Şimdi Ara

T50 KULLANICILARI KULÜBÜ (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.707
Cevap
45
Favori
204.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Quick Hitchhiker

araştırdım ama bulamadım sarj olayı canımı sıktı örnek : sarj %55 birden bire %1 e düşüyor sonra kendi kendine %70 lere çıkıyor sonra %100 oluyor nedir bunun çözümü :(

Bence yazılım kaynaklı da olabilir , Stock Rom'a geçip tekrar bakın isterseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullaharif

aynen. ben de bir saaat kadar kurcaladım ama dil türkçe olmayınca birtakım sıkıntılar çıkıyor. şu anda kuveyt romuna geçtim. zannederim bir süre bunda giderim. fena değil kuveyt romu da iyi yani. singapur romunu kullanırdım çünkü iyi bir güncelleme geldi. aslında dili türkçe yapma varmış ama işte sıkıntılar oluyor. insan alışmadığı terimleri görünce biraz düşünüyor. yine ispanya romu ve kuveyt romu güzel diyebilirim. ancak arayüzü nedeniyle biraz kuveyt romunda kalırım. gerçi ispanya da da nova launcher falan yükleyince iyi oluyor ama ben extra launcher yüklemeyi sevmiyorum. kuveyt te t50 fiyatına sony z3 alabiliyorsunuz yani bu da bir ayrıntı aklıma geldi.

Hım Sağ olun Şuan Stock Romdayım Forumber Hocamızı bekliyorum

• Calistigim yer t50 verdi full oyun yukledim s4 e kiyamadim arayuzu degistim fena degil aslinda bu tel lolipop almaliydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VDSL

Calistigim yer t50 verdi full oyun yukledim s4 e kiyamadim arayuzu degistim fena degil aslinda bu tel lolipop almaliydi.

Lollipop üzerinde çalışıyorum
  • sorun çözüldü battery doctor programı yüklüydü onu sildim sarj sorunu kalmadı şuanda sarj durumu normal şekilde :)
    dün telefon hakkında bişeyler yazıştım - lenmiş hep.
    bir öğrenci için bu fiyata bu tür telefonlar nimettir bence özellikleri ve işlevi tatmin edici tasarımıda iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quick Hitchhiker -- 13 Temmuz 2015; 22:51:30 >
  • Arkadaşlar aylardır her gün bilgisayara bağladığım telefonu artık bilgisayara bağladığımda bilgisayar görmüyor. Bağlantı ayarlarından her şeyi denedim; sürücüleri yükle, medya aktarımı vs. ama nafile. Bilgisayara taktığımda sadece şarj oluyor. Sorun bilgisayarımda da değil başka bilgisayarlarda da denedim. Ne yapabilirim? Başına böyle bir şey gelen var mı?
  • Rocha R kullanıcısına yanıt
    Bir hafta önce aynısı bana oldu ama kendiliğinden düzeldi. Aygıt Yöneticisi'nde görüyor fakat Bilgisayarım'dan göremiyorum.

• Ekle hocam.
  • Turkcell t50 telefonumda ölu piksel var cok sayida ankarada garanti nereye vermemiz ve neler yapmamiz gerekiyor garaniden ekranimi degistirirler kac gun surer telefonsuz kalmayalim yoksa yeni telefonmu verirler bilgisi olan yardim ederse sevirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 17 Temmuz 2015; 4:45:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dahool

Turkcell t50 telefonumda ölu piksel var cok sayida ankarada garanti nereye vermemiz ve neler yapmamiz gerekiyor garaniden ekranimi degistirirler kac gun surer telefonsuz kalmayalim yoksa yeni telefonmu verirler bilgisi olan yardim ederse sevirim

Dostum aynı sorun bende de vardı
    Aldığım yere verdim
    2-3 ay gibi bir sürede geri aldım
    Ama dava açarsanız 1 aydan kısa sürede yenisini bile alabilirsiniz
    Önemli olan servise ne zaman gittiği

• quote:

Orijinalden alıntı: Karaber

quote:

Turkcell t50 telefonumda ölu piksel var cok sayida ankarada garanti nereye vermemiz ve neler yapmamiz gerekiyor garaniden ekranimi degistirirler kac gun surer telefonsuz kalmayalim yoksa yeni telefonmu verirler bilgisi olan yardim ederse sevirim

Aldığım yere verdim

2.3 ay cok uzun sure bildigim kadariyla 20 is gununu gecerse para iade veya sifir telefon hakki doguyor tuketi heyetine basvursaydiniz keske ankaradayim muhtemelen elden servise veririm 20 gunde bekletmezler alt tarafi ekran degisecek cok zor bis islem defil ama teknik servislerin killik yaptigino biliyorum kvk umarum yapmaz sagol

• quote:

quote:

quote:

Aldığım yere verdim

2.3 ay cok uzun sure bildigim kadariyla 20 is gununu gecerse para iade veya sifir telefon hakki doguyor tuketi heyetine basvursaydiniz keske ankaradayim muhtemelen elden servise veririm 20 gunde bekletmezler alt tarafi ekran degisecek cok zor bis islem defil ama teknik servislerin killik yaptigino biliyorum kvk umarum yapmaz sagol

Hahahah bende kvk yaptı dicektim =D
    Ya biliyorum uzun sürede davayla falan uğraşmak istemedim ondan dava açmadım ondan öyle oldu

• quote:

quote:

quote:

Aldığım yere verdim

Bu telefonun ekran panellerinin hepsinde bolca ölü piksel mevcut. Yeni takılacak ekranda da farklı olmayacak bu durum. Boşuna zaman kaybetmeyin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rocha

Arkadaşlar aylardır her gün bilgisayara bağladığım telefonu artık bilgisayara bağladığımda bilgisayar görmüyor. Bağlantı ayarlarından her şeyi denedim; sürücüleri yükle, medya aktarımı vs. ama nafile. Bilgisayara taktığımda sadece şarj oluyor. Sorun bilgisayarımda da değil başka bilgisayarlarda da denedim. Ne yapabilirim? Başına böyle bir şey gelen var mı?

Bunun çözümü yok mudur? Çıldırmak üzereyim artık ne fotoğraflarımı alabiliyorum, ne mp3 atabiliyorum telefona
  • http://imgur.com/RTw0ecz fotoğraf bu arkadaşlar google playden birşey indirince alttaki çıkıyor virüsmü acaba turkcell t50 telefonun yardım lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanmalii

http://imgur.com/RTw0ecz fotoğraf bu arkadaşlar google playden birşey indirince alttaki çıkıyor virüsmü acaba turkcell t50 telefonun yardım lütfen

Klasik reklama benziyor. Clean Master gibi gereksiz , telefonun kontrolünü ele alan uygulamaları kaldırın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hugh Jackman

quote:

Orijinalden alıntı: aslanmalii

http://imgur.com/RTw0ecz fotoğraf bu arkadaşlar google playden birşey indirince alttaki çıkıyor virüsmü acaba turkcell t50 telefonun yardım lütfen

Klasik reklama benziyor. Clean Master gibi gereksiz , telefonun kontrolünü ele alan uygulamaları kaldırın.

Öyle program hiç yokki

• Arkadaşlar telefona bir tane xposed modülü yükledim tekrar başlattığımda com.android.systemui durduruldu hatası alıyorum tamam'a bastıkça tekrar çıkıyor. Telefonu kullanamaz oldum .

Sorum şu. Telefonu formatlamadan ya da yeniden ROM yüklemeden bu sorunu çözebilir miyim.
    Eğer çözemezsem telefon bu haldeyken herhangi bir şekilde backup alabilir miyim. Telefon rootlu ve titanium backup yüklü. @-forumber-

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullandigin modulun adi multiple users(birden fazla kullanici modu) mi

• kalil K kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam, knock code modülü yüklemiştim.
  • 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.