Şimdi Ara

T50 KULLANICILARI KULÜBÜ (167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.707
Cevap
45
Favori
204.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: replastone

Arkadaşlar telefona bir tane xposed modülü yükledim tekrar başlattığımda com.android.systemui durduruldu hatası alıyorum tamam'a bastıkça tekrar çıkıyor. Telefonu kullanamaz oldum .

Sorum şu. Telefonu formatlamadan ya da yeniden ROM yüklemeden bu sorunu çözebilir miyim.
    Eğer çözemezsem telefon bu haldeyken herhangi bir şekilde backup alabilir miyim. Telefon rootlu ve titanium backup yüklü. @-forumber-

Cihazda TWRP yüklü mü hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    Yok hocam TWRP yüklü değil.
  • quote:

Yok hocam TWRP yüklü değil.

Peki USB Hata Ayıklama açıkmıydı telefonda?
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    Açıktı hocam
  • quote:

Açıktı hocam

PM attım
  • Bana programlar listenizi ss alıp PM'den yollayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hugh Jackman -- 20 Temmuz 2015; 12:53:40 >
  • replastone kullanıcısına yanıt
    Ben de Knock Code yüklemiştim , brick olmuştu. Ama sağolsun forumber'imiz var TWRP üzerinden kurulu dosyayı silip yeniden başlattığımda sorun düzeldi.
  • quote:

Arkadaşlar telefona bir tane xposed modülü yükledim tekrar başlattığımda com.android.systemui durduruldu hatası alıyorum tamam'a bastıkça tekrar çıkıyor. Telefonu kullanamaz oldum .

Sorum şu. Telefonu formatlamadan ya da yeniden ROM yüklemeden bu sorunu çözebilir miyim.
    Eğer çözemezsem telefon bu haldeyken herhangi bir şekilde backup alabilir miyim. Telefon rootlu ve titanium backup yüklü. @-forumber-

Forumber Hocam sorunumu teamviewer üzerinden çözdü.

Kendisine buradan da teşşekkürlerimi sunuyorum.
  • İstanbul beylikduzu avcilar veykent tarafindaki kvk-genpa nerede bilgisi olan varmı?

Anlamadığım bir nedenden dolayi karşı tarafa sesim gitmiyor.Telefon su falan da almadı acaba ne oldu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaklaşık 2 gündür telefonun kullanım ömrünü test ediyorum. Elimdeki t50 modeli 1 yaşında. Üzerinde ispanya romu yüklü. Pil kullanım detaylarını veriyorum : 2 gün 11 saat 9 dakikadır pilde. kalan pil yüzde 15. Telefon ekran kullanım zamanı : 6 saat 3 dakika 2 saniye. Buna rağmen yüzde 15 pilim var. Bu deneme ev ortamında yapıldı. 2 gün boyunca sadece 1 saat 3g mobil internet bağlıydı. Onun haricinde sürekli wifi ağına bağlıydı. Bu süre zarfında yaklaşık 1 saat konuşma yapıldı. 2-3 saat müzik dinlendi. bir kaç saat youtube kullanıldı. bir kaç saat kadar instagram facebook vs. kullanıldı. maillere bakıldı. whatsapp - instagram - facebook ve 2 adet mail hesabı tanımlı ve senkronlar açık. Ekran parlaklığı evde kullanıma yetecek kadar yani yüzde 25 dolaylarında. Pil tamamen bittiğinde zannederim 6 saat 45 dakika civarı bir kullanım yapmış olurum. Belki 7 saati de bulur. dediğim gibi 2 gün 11 saattir de şarj edilmedi. Bence güzel bir değer bu. Ha tabi ki bu ev içi testi. Dışarda işler değişir.
    bir diğer testim gps testiydi. Telefonun gps alıcısı gerçekten başarılı. Glonass desteği sayesinde sadece gps destekli telefonlara göre nispeten biraz daha hızlı konum sabitleme yapıyor. odada cama 3 metre mesafeden bile 2 ila 5 saniye içinde hemen 10 uyduya bağlanarak 50-60 metre sapmalı konum buluyor. biraz bekleyince iyice netleştiriyor. Dışarıda ise yine 2 ila 5 saniye içinde 20-30 uyduyu görerek en fazla 21 tanesine bağlandı. Görüşün daraldığı dış alanlarda minimum 8 uyduya bağlı kalıyor ve 5-6 metre sapmalı konum takibine devam ediyor.( Bu değerler bulunduğunuz yüksekliğe göre ve görüş açınıza göre değişiklik gösterir. hatta bugün aldığınız performansı ertesi gün aynı yerde alamayabilirsiniz. Bu durumlarda uydularla alakalı.) Gerçekten başarılı. Daha önce test ettiğim motorola moto g (bunun da gps i çok iyi) , lg g2, lg g2 mini, lg l fino, general mobile discovery 1-2, meizu mx4 gibi telefonlardan gps anlamında çok daha iyi.

Evet gençler üşenmedim ve bu değerleri sizinle paylaşıyorum. Bu testi turkcell in kendi romu ile yapmadım, bende ispanya rom yüklü. ama büyük ihtimalle buna yakın veya aynı sonuçlar çıkar. uzun lafın kısası t50 yi halen almak isteyen varsa kesinlikle sıfır almayın. Turkcell in kendi bile 700 liranın üzerinde bir fiyata satıyor. Kesinlikle değmez. Çok daha güncel alternatiflerini daha ucuza alırsınız. Zte iyi firmadır ama bu telefonun günümüzdeki ederi 700 lira değildir. Gerçi vegiler iyice arttı dolar fırladı onun da etkisi var. Alacaksanız tavsiyem ikinci el temiz bir t50 alın.

• Boşta ram kullanımı kaç acaba resimle gösterirseniz sevinirim.

• telefonun şarjı yüzde 10 a düşünce on onbeş dakika kadar mecburen şarja taktım dışarı çıkacaktım. zaten o şarja takılan zamanı ve miktarını grafikte görürsünüz. yüzde 10 daydı yüzde 15 e kadar şarj ettim. ama yukardaki mesajımda yazdığım gibi tahminim pilim bittiğinde yaklaşık 7 saat kullanım elde etmiş olacaktım. ve 2 gün 17 saattir pilde kullanım var. bu gece 3 gün olacak ve 7 saat ekran süresi ... ram kullanımı demişsiniz. 2 gündür kullanılan sistemin ram kullanımı ekran görüntüsünü veriyorum size. hiç bir şekilde ram temizleme veya sistem temizleme programları gibi abuk şeyler de kullanmam. çok sıkıntı olursa telefonu kapatıp açarım:) zor oldu meşguldüm ama işte sizin için ekran resimleri :

T50 KULLANICILARI KULÜBÜ T50 KULLANICILARI KULÜBÜ T50 KULLANICILARI KULÜBÜ

ha bir de hiç bir özel ayar yapmıyorum. root falan filan işim olmuyor. bir ara root yaptım kafama göre bir şeyler yapayım dedim ama ilgimi çekmedi. o kadar meraklı değilim. Sadece ispanya romu kurdum. ispanya romu temiz android. ancak telefonu ilk açtığınızda tıpkı turkcell in arayüzü gibi tamamen kendine gelmesi bir dakika kadar sürüyor. açıldıktan sonra kaymak gibi. çökme yapmıyor. tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullaharif -- 21 Temmuz 2015; 17:09:07 >

• İkinci el 400 tlye bulurum heralde t50 yi

• blackrether kullanıcısına yanıt
    tertemiz bir t50 için 400 liradan fazlasını vermeyin zaten. ben aşırı fazla telefon değiştiren biriyim. Bu yıl içinde 16. telefonum t50 oldu. bir aydır kullanıyorum. bir süre daha kullanırım. Memnunum yani.
  • Karar verdim alıcam bidahaki ay :)

• Güncelleme gelmiş

• b21 isimli güncelleme gelmiş. ne değişti diye merak ettiğim için stock roma geri döndüm. ispanya romu kullanıyorum çok memnunum ama merak ettim. tekrar turkcell roma döndüm. baktım evet b21 güncellemesi var. ilk etapta gözüme bir değişiklik gelmedi. büyük ihtimalle performans ve hata gidermesi tarzında. zaten ufak boyutlu bir güncelleme. neler değişmiş bilen varsa yazsın bakalım.
  • turkcell bir açıklama vermemiş güncelleme hakkında. belki daha çok taze olduğu için olabilir.
  • Pile giriyorum pil yudesi gelio hmn gidio anlamadim ne gibi degisiklik oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhangur52

Pile giriyorum pil yudesi gelio hmn gidio anlamadim ne gibi degisiklik oldu

Pil yuzdesini bildiim cubuguna ekleme gwlmis sanirim guncelleme ile ama bastiginizda pile bi anlik ekran gelip gidiyor aktif etme sansiniz yok denerseniz anlarsiniz turkcelin beceriksiz bir guncellemesi bu guncellestirme icin tekrar bi guncellestirme verirler bunlar :)

• 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.