Şimdi Ara

T50 KULLANICILARI KULÜBÜ (165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.707
Cevap
45
Favori
204.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: abdullaharif

Gençler ben bugün singapur ve kuveyt romlarını denedim. kuveyt romu hiç güncelleme almamış. Ancak şu anda singapur romunu yükledim. 277 mb güncellemesi geldi. Singapur da polaris gsm şirketi satmış telefonu. demekki bir süre destek verdi. bakalım güncellensin inceleyim biraz. normalde ispanya romunu kullanıyordum ama diğer romlara da bakayım dedim. Kuveyt romunda ve singapur romunda birkaç uygulama yüklemişler ve birkaç güzel ayar var. Sonuç itibarıyla diğer ülkelerdeki romlar turkcell in arayüzünden kat kat iyi ve hızlı. bunu söyleyebilirim. Singapur romunda türkçe desteği yok merak eden arkadaşlar için yazayım dedim. biraz da ingilizce kullanırız dert değil:) bu romları yüklerken ro.product hatası veriyordu. zip dosyasının içinden bir kaç satır silince sıkıntı kalmadı. zannederim -forumber- isimli kullanıcının verdiği twrp ile yaptım. ancak yeni sürüm değil de bir önceki sürümü kullandım. Sıkıntısız rom yükleniyor. arkadaşa teşekkür ederim. şu singapur romunun 277 mb güncellemesi bitsin biraz inceleyim baktım sıkıntılıysa geri ispanya romuna döneceğim. ama ilk izlenimlerim epeyce iyi ve tıpkı ispanya romu gibi neredeyse saf android.tertemiz yani. birkaç uygulama var ama siliniyor. uzun lafın kısası gençler turkcell in romu düpedüz çöp. yerinizde olsam bir an önce başka romlara geçerim. ayrıca rom yüklerken root falan yapmıyorum. gayet kolay oluyor.

Hocam Bendede Hata Verdi Singapor Türkce Desteği yok sa gerek yok o zaman .:d

• Jokerci19 kullanıcısına yanıt
    aynen. ben de bir saaat kadar kurcaladım ama dil türkçe olmayınca birtakım sıkıntılar çıkıyor. şu anda kuveyt romuna geçtim. zannederim bir süre bunda giderim. fena değil kuveyt romu da iyi yani. singapur romunu kullanırdım çünkü iyi bir güncelleme geldi. aslında dili türkçe yapma varmış ama işte sıkıntılar oluyor. insan alışmadığı terimleri görünce biraz düşünüyor. yine ispanya romu ve kuveyt romu güzel diyebilirim. ancak arayüzü nedeniyle biraz kuveyt romunda kalırım. gerçi ispanya da da nova launcher falan yükleyince iyi oluyor ama ben extra launcher yüklemeyi sevmiyorum. kuveyt te t50 fiyatına sony z3 alabiliyorsunuz yani bu da bir ayrıntı aklıma geldi.
  • arkadaslar 13 gb sd hafızası olması benim adıma süper oldu gta sırf sd de 1.3 gb here maps 800 mb yer kaplıyordu dahihi hafızada 3 gb çop gibi duruyordu suan depolama alanım tam tamına 13 gb mükemmel oldu bir aydır arastırmama karsın yapamamıştım deliriyordum resmen artık update dosyasına bile yer kalmmamıştı sinir olmustum ama suan süper oldu
    tekrar tesekürler emegine forumber
     T50 KULLANICILARI KULÜBÜ

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• forumber hocam 5.1.1 çalışmaları nasıl gidiyor telefonu satacaktım bu haber üzerine vazgeçtim. her şeye rağmen emeğine sağlık hocam.
  • Nasıl eklediniz o hafızayı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre0144

forumber hocam 5.1.1 çalışmaları nasıl gidiyor telefonu satacaktım bu haber üzerine vazgeçtim. her şeye rağmen emeğine sağlık hocam.

Uğraşıyoruz hocam. Ama şimididen söylemek gerekirse bana bel bağlamayın derim

quote:

Orijinalden alıntı: blackrether

Nasıl eklediniz o hafızayı ?

Aşağıdan TWRP kurulumunu gerçekleştirmeniz yeterli;

http://forum.donanimhaber.com/m_103783801/f_//tm.htm#103783801

• arkadaşlar iyi günler herkese bi problemim var benim. telefonda kasmalar mevcut özellikle status barı aşağı çekerken takılarak iniyor bu herkeste mi böyle yoksa sadece bende mi? baştan turkcell romu kurdum, factory reset yaptım, ispanya romu kurdum ama sorun aynı. benchmarktan 17.600 falan alıyorum ama bu status bar kasması beni deli ediyor.
  • selamlar telefonu bugün aldım az kullanılmış beyaz renk olarak 400 tl ye aldım oldukça tatminkar bir cihaz her işleminizi karşılıyor bu paraya alınacak en iyi telefonlardan birisidir görünüşü olarakta hoş duruyor
  • peocawe kullanıcısına yanıt
    Herkeste böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hugh Jackman

Herkeste böyle.

çok sinir bozucu ya. şu güzelim telefonu yazılım ile heba etmişler resmen.
  • peocawe kullanıcısına yanıt
    Kontratlı almıştım bitene kadar uğraşıyoruz işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Orijinalden alıntı: emre0144

forumber hocam 5.1.1 çalışmaları nasıl gidiyor telefonu satacaktım bu haber üzerine vazgeçtim. her şeye rağmen emeğine sağlık hocam.

Uğraşıyoruz hocam. Ama şimididen söylemek gerekirse bana bel bağlamayın derim

quote:

Orijinalden alıntı: blackrether

Nasıl eklediniz o hafızayı ?

Aşağıdan TWRP kurulumunu gerçekleştirmeniz yeterli;

http://forum.donanimhaber.com/m_103783801/f_//tm.htm#103783801

Sorun değil üstad yayılıyor xda da ve htcmia da açılmış konular bir şekilde halledersin umarım yardım eden olur inşallah.

• Arkadaşlar t50 için ali express den kılıf sipariş edeceğim. Telefon zte hangi modeli olarak geçiyor.
  • cengo42 C kullanıcısına yanıt
    zte blade vec 4g
  • araştırdım ama bulamadım sarj olayı canımı sıktı örnek : sarj %55 birden bire %1 e düşüyor sonra kendi kendine %70 lere çıkıyor sonra %100 oluyor nedir bunun çözümü :(
  • Quick Hitchhiker kullanıcısına yanıt
    servise ver direk batarya değişimi iste. bataryan ölmüş muhtemelen
  • quote:

Orijinalden alıntı: peocawe

dün almıştım 2.el hocam yarın gidip geri vereyim o zaman
    telefondan memnunum batarya fiyatlarına baktım 50 tl değiştircem yarın garantisi gitmesi gelmesi uzun iş tabi garantisi bitmediyse :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quick Hitchhiker -- 12 Temmuz 2015; 14:03:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quick Hitchhiker

quote:

telefondan memnunum batarya fiyatlarına baktım 50 tl değiştircem yarın garantisi gitmesi gelmesi uzun iş tabi garantisi bitmediyse :)

ankara genpaya verdim geçenlerde telefonumu 2 gün içinde teslim ettiler. aynı gün içinde de veriyorlar parça falan beklenmezse. hatta arkadaşın iphone 5s'ini vermiştip genpaya 1 saat sonra teslim alabilirsiniz demişlerdi. serviste orjinali ile değiştirmeniz ve garanti kapsamından çıkmaması sizin yararınıza hocam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Quick Hitchhiker

quote:

ankara genpaya verdim geçenlerde telefonumu 2 gün içinde teslim ettiler. aynı gün içinde de veriyorlar parça falan beklenmezse. hatta arkadaşın iphone 5s'ini vermiştip genpaya 1 saat sonra teslim alabilirsiniz demişlerdi. serviste orjinali ile değiştirmeniz ve garanti kapsamından çıkmaması sizin yararınıza hocam.

yarın aldığım yere gidicem bakalım. garantisi devam ediyormu etmiyormu bende bilmiyorum tam olarak

• Quick Hitchhiker kullanıcısına yanıt
    ödül çok saçma karın doyurmazki anca azdırır adamı tayin pekmez helva kombo 3'lü daha karın doyurucu tok tutucu bişey olması gerekliydi bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.