmadan oynatsın. Çoklu görev canavarı olsun.

Yukarıda yazdıklarıma ihtiyacınız varsa,siz t50den zerre memnun kalmazsınız. Sizin bakacağınız cihazlar g2,g3 htc one, galaxy s5,note3 gibi cihazlar olmalı. Yıllarca stabil olsun,her uygulamayı kurayım derseniz de iphonea yönelmelisiniz.

• hocam ölü piksel vs gibi şeyleir hemen telefoncuda açtırıp yapalım mı ? yoksa evde kendım mı yapayım bu arada micro sim kart gerekıyor mu acil birazdan gidim alıcam
    Turkcell gerekli ayarları yapıp,cihazı çalışır şekilde teslim eder diye düşünüyorum. Çünkü adamlar bu teli,daha önce teknoloji ile uzaktan yakından ilgilsi olmayanlar için de tasarlamışlar. Onlar ayar yapmaktan anlamadıkları için,timdeki görevliler gerekli tüm ayarları yapacaklardır.

dediğin testler,ayaküstü olacak testler değil. Zaten Apple gibi hemen başka bir sıfır cihaz vermez diye tahmin ediyorum. Orada ölü piksel bile yakalasan,eğer cihazı adına aktifleştirmişse, garanti prosedürünü işletir diye tahmin ediyorum.

Ölü pikseli bulabilmen için de, Cihazı adına aktifleştirip,marketten test yazılımlarını indirmen lazım. Yoksa ayar yapılmadan sadece siyah ekran gelir,orada da ölü pikseli yakalamak zordur. Dolayısıyla, eve gelip, gerekli test yazılımlarını indirip denersin,sorun varsa geri götürürsün. Ha internetten sipariş edersen,7 gün içinde koşulsuz iade hakkın olur,orası ayrı.

Cihaz mikro sim kullanıyor diye biliyorum.

Ama şunu yap;
    Kutu içeriğini kontrol et
    cihazda ezik,çizik varmı kontrol et.
    Kutu daha önce açılmış mı,kontrol et.

Geri kalan testleri,ayaküstü yapmak zordur. Karar senin.

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Turkcell gerekli ayarları yapıp,cihazı çalışır şekilde teslim eder diye düşünüyorum. Çünkü adamlar bu teli,daha önce teknoloji ile uzaktan yakından ilgilsi olmayanlar için de tasarlamışlar. Onlar ayar yapmaktan anlamadıkları için,timdeki görevliler gerekli tüm ayarları yapacaklardır.

dediğin testler,ayaküstü olacak testler değil. Zaten Apple gibi hemen başka bir sıfır cihaz vermez diye tahmin ediyorum. Orada ölü piksel bile yakalasan,eğer cihazı adına aktifleştirmişse, garanti prosedürünü işletir diye tahmin ediyorum.

Ölü pikseli bulabilmen için de, Cihazı adına aktifleştirip,marketten test yazılımlarını indirmen lazım. Yoksa ayar yapılmadan sadece siyah ekran gelir,orada da ölü pikseli yakalamak zordur. Dolayısıyla, eve gelip, gerekli test yazılımlarını indirip denersin,sorun varsa geri götürürsün. Ha internetten sipariş edersen,7 gün içinde koşulsuz iade hakkın olur,orası ayrı.

Cihaz mikro sim kullanıyor diye biliyorum.

Ama şunu yap;
    Kutu içeriğini kontrol et
    cihazda ezik,çizik varmı kontrol et.
    Kutu daha önce açılmış mı,kontrol et.

Geri kalan testleri,ayaküstü yapmak zordur. Karar senin.

teşekkür ediyorum hocam. net'den geç geleceğini düşünüyorum birazdan gidip forumdan alayım bakalım şans.

• quote:

Orijinalden alıntı: samettmz5

quote:

Orijinalden alıntı: Hugh Jackman

Tabii ki .

Şöyle yazayım.

Telefonun performansı gayet iyi. Menüler çok akıcı ve hızlı.
    İnternet performansı olarak Türkiye'de 4G yok ama (telefonda var) Çift Taşıyıcılı internet sayesinde 3mb/sn 'yi buldum. (indirme hızı)
    Oyunlarda herhangi bir kasma , donma , takılma yok.
    Müzik performansı gayet iyi. Hele ki kulaklık takınca Dolby Digital ile çok kaliteli ses veriyor.
    Isınma sorunu var mı ? Yok. Ancak telefonu şarj ederken oyun oynarsanız normal olarak ısınıyor.
    1 GB Ram bu donanıma yetmiyor gibi ama Android 4.4 KitKat sayesinde bunun farkına varmıyorsunuz. Hiçbir işlem yapmazken boş Ram 200-300 arasında.

Beni tek rahatsız eden olay , telefondaki Micro USB soketi. Telefona göre biraz içeri doğru yapmışlar , USB'yi sokarken biraz aşağı doğru sokmak gerekiyor. Zorlanıyorsunuz.

Onun dışında dediğim gibi çok mantıklı bir F/P ürünü. Telefon hiç donmuyor onda sorununuz olmasın. Real Racing 3 , Asphalt 8 , Gta San Andreas dahil 9 civarı uygulama yükledim hiç takılma yok içiniz rahat olsun. Sorununuz varsa buradayım , isterseniz ss de atarım herhangi bir bölümden.

Bu arada AnTuTu'dan da 17 bin civarı puan aldı.

sağol hocam çok teşekkürler.
    cihazın batarya- şarj süresi nasıl bide dokunmatik hassasiyeti nasıl bazıları çok kötü filan yazmış başka forumlarda zorlamak gerekiyor bazen filan yazmışlar sizin nasıl deneyiminiz?

Şarj süresini saat olarak test etmedim ama rahat bir buçuk gün gidiyor. Dokunmatiği çok iyi. Herhangi bir problemi yok şimdilik.

• Otg kablo elimde yok , ama temin edersem sizi aydınlatırım.
  • Cihaz baya hoşuma gitti, keşke Gorilla Glass olsaymış.
  • daha telefona sim takıpta deneyemedim arkadaşlar, öyle oyun oynayıp duruyorum. bu arada telefon ekran kilidini kaydırma yapıyorum cebime koyuyorum kendi kendine açılıp ayarlara falan gidiyor (cebim biraz dar). ekran kilidini pin yapıp cebime koydum bu seferde 4 kere 112 yi aramış. telefon pantolon kumaşından tenime temas ediyor diye düşünüyorum başka yolu yok bunun. telefona mikro sim takmadım demiştim yarın simi taktığımda orayı burayı ararsa sorun olur nasıl düzeltecem ben bu sorunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: replastone

Arkadaşlar 700 liraya t50 mi yoksa 600 liraya moto g mi?

Birde bu telefona root-cwm halihazırda var mı?

Cevap var mı arkadaşlar?
  • arkadaşlar bende alacaktım bugun. 2 gun sonraya kaldı hat üzerindeki ikinci cihaz ile igili durumdan kaynaklı.. sonuç olarak yeni cihaz alıyoruz araştırmak lazım... ben geçen senelerde t10 kullanmıştım ve gömülü uygulamalar vardı.. root yapmak zorunda kalmıştım aynı sorun t50dede varmı diye merak ettim. kullanan arkadaşlar varsa yanıtlayabilirse sevinirim... ve genel şikayetleri dile getirirlerse sevinirim
  • Root & cwm şu anlık yok. @replastone

Turkcell uygulamaları gömülü değil, istersen kaldırabilirsin. @bassbawer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.